- 31 Ağustos 2014
- 1.156
- 1.047
- 133
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
amin canım inşallah hepimizi mutlu oluruz :)Boşanma aşamasına gelene kadar ki çektiğin sıkınıtılar ve bu süre zarfında mutlu olmak için harcadığın zaman sana şu aşamada mutluluğu dünüşmeni gerektirecek kadar yeterli bence. O nedenle kedine haksızlık etme. Mutlu olmaya karar vereceğin süreyi ve durumu sen belirlersin. Bizi ilgilendirmez ve kimse bu konuda da sana kızamaz. İnşallah tez vakitte mutluluğu bulursun.
sarojo Bir tanıdığımız vardı ilk evliliğinde çocuğu olmamıştı. ama 10 küsür yıllık bir evlilikti. 2. kez evlendi şimdi iki çocuğu var ve kendiliğinden oldu nasip tabi ki. (ilk evliliği aldatma yüzünden bitmişti. çok acı yaşamıştı)
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Peki ne kadar oldu biteli?evet ya boyle hikayeler bizim ailede de var... benim esim amerikaliydi, bizimkisi daha cok fikir farkliligindan bitti...ben daha duzenli bir aile hayati istedim o ise yollarda daglarda macera dolu seyyah hayati...verdigi dengesiz karar artik beni cok yordu ve bitirmeye karar verdik...uzuluyorum bittigine ama onun cocuksu oturmamis kisiligi beni cok yordu...
Peki ne kadar oldu biteli?
İnşallah hadi hayırlısı olsun hakkında inşallahMayis 21'de evden gitmesini istedim..o gunden beri ayriyiz ama bosanma resmi islemleri haziran 26 da basladi...amerikada 2 ay bekleme suresi var sakinlesmek icin...simdi onu sureci dolduruyoruz ama bosanmak istedigim icin ikinci asama icin gerekli anlasmali bosanma belgelerini de yolladim..o da 4-6 hafta surecek...sonra artik mahkeme karari cikar insallah....
İnşallah hadi hayırlısı olsun hakkında inşallah
Çok şükürr canımsagol canim..amin insallah herkes icin hayirlisi olur...yasadigim en zor sureclerden biriydi bu galiba...ama sukur geciyor yavas yavas...
Estf biz de sebeplendik konudan sıkıntı yokAyy alta düşerse, yazılmaz diye yapıyorum. Rahatsız etmek istemezdim. Çok utandım vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?