Tekrar evlenenler...

Benimki aynı şey mı bilmiyorum.
Eşim evlenmiş boşanmış bir çocuklu bir adamdi tanıştığımizda ben ise hiç evlenmemistim aynı binada oturuyorduk.yaklasik bir yıl tanıdıktan sonra evlendik. Çok şükür bir sorunumuz yok bir oğlumuz oldu şimdi bir tane daha yolda.

Kendi açımdan şunu diyebilirim eski eşle iletişimi olsa ya da kızıyla benim aramda denge kuramasa sanırım olmaz ayrilirdim.
Çok çok gerekmedikce yani kızının bir sorunu olmadığı zamanlar hariç asla eski eş konusu geçmez.Baslarda dürüst olmak gerekirse kiskanclik oluyordu ben de bunu yansitmasam dahi ama zamanla tanıyınca çiftler anlasilasinca cocukta sorun olmuyor.

Senin benim çocuğum ayrımı olmadığı sürece evlilik mutlaka güzel Gider.Bu da karşınızdakini insanla denge kurmaya bağlı .

Bir örnek daha vereyim bir arkadaşım evlendi boşandı bir kızı var adamında kızı vardı .Nişanlandılar düğünün eşiğinden döndüler her ikisi de birbirlerinin çocuklarını istemeyip yapılan masraflari kafalarına kakiyorlardi.Denge kuramamislardi.Yani tüm olay dengeyi kurabilmek artniyetsiz olmakta umarım sizin için doğru insandır.

evet işte o insan öyle birisi olmalı ki hem çocuklar incinmemeli hem biz.

inşallah o dengeyi kurabileceğimiz insanı buluruz.

Çok güzel ifade etmişsiniz çok duygulandım gerçekten. Ağlayacak bir omuz aramak, derdini anlattığında anlayıp dinleyecek bir hayat arkadaşı. Çok şey istemiyoruz aslında. Ama bazı insanlar o kadar kötü ki, egolarının,komplekslerinin,eksikliklerinin acısını çıkartmaya o kadar alışmışlar ki, bu küçücük beklentileri bile anlayamıyor, elinde olanlarla yetinemiyorlar. Rabbim tüm yalnız çocuk büyüten annelere kolaylıklar versin inşallah

bende boşanma aşamasındayım zor bir evlilik geçirdim birde oglum var 2.5 yaşında arada bende düşünüyorum belki şimdiden bunumu düşünüyorsun diye kızcaksınız ama mutlu olmakk istiyorum tabi şimdi çok erken inşallah ilerde iyi biri çıkar karşımada mutlu olurum

Hayatınızını normalleştirmek istemek diyorum ben buna ama boşanma işlemi bitince o istek gidiyor.

Açıkcası bana bunu karşıma çıkan insan düşündürdü. Yoksa ağrısız başım modundayım.

Boşanma aşamasına gelene kadar ki çektiğin sıkınıtılar ve bu süre zarfında mutlu olmak için harcadığın zaman sana şu aşamada mutluluğu dünüşmeni gerektirecek kadar yeterli bence. O nedenle kedine haksızlık etme. Mutlu olmaya karar vereceğin süreyi ve durumu sen belirlersin. Bizi ilgilendirmez ve kimse bu konuda da sana kızamaz. İnşallah tez vakitte mutluluğu bulursun.

Durun hemen kaçmayın. bizede anlatır mısınız nasıl tanıştınız? Nasıl oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…