- 2 Aralık 2016
- 389
- 322
- 23
- 32
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
evet işte o insan öyle birisi olmalı ki hem çocuklar incinmemeli hem biz.31 yaşındayım 4 yıl olacak hayatımda kimse yok..
bazen yoğun bir şekilde rabbim hayırlı bir yuva kuralım diyorum..
hastanede tatilde piknikte okulda ne bileyim önemli bir karar verirken veya en alakasız şekilde ağlayacak bir omuz aradığımda , veya kahvemi yalnız yudumlarken, eve geç kaldığımda merak edecek biri olsa dediğimde... falan filan zamanlarda işte insan eksikliğini hissediyor..
çok iyi düşünüp karar vermeliyiz..
tanıştığım bütün arkadaş eş dost evlenmelisin ilerde çocuklar büyüyecek bu hayat böyle geçmez diyor... inşallah iyi bir insan çıkar karşımıza..
inşallah o dengeyi kurabileceğimiz insanı buluruz.Benimki aynı şey mı bilmiyorum.
Eşim evlenmiş boşanmış bir çocuklu bir adamdi tanıştığımizda ben ise hiç evlenmemistim aynı binada oturuyorduk.yaklasik bir yıl tanıdıktan sonra evlendik. Çok şükür bir sorunumuz yok bir oğlumuz oldu şimdi bir tane daha yolda.
Kendi açımdan şunu diyebilirim eski eşle iletişimi olsa ya da kızıyla benim aramda denge kuramasa sanırım olmaz ayrilirdim.
Çok çok gerekmedikce yani kızının bir sorunu olmadığı zamanlar hariç asla eski eş konusu geçmez.Baslarda dürüst olmak gerekirse kiskanclik oluyordu ben de bunu yansitmasam dahi ama zamanla tanıyınca çiftler anlasilasinca cocukta sorun olmuyor.
Senin benim çocuğum ayrımı olmadığı sürece evlilik mutlaka güzel Gider.Bu da karşınızdakini insanla denge kurmaya bağlı .
Bir örnek daha vereyim bir arkadaşım evlendi boşandı bir kızı var adamında kızı vardı .Nişanlandılar düğünün eşiğinden döndüler her ikisi de birbirlerinin çocuklarını istemeyip yapılan masraflari kafalarına kakiyorlardi.Denge kuramamislardi.Yani tüm olay dengeyi kurabilmek artniyetsiz olmakta umarım sizin için doğru insandır.
Çok güzel ifade etmişsiniz çok duygulandım gerçekten. Ağlayacak bir omuz aramak, derdini anlattığında anlayıp dinleyecek bir hayat arkadaşı. Çok şey istemiyoruz aslında. Ama bazı insanlar o kadar kötü ki, egolarının,komplekslerinin,eksikliklerinin acısını çıkartmaya o kadar alışmışlar ki, bu küçücük beklentileri bile anlayamıyor, elinde olanlarla yetinemiyorlar. Rabbim tüm yalnız çocuk büyüten annelere kolaylıklar versin inşallah31 yaşındayım 4 yıl olacak hayatımda kimse yok..
bazen yoğun bir şekilde rabbim hayırlı bir yuva kuralım diyorum..
hastanede tatilde piknikte okulda ne bileyim önemli bir karar verirken veya en alakasız şekilde ağlayacak bir omuz aradığımda , veya kahvemi yalnız yudumlarken, eve geç kaldığımda merak edecek biri olsa dediğimde... falan filan zamanlarda işte insan eksikliğini hissediyor..
çok iyi düşünüp karar vermeliyiz..
tanıştığım bütün arkadaş eş dost evlenmelisin ilerde çocuklar büyüyecek bu hayat böyle geçmez diyor... inşallah iyi bir insan çıkar karşımıza..
Hayatınızını normalleştirmek istemek diyorum ben buna ama boşanma işlemi bitince o istek gidiyor.bende boşanma aşamasındayım zor bir evlilik geçirdim birde oglum var 2.5 yaşında arada bende düşünüyorum belki şimdiden bunumu düşünüyorsun diye kızcaksınız ama mutlu olmakk istiyorum tabi şimdi çok erken inşallah ilerde iyi biri çıkar karşımada mutlu olurum
olabilir insan güzel birevlilik geçirmeyince böyle şeylere hasret duyuyor.bazende aman boşver diyorum yaşa çocugunla evlilik düşünme diyorum hakkımızda hayırlısı olsunHayatınızını normalleştirmek istemek diyorum ben buna ama boşanma işlemi bitince o istek gidiyor.
Boşanma aşamasına gelene kadar ki çektiğin sıkınıtılar ve bu süre zarfında mutlu olmak için harcadığın zaman sana şu aşamada mutluluğu dünüşmeni gerektirecek kadar yeterli bence. O nedenle kedine haksızlık etme. Mutlu olmaya karar vereceğin süreyi ve durumu sen belirlersin. Bizi ilgilendirmez ve kimse bu konuda da sana kızamaz. İnşallah tez vakitte mutluluğu bulursun.bende boşanma aşamasındayım zor bir evlilik geçirdim birde oglum var 2.5 yaşında arada bende düşünüyorum belki şimdiden bunumu düşünüyorsun diye kızcaksınız ama mutlu olmakk istiyorum tabi şimdi çok erken inşallah ilerde iyi biri çıkar karşımada mutlu olurum
Ne zaman bosanmistin?Açıkcası bana bunu karşıma çıkan insan düşündürdü. Yoksa ağrısız başım modundayım.
Asıl boşanmam 8 sene önce ama arada bir kez daha denedik.Ne zaman bosanmistin?
Durun hemen kaçmayın.benım 9 yasında bır cocugum var.karsımdakı ınsan hıc evlenmemıs.gayet mutluyum mutlu.kızım ıkımızdende mutlu.ask sevgı saygı olunca nıye olmasın kı.ılk evlılıkler bıttı dıye hayaat bıtmedı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?