Tekrar evlenenler...

Kadin konusmak ister, paylasmak ister, esim dedigi insanla dertlesmek ister.. Oturup surekli dirdir edelim, kafa utuleyelim demiyoruz elbette ama konusmak, paylasmak, derdini ANLATABİLMEK bence bi iliskideki en onemli seylerden..
Gereksiz bi şeyi kafaya takarsin, adam "amaan boşver" diyebilir, erkekler biz kadar ayrıntıya takilmiyor, sıkılması da normaldir bazi seylerden ama her konu ayni sekilde "boşver"e bağlanıp kapatiliyorsa, ben de hoslanmazdim bu durumdan.. Bi de konuyu evirip cevirip surekli kendine bagliyorsa, cok rahatsiz edici.. Insan hic olmazsa onemsiyor gibi yapar..
Bence acele etme, olmazsa da olmaz, nedir yani, tek insan o kişi mi kaldı.. Hayirlisini dileyelim biz.. Bakalim Mevla neyler..

KarincaKadin bugun bi video seyrettim gulmekten yerlere yattim

bi beyin cerrahi sunum yapmis kadin ve erkek beyni ve dinlemeye ve anlamaya dair

insanlara kulaklik takiyorlar , sol kulaktan koyun sag kulaktan armut diyorlar ve ne duyduklarini soruyorlar

kadinlarin hepsi ard arda koyun ve armut diyor yani iki lulaktan farkli seyleri ayni anda duyup hemen dile getiriyorlar

erkeklerin bir kismi sadece koyun bir kismi sadece armut diyor ama buyuk cogunlugu kormut diyor ve donup kormut ne diye soruyorlar

yani erkeklweim beyinlerinde dinleme ve anlama kismi az gelismis

ama senin durumun dinlemeyle alakali degil adam umursamiyor ve inan bana boyle bir adamla bir hayat paylasamazsin kuzum

Çok konuşan birisi değilim. Yani sıkılması gereken birisi varsa o benim. Kesinlikle o değil.

Canım iyi birisi mi bilmiyorum ama benlik birisi değil bence

Canım iyi birisi mi bilmiyorum ama benlik birisi değil bence
insanlar iyi olabilir bence iyilikten once baska kriterlee var es olmak icin :)
onemli olan senlik biri olmasi iste
adam cok cok iyidir ama seninle ilgilenmiyodur o zaman sana ne ki onun iyiliginden
bilmiyorum anlatabildim mi:)
bak mesela benim esim cok lanet bi adamdir disarda ama evin icinde kuzu gibidir , evcimen ve harika bir babadir , saatleece konusmak ister , dibimden ayrilmaz ama disarda canavara donuyor :))

Şu saatten sonra cok daha seçici olmaliyiz.. Rabbim en dogru seçimi yaptirsin..
Icine sinmeyen seyler varsa asla devam etme derim..
Tamam, yaratılış farkliliklarimiz var kadin ve erkek olarak.. Biz daha konuskaniz genelde, erkeklerle benzemiyoruz ama ilgisizlik, onemsememek, kendini ön plana almak, öne atmak cok farkli şeyler.. Bencilce geliyor bana..
Tabii biz anlattığın kadariyla yorumluyoruz, adami karalamak da istemem..
Belli ki hoşuna gitmeyen şeyler var.. Hic bi seye mecbur degilsin..

kesinlikle. İşte süper iyi. Benimle de ilgilendiğini biliyorum. Ama nasıl desem tarzı bu sanırım. Yani kısa cümlelerle işi çözüyor. Sonra kendisi anlatıyor

Tabi tabi. Bu bencillik işi beni çok korkuttuğu için bende antenler hava da geziyorum vallahi

Hergün nasılsın? Nasılsın? Yazıp duruyor. Hiç cevap vermiyordum. Dün dayanamadım dedim ki "nasılsam nasılım. 15 yaşında çocuk gibi utanmıyor musun her gün hergün rahatsız etmeye. Yazma bana."
Çok özür diliyorum merak ediyorum demiş. Dedim gayet iyiyim ama bir kez daha yazarsan iyi olmayacağım. Özür dilerim yazmış.
Öyle. Büyük konuşmak istemiyorum neye büyük konuşursam yapıyorum. Ama benden uzak olsun :)

Ben arayı kaçırmışım, bitirmis miydin, ne oldu?

Ben arayı kaçırmışım, bitirmis miydin, ne oldu?
Konuşamıyoruz demiştim hatırlıyor musun? İşte sonrasında ufak bir tartışmada tamam bitti dedi. Açıkçası bence daha birşey başlamamıştı tartıyordum. Öncelikle kaldı. Hemen ertesi gün aradı ama bitti demek kolay olamamalı.

Her kavgada ayrılık kelimesini agzina alan insan midemi bulandiriyor, Allah uzak tutsun.. Bitti diyorsan bitmistir, blöf yapmayacaksin aklinca.. Cunku sonrasinda iliski sürse bile yıpranmış oluyor çoğu şey, tadı kalmıyor..
Adam daha baslamadan patlamis resmen.. Ertesi gun arayacaksan neyin havasini yapiyorsun ayrica "bitti" diye?
Bence bastan kopmasi da iyi olmus, Allah korusun ilerleyip baglansaydin cok üzülürdün, hayalkirikligi cok zor..

Tabi canım birde benim asla böyle saçma sapan şeylere tahammülüm yok. Yazıyor ama yazmadım işte son ana kadar. Şimdi yazma dedim bakalım.
Yazsada artık birşey ifade etmiyor benim için.

Evet canım onunda bir kızı vardı.
Yanlis belki, bilmiyorum ama bosanmis erkeklere karsi onyargim var.. Kadin kolay kolay yuvasini dagitmadigi ve isler genelde erkek ve ailesinden koptugu icin (kaynanasi, gorumcesi, eltisi, didinin didisi vs)..
Adamin seni dinlememesi, gecistirmesi, surekli kendini ve dertlerini konuşması zaten iticiydi ama "bitti" artistligi yapip ertesi gun hemen arayip, simdi de pesini birakmamasi beni iyice itti..
Uzulmuyorsundur umarim..
Hayalkirikligi zor..
InsaAllah en dogru kisi denk gelir tez zamanda..

Canım üzülmüyorum. Ben ayak oyunları sevmiyorum. Bittiyse bitti. Uzatmasına kızıyorum ama. Sanki lisedeyiz.
Bitti deyip günaydın yazmak ne ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…