• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrar dünyaya gelseniz yine eşinizle evlenir misiniz?

tekrar dünyaya gelsem sanırım evlenmezdim eşimle sadece eşimle değil kimseyle evlenmezdim.çok sinirliyim şuan ona.

esim cok iyi bir insan aslinda ben esimden ayrildim sonra tekrar onunla evlendim:) ama bilemiyorum ucuncu kez yine onumu secerdim:roflol:

ne şimdiki eşimle ne de başkasıyla:)))
evlilik bana çok tersmiş, başıma gelince anladım:)

şu asla diyenlere hayret ediyorum bu kadarmı bıktınız hala o insanlarla evlimisiniz ben kesinlikle yine ömürümle evlenirdim çünki ona aşığım oda bana aşık allahım bozmasın

hayır desem ne degışecek bırı bırınden dahamı ıyı cıkacak tabıkı yıne eşim derım

ben aslinda bilmiyorum yani söyle bir düsündüm de esimi seviyorum ve 2 senelik evliyim yani bir 10 yada 20 sene sonra bu soruya evet diyebilirmiyim acaba böyle giderse derim ama bastan bikac seyi düzeltirim heralde evet diyen herkez gibi :)

kesinlikle bu hatayi tekrar yapmazdim ona deli gibi asigim oda bana ama askin hersey olmadigini anladim iyi bir isi ve anlayisli olmasi cok onemli simdi ben bunlarin eksikliginin bende yarattigi sorunlarla ugrasiyorum tek basima kirada ve istanbulda ev gecindiriyrm tekrar dunyaya gelirsem mantik evliligi yapcam

birdaha dünyaya gelsem kesinlikle eşimle evlenirimmmmmmmmmmmmm

ömrümün son dk.onla geçirceğimi bilsem o son dk. kadar beklerim harika biri onsuz nefes alamam ben

bende evlenmezdim vya biraz daha beklerdim..iyice tanırdım..belki bi ihtimal..tabi şartlarımda olurdu......ama büyük ihtimal kapımda süründürürdüm...kesinlikle evlenmezdim..baba evi gibisi varmı beyavvvvvv

evet tabi esimle evlenirdim..ama evet tabi tekrar evlenirsem yahuuu...bekarlik sultanlikmisss gercekten ..

yook be iyi yinede benim kocis.

Allah'a o kadar çok dua ediyorum ki bilemezsiniz.Sonsuza kadar eşimle olayım.Hatta bizi öbür dünyada da ayırma diye.Ruhuma göre eş verdiği için hep şükrederim.Beni benden çok düşünen,tanıştığımızdan beri (3,5 yıl oldu)bir kez olsun kırmayan bir eşim var.Ben cadılık yaptıysam en fazla suratını asar,küser.Çok üzülürüm o zaman.Ama yaptığım şirinliklere hiç dayanamaz.:)Hemen sarılırız.O benim ekmeğim,suyum,hayat arkadaşım.Herşeyi beraber yaşıyoruz.Allah kimseyi ayırmasın..Herkese sevgi ve huzur dolu yıllar..

ben tekrar dünyaya gelsem yine eşimle evlenirim.:nazar:çünkü çok iyi bir eş,her konuda yardımcı bir eş ve çok iyi bir baba.peki siz yine eşinizlemi evlenirdiniz ve nedennn???:enbuyukkk:
YİNEDE EŞİM DERİM AYYY.. BAŞKA BİRİMİ IIIIII HİÇ DÜŞÜNEMİOM BİLE ALMIYIM ,,ALLAH,IM KOCAMI BANA BİR ÖMÜR BOYU HEP BAĞIŞLASINyasakkelime

Back
X