Tekrar evlenenler...

Merhaba bende 4 yıl önce çocuksuz bir beyle ikinci evliligimi yaptım.kızım simdi on üç yaşında ortak bir de oglumuz oldu.kolay degil tabi ama imkansiz da degil.merhamet aradım sadece ben.bin şükür Allah yardım etti son derece merhametli bir insan.kendi çocugu da olunca daha kolay oldu benim işim.ben sadece kızımla ilgili konuları elimden geldigince kendim çözmeye çalışırım herseyi esime yansıtmam.iyi insanlar hala var korkmayın inşallah hersey gönlünüze göre olsun

amin canım inşallah hepimizi mutlu oluruz :)

ben de esimden bosaniyorum 34 yasindayim... 7 yillik bir evliligi bitirmeye karar verdik, cok canim yandi ama bu evlilikte mutlu bir sonumuz olur gibi gelmedi...bu arada cocuk yok bizde..iki tup bebege ragmen olmadi, cok aglamistim zamaninda...aslinda olmamasi icin de ciddi bir tibbi engel de yok demisti doktorlar...ama nasip...iyi ki olmamis diyorum simdi...bu surecte en cok da buna seviniyorum...yoksa hic kopamazdik...zaten o zaman bosanmazdik diyen bi adam eski esim..

cok kotu bir evlilik degildi bizimkisi sadece ben idare eden olmaktan cok yoruldum ve bunaldim... hakli cikmaktan ve alttan almaktan biktim....galiba bu yuzden de dogru bir insanla tekrar evlenmeye sicak bakiyorum...konunuzu takip edicem...ikinci evlilikleri merak ediyorum acikcasi....

sarojo Bir tanıdığımız vardı ilk evliliğinde çocuğu olmamıştı. ama 10 küsür yıllık bir evlilikti. 2. kez evlendi şimdi iki çocuğu var ve kendiliğinden oldu nasip tabi ki. (ilk evliliği aldatma yüzünden bitmişti. çok acı yaşamıştı)
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

evet ya boyle hikayeler bizim ailede de var... benim esim amerikaliydi, bizimkisi daha cok fikir farkliligindan bitti...ben daha duzenli bir aile hayati istedim o ise yollarda daglarda macera dolu seyyah hayati...verdigi dengesiz karar artik beni cok yordu ve bitirmeye karar verdik...uzuluyorum bittigine ama onun cocuksu oturmamis kisiligi beni cok yordu...

KarincaKadin bu arada benim icin onemli kriterlerden biri olgun olmasi (her konuda risk analizi olan biri olmali) ve para yonetmeyi bilen biri olmasi olur herhalde...eski esimde bu konularda cok zorlandim...genel olarak amerikalilar para yonetemeyen tipler...salak salak kararlarla cok para batirdik...batancagini bile bile sirf inadindan cok zarar ettik...suclu yine ben oldum...esime guvenip yeterince destek olamamisim...

Peki ne kadar oldu biteli?

Peki ne kadar oldu biteli?

Mayis 21'de evden gitmesini istedim..o gunden beri ayriyiz ama bosanma resmi islemleri haziran 26 da basladi...amerikada 2 ay bekleme suresi var sakinlesmek icin...simdi onu sureci dolduruyoruz ama bosanmak istedigim icin ikinci asama icin gerekli anlasmali bosanma belgelerini de yolladim..o da 4-6 hafta surecek...sonra artik mahkeme karari cikar insallah....

İnşallah hadi hayırlısı olsun hakkında inşallah

bende hep düşünmüşümdür evlılıkte cehennemı yaşayıp boşandım mesela,sonrasında evlılıge bakışım nasıl olurdu,
şuankı hayatımı göz önünde bulundurarak heralde 55-60 yaşlarına kadar bulaşmazdım bu işlere gezer tozar hayatımı yaşar..artık ikinci baharımı yaşayacak döneme geldıgımde de ihtiyar bir delikanlı bulup baş göz olurdum..
kötü evlilik,kadını evlilikten de erkeklerden de soğutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…