- 18 Ağustos 2014
- 2.087
- 1.884
- 108
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
Salon beyfendisinden kastım çok hoşgörülü nazikti aslında çıt kırıldımı kastetmemiştimAslında siz deyince düşündüm salon beyefendisi hiç değil. Çok memleketim insanı. Öyle çıt kırıldım bir tip değil yani.
Dur canım çok hoşgörülü değil aslında. Sadece tartışırken bile seviyeyi koruyor demek istedim. (Eski eşle bu konuda çok sıkıntı çekmişliğimiz var)Salon beyfendisinden kastım çok hoşgörülü nazikti aslında çıt kırıldımı kastetmemiştim
Belli ki sen bu adamı sevmişsin yazdıkların bu yönde...sevgi şansada denemeyede değer hakkında hayırlısı
Dur canım çok hoşgörülü değil aslında. Sadece tartışırken bile seviyeyi koruyor demek istedim. (Eski eşle bu konuda çok sıkıntı çekmişliğimiz var)
Var var onunda kendisi ile yaşayan bir kızı var. Tatlı bir çocuk daha önce gördüm. Konuştuk falan.peki onun çocuğu var mı?
maddi olarak yeterli mi? açıkcası ilk evlilikte olmasa da 2. evlilikte bu bir kriter çünkü sizin çocuğunuz var sizin kazandığınıza güvenmemeli.
yani daha flört etmiyorsunuz sanırım da bir cevap vermediniz bu nazik teklife :)
çok heyecanlıııııı
4 yıl olcak beni bekar sanıp talipler geliyor hiç ciddi anlamda böyle bir teklif olmamıştı o yüzden merakla izliyorum konuyu
Var var onunda kendisi ile yaşayan bir kızı var. Tatlı bir çocuk daha önce gördüm. Konuştuk falan.
Maddi anlamda normal, benim gibi diye tahmin ediyorum.
Cevap vermedim. Şu an normalden biraz daha razla arıyoruz biribirimizi. Ama böyle olunca ben tutuştum. Çocuklar olduğu için korkuyorum daha çok, onların üzülmesi yıpranması beni korkutuyor uzun vade de. Böyle oluncada aman hadi birde böyle tanışalım diyemiyorum. Ama hayır diyeceğim kadarda sıradan bir tip değil.
Aynı iş yerinde değiliz canım. Ama işten dolayı tanışıklığımız var. Uzun bir zamandır tanıyorum ama her gün görmüyorum.şöyle bir yemek yeseniz korkularınızı endişelerinizi paylaşsanız belki o da korkuyordur belki sizi ikna edecektir size güven verecektir..
içinizi dökseniz aynı iş yerinde olduğunuz için sıkıntı çıkar mı bilemiyorum ..
Aynı iş yerinde değiliz canım. Ama işten dolayı tanışıklığımız var. Uzun bir zamandır tanıyorum ama her gün görmüyorum.
O zamanda kıyaslıyor gibi olmaz mı?
Şimdi bana söyledi o bende böyle boşlukta bıraktım ama konuşmayı falanda kesmedik. Hala arıyoruz falan filan birbirimizi .hımm bilemedim ama tanımaya çalışmadan bilemezsiniz ki..
acaba bi şans mı verseniz?
Şimdi bana söyledi o bende böyle boşlukta bıraktım ama konuşmayı falanda kesmedik. Hala arıyoruz falan filan birbirimizi .
Şimdi bayram sonunu beklesem bir daha konuyu açmazsa sen iyi birşeyler diyordun ne oldu mu desem ki. Konuyu açarsa bende kendimi anlatırım.
İnşallah inşallah.o zaman görüşmeye devam edin ayyy çok heyecanlı yavaş yavaş gelişsin herşey sindire sindire
yenı ayrılmıstım eskı esımden.kızım oldukca ufaktı.tanıstık tanıdık bırbırımızı o evlenmek ıstedı ben hemen evlenmek ıstemedıgımı belkı hıc dusunmeyecegımı zamanın gosterecegını soyledım.keyıflı eglencelı mutlu harıka 7 yıl gectı ıste.bana kalsa bu sekılde devam etmelı ama o artık 7 yıl oldu hadı evlenelım sen yenıden evlenmeye hazırr ol dıye bekledım dıyor.Durun hemen kaçmayın.bizede anlatır mısınız nasıl tanıştınız? Nasıl oldu?
Kendimi severim ben yaayenı ayrılmıstım eskı esımden.kızım oldukca ufaktı.tanıstık tanıdık bırbırımızı o evlenmek ıstedı ben hemen evlenmek ıstemedıgımı belkı hıc dusunmeyecegımı zamanın gosterecegını soyledım.keyıflı eglencelı mutlu harıka 7 yıl gectı ıste.bana kalsa bu sekılde devam etmelı ama o artık 7 yıl oldu hadı evlenelım sen yenıden evlenmeye hazırr ol dıye bekledım dıyor.
bosanan kadınların hayatlarrı bıtmıs gıbı davranmalarını anlamıyorum.
evlendık anlasamadık veya farklı sorunlar oldu ve bosandık ne oluyor hayat eskı es ıle mı sınırlı kı umut ve ıstekler bıtıp korku baslıyor.
kadınlarımız once kendılerıne deger verıp severlerse mutlu olacaklar bence
o zaman cok cok cok mutlu olun :))) mutluluktan ucun ınsaallahKendimi severim ben yaa
Sevdim fikrinizi cesaret geldi vallahi.
İnşalllahhhhhh . Aminnnno zaman cok cok cok mutlu olun :))) mutluluktan ucun ınsaallah
eastnbull seviyorsan çok zor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?