• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrar dünyaya gelseniz yine eşinizle evlenir misiniz?

evet evet evet evet evet evet...........sonsuza kadar evet:))

Kesinlikle eşimle evlenirdim. O benim canım, hayat kaynağım.Bir değil bin kezde gelsem yine o, yine o..............

Bende tekrar dünyaya gelsem yine eşimle evlenirdim. Ondan iyisini mi bulacağım! Eş konusunda kendimi şanslı hissediyorum.

arkadaş çevremde eşlerimizle ilgili bir konuşma geçti ve gerçekten bunu tekrar tekrar söylemek isteyorum ben çok şanslı bir insanım tamam belki bazen nazlı oluyor,bazen beni kızdırıyor ama en önemlisi beni ve kızını çok sevdiğini biliyorum evine bağlı ve çok dürüst bir insan.evlendiğim için çok mutluyum yine dünyaya gelsem ki inşallah yine eşimle evlenirdim.bunu yine sizinle paylaşmak istedim.

tabikide evlenirim o benim canım herşeyim yaa,bitanem,eşim çok yardımcıdır evde bana,anlayışlı,dürüst vs vs daha n olsun onun güler yüzü tatlı dili yeter..(bazen oda derki bende bulsamda böyle bir koca bende evlensemnaniknaniknaniknanik canımbenim yaa canımıniçi....

birkaç gün önce olsa kesinlikle evet derdim
ama bu aralar canımı çok sıktı
o yüzden .....BİLMİYORUM.....

ben tekrar dünyaya gelsem yine eşimle evlenirim.:nazar:çünkü çok iyi bir eş,her konuda yardımcı bir eş ve çok iyi bir baba.peki siz yine eşinizlemi evlenirdiniz ve nedennn???:enbuyukkk:

Evet kesinlikle eşimle evlenirdim. Hatta eşimle daha önce tanışmış olmak isterdim. O harika bir eş ve harika bir insan. :asigim:Şeniz

hımmmmm ilginç bir soruCADIARZUdiğer seçenekleri göreyim öyle karar vereyim:roflol:yok ya evlenmezdim zaten onla yaşamışım yaşayacağımı bidaha dünyaya geliyom bidahamı yaşayım aynı şeyleri:roflol:iyi bir eş sayılmasına az kaldı ama yok yok evlenmem:1rolleyes:sil baştan başlamak gerek bazen:asigim:

dunyaya gelsem yıne esımle evlenırdım.her evlılıkte oldugu gıbı tartısmalar olsada o an cok sınırlenıp keske evlenmeseydım dedıgım oluyo fakat sakınlesınce onu ne kadar sevdıgımı anlayım soyledıklerımden pişmanlık duyuyorum.askım senı sevıyorum

Back
X