• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrar dünyaya gelseniz yine eşinizle evlenir misiniz?

Eğer Bu Topiği Dünden önce Görmüş Olsaydim Evet Derdimmm Yine Onunla Evlenirsim Derdimm Amaa Bugün Diyemiyorum Dilim Varmiyor Dün Beni çok üzdüü Konuşmuyoruz özür Bile Dilemedi Evlilik çok Zormuş Omuzlarimdaki Yük Ağir Geliyorsenağlamasenağlama

ben bi daha dünyaya gelsem bırakın eşimi kimseyle evlenmem bekarlık sultanlıkmış diyenler gerçekten haklıymış

Çok mutlu ve güzel bir evliliğim var, aşığım ama tekrar dünyaya gelsem sanırım evlenmezdim. Evlilik ne kadar güzel olursa olsun bekarlık başka ya...Belkide bekarlığım çok güzel geçti ondandır. Hoş bekarlığın son 8 senesinde eşim hayatımdaydı.:) :uhm:
Ama illede evleneceksem tabiki eşimle evlenirdim...

sanırım öyle bir şans verilmiş olsaydı bana eşimle tekrar evlenmek istemezdim.daha doğrusu bu hayatta yaptığım pek çok şeyi ikinci bir şansla asla yapmazdım.

:nazar: evet kesinlikle yaşam kaynagım, herşeyim benim o bizim bi lafımız var her zman birbirimize söyleriz "sonuna kadar yaşamak olmasaydı tanımazdık birbirimizi" bana busözü herzman söylediği için sefiyorum aşkımı Şeniz

şimdi dertleşirken arkadaşıma sordum bu soruyu kesinlikle hayır dedi.neden dedim..ben bu kadar ev eşyalarına titizlik gösteren bir adama tahammül edemem dedi..ne yapıyor dedim elinde elektrikli süpürge heryeri süpürüyor,misafirin çocuklarına oraya elleme,buraya elleme diyor,daha neler neler eh şimdi eğri oturup doğru konuşalım.bu tarz erkekle ömür geçer mi acaba??yoksa adamcaz evin hanımı yapmıyorda kendimi yapmak zorunda kalıyor anlamadım??

Bana bir daha dünyaya geleceksin deselerdi şimdiki hayatımda olan bir çok şeyi yapmazdım, Eşimi çok seviyorum ama nedense evlenmezdim gibi geliyor.Daha iyi bir kariyer seçerdim.Yurt dışında okurdum.

eğer bidaha dünyaya gelecek olsaydım ve eğer gerçekten tekrar evlenseydim bu kesinlikle eşimlen olurdu. Başka birini hayatımda düşünemem bile. Ama evlilik kararım belkide biraz daha geç verirdi. 23 yaşımda değilde 26-27 yaşımda evlenirdim belkide

Kesinlikle evlenirdim.Harika bir eş o.Cnm yaaa uyuyor mışıl mışılŞeniz
Ah bi de baba olabilse tam olacak aşkım bnm aşkım ŞenizŞenizŞeniz

tereddütsüz evlenirdim.çünküharika bir eş.harika baba olacağınıda düşünüyorum.şu an çocuğum olmasada.herşeye anlayış gösteren anlamadan dinlemeden asla yorum yapmayan zeki ve düşünceli birisi çünkü.ayrıca beni herşeyin üstünde tutan ve yüzümün asılmasına bile tahammül edemeyen bir eş.kesinlikle benden daha sakin ve anlayışlı:roflol:birde tartışırken bile tamam aşkım sen haklısın bağırıp üzme kendini demesi olmasa:roflol:söyleyecek bişi bulamıyorum yaasırnaşık şeyolsun seviyorum kocişimi:utangac:kesinlikle evlenirdim.:nazar:

Back
X