- 8 Ağustos 2017
- 159
- 267
- 18
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
Sorum alakasız olacak ama obez birinden nasıl hoşlandınız kişiyle evlenmeye nasıl cesaret ettiniz?Arkadaşımız obez, bende övünmek gibi de olmasın ama arkamdan bayan mesai arkadaşlarımın "taş" gibi kadın diye konuştukları bir bayanım. Alışveriş yaptığımız bir yerdeki esnafla yanlış anladığı bir konuda güldüm diye "fingirdemiş" oldum. Ki o yapıda bir insan değilim. Kıyafetime karışmaya çalıştı müsade etmedim. Darmış, şuymuş buymuş. Denize mayoyla sokmazmış haşema alacakmışım.ki denize girmeyi sevmediğimden o konuda kavga çıkmadı Allahtan. Ailemin yanına gittik 5 saat uzaklıkta. 3 gün kalıcaz, 2. Gün gidelim demeye başladı başımın etini yedi babama söyledim bozuldu. Annem babam gezdirelim diye bizi çırpındı 5-6 kez bir yerlere oturduk , ben dedim 2 seferinde biz ödeyelim öyle ödedi hesabı. Yoksa ödeyeceği yoktu. Ailemle ilgili başkalarının yanında hadsiz hadsiz konuştu. Neymiş ona sizli bizli konuşmuşlar ki benim ailem saygı sınırında kalmayı sever. Daha ne anlatayım ki daha bir sürü şey oldu 1,5 ayda
Amin inşallah. Korku bende de çok var.Bende 7 ay oldu boşanalı.Çok kısa süreli bi evlilik oldu bnmkisi.4 aylık.Bende bu 2.evlilikteki mutlu kişileri görünce çok umutlu oluyorum.Çok korkuyorum.Bidaha yuva kuramamaktan çocuğum olmamasından Allah hayırlısıyla Nasip etsin isteyenlere...
Hayırlısı değilmiş demekki sizin için. Sizi en şahanesi bulsun inşallahBen evlenemem kizlar.
Resmen begendigim beni begenmiyor .Koylumuz eski bir arkadasimin muzmin bekar bir kardesi vardi 37 yasinda.Ama hos
Sosyal medyamda ekliydi bir suredir .Ama tik yoktu.O yazmayinca ben naasil yazayim?
Gecen bir gordum ki nisanlanmis!
Ayni koylu bir kizla.
Gorucu usuludur kiz koyden.
Oyle hissettim.Zaten kiz ariyorlar diyorlardi.
Kiz 27 yasinda.
Ya uzuldum tabi.
Bu konuyu dusunmuyordum ne guzel dusunur oldum o gunden beri;(
Neyse gecer bu da yaa.
Çocuk çok tatlıymış bence. Demekki sizi yakın gördü ve öyle hitap etti.Abimi ornek verebilirim.abimin 1 kizi var 9 yasinda annesinde kaliyor 21 yasin da evlendi abim 10 yil sonra ayrildilar.
Simdiki esi ile ayrildiktan 3 yil sonra evlendi esininde ilk kocasindan 11 yasinda 1 oglu var.
Yengemin cocugu abime baba dior özbabasi ile görüsmüyormus.bana hala dior dede babanne vs. 2 yildirda evliler.
Dillerinden asķm dan baska bi söz duymadim isimleriyle hic hitap etmiyorlar. He abim uvey ogluyla guzel anlasiyor ama bazen de terlenebiliyorlarsa öz evlat gibi degil boyle oluncada gelin susuyor kim hakliysa onun tarafinda oluyor ortayi saglamak icin.
Hee abim kendi kiziyla cok sık görüşemiyor sık görüşselerdi bilmem böyle olurmuydu.
Allah kimseyi kimseye muhtać etmesin.üveylik zor.
Ben ilk bana hala dediginde kabullenemistim yasi kucuk olsada tipi koskoca adam bide kendi yegenimle görüsememezken elin oglu bana hala diyince gücüme gitti ama hic belli etmedik ailece icimize attik onlarin hayati dedik saygi duyduk .
Yani abimler güzel bi örnek olabilir ki benim kocam bile asla askim canim diyip elimi tutmaz biz onlardan sonra evlenmemize ragmen.
Tabi cocugun ne sucu var oda babasinin yoklugunu abimle kapatiyor.Çocuk çok tatlıymış bence. Demekki sizi yakın gördü ve öyle hitap etti.
Bence artık özü üveyi yok. Canından olan diş kapının mandalı oluyor, uzak gördüklerimiz ilk anda yanımıza koşuyor.
Arkadaşım ailelerdeki mantık şu genelde dul bayanı bekar adama almıyorlar... güzel bir davranış değil ama yapacakta bişi yok gez toz aman gönül eğlendir alma işliyor çoğu ailedeBen evlenemem kizlar.
Resmen begendigim beni begenmiyor .Koylumuz eski bir arkadasimin muzmin bekar bir kardesi vardi 37 yasinda.Ama hos
Sosyal medyamda ekliydi bir suredir .Ama tik yoktu.O yazmayinca ben naasil yazayim?
Gecen bir gordum ki nisanlanmis!
Ayni koylu bir kizla.
Gorucu usuludur kiz koyden.
Oyle hissettim.Zaten kiz ariyorlar diyorlardi.
Kiz 27 yasinda.
Ya uzuldum tabi.
Bu konuyu dusunmuyordum ne guzel dusunur oldum o gunden beri;(
Neyse gecer bu da yaa.
Şansla alaka görmedim aslında biraz mantık hiç evlilik görmeyen biri önce evlililik sorumluluğuna alışmadan bide iki çocuk yükü ağır alamaz ki aynı evde olsanız da olmasanızda o her yiğidin harcı değildirBen iki çocuğumla, hiç evlenmemiş biriyle evlilik yaptım. Daha 1 aylık evlilik ama yapmaz olaydım. Herkes şanslı olamıyor ne yazık ki. İnşallah düzgün bir adama rastlarsınız.
Farklı deneyimleri olan birileri yok mu acaba?
kafan hala karışık mı?
tam olarak neler düşünüyorsun ?
eş adayını anlatmak ister misin ?
:))
Madem bu kadar mükemmel ilk eşi niçin bırakmışanlayışın için çok teşekkür ederim.
Kafam karışıktan ziyade çook korkuyorum.
Normal hayatta tanıdığım ve iyi anlaştığım birisi. Lider ruhlu. İş anlamında birşeyi kafasına koyuyorsa peşini bırakmıyor. Çocuğu ile ilgilenmiş bu zamana kadar. Nerde bir çocuk görse iyi iletişim kuruyor. Böyle şapur şupur öpmek değilde, konuşuyor, oyun öğretiyor falan.
Hayvanlara karşı sevgi dolu. Paraya ihtiyacı olan birisi olsa veriyor ama sık boğaz etmiyor. Ne zaman vereceksin gibi. Genel olarak sakin birisi ama sinirlenince de yıkıp dökmüyor. Eski eşi ile ilgili olumsuz birşey anlatmıyor. Çok zaman olmuş ayrılalı. Anlatan herkes eski eşi kötü anlatıyor ( ahlaksız değil ama kavgacı. Herkesle tartışan kavga eden bir tip).
Bunlar olumlu özellikleri olumsuzu iş koşik diyebiliriz. Ben çalışmayı çok seviyorum. Para için değil hobi olarak çalışıyorum derim ama onun ki beni bile aşıyor. Biraz dediğim dedik birisi gibi.
Yani saçmalamış olabilirim şu an yazdıklarımla. Amacım dertleşmek.
anlayışın için çok teşekkür ederim.
Kafam karışıktan ziyade çook korkuyorum.
Normal hayatta tanıdığım ve iyi anlaştığım birisi. Lider ruhlu. İş anlamında birşeyi kafasına koyuyorsa peşini bırakmıyor. Çocuğu ile ilgilenmiş bu zamana kadar. Nerde bir çocuk görse iyi iletişim kuruyor. Böyle şapur şupur öpmek değilde, konuşuyor, oyun öğretiyor falan.
Hayvanlara karşı sevgi dolu. Paraya ihtiyacı olan birisi olsa veriyor ama sık boğaz etmiyor. Ne zaman vereceksin gibi. Genel olarak sakin birisi ama sinirlenince de yıkıp dökmüyor. Eski eşi ile ilgili olumsuz birşey anlatmıyor. Çok zaman olmuş ayrılalı. Anlatan herkes eski eşi kötü anlatıyor ( ahlaksız değil ama kavgacı. Herkesle tartışan kavga eden bir tip).
Bunlar olumlu özellikleri olumsuzu iş koşik diyebiliriz. Ben çalışmayı çok seviyorum. Para için değil hobi olarak çalışıyorum derim ama onun ki beni bile aşıyor. Biraz dediğim dedik birisi gibi.
Yani saçmalamış olabilirim şu an yazdıklarımla. Amacım dertleşmek.
İlk andan itibaren bunu söylüyorum zaten.Madem bu kadar mükemmel ilk eşi niçin bırakmış
Tek taraflı suç olmaz birde kadından dinlemek lazım
Okumuyor musunuz konuları salon beyfendisi gibi adamlar kabadayıya dönüp eşine yapmadıkları kalmıyor yinede Allah yardımcınız olsun çok zor insan tanımak kavun değil ki koklayasın
9 yaşında kızım.Peki sizin çocuğunuz kaç yaşında?
şuan flört ediyor musunuz?
ve en heyecanlı kısım nasıl başladı?
ayyy anlat lütfen yaa bu gönül kıpırtılarınına bizim de ihtiyacımız var:)))
Aslında siz deyince düşündüm salon beyefendisi hiç değil. Çok memleketim insanı. Öyle çıt kırıldım bir tip değil yani.Madem bu kadar mükemmel ilk eşi niçin bırakmış
Tek taraflı suç olmaz birde kadından dinlemek lazım
Okumuyor musunuz konuları salon beyfendisi gibi adamlar kabadayıya dönüp eşine yapmadıkları kalmıyor yinede Allah yardımcınız olsun çok zor insan tanımak kavun değil ki koklayasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?