- 12 Mart 2010
- 1.756
- 1.453
- 333
- 49
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
inşallah bir sorun yok ama olmadı işte bir daha çok istyorum tek hayalimAmin inşallah,bizim 4 yıldan sonra oldu,evimize güneş gibi doğdu,sizinde en kısa zamanda sağlıkla olsun inşallah...
Amin amin insaAllah, cok sagolunAllah her daim iyi insanlarla karşılaştırsın,hep bu duayı ederim....
Siz de umarım hiç pişman olmayacağınız güzel bir insanla, bir yuva kurarsınız...Geçen zaman için gerekli diyorum bazen,bazen de boşa geçmiş diyorum, ama tabi nasip...
sizin konularınızı biliyorum boşanma sürecindesiniz hala değilmi:)) Benimkisi de çocuğun olmazsa seni bosarim demişti. 2 aylik evliydik
Evet süreç başladısizin konularınızı biliyorum boşanma sürecindesiniz hala değilmi
Evet süreç başladı
Tesekkurler. Amin inşallahhayırlısı olsun bundan sonra mutluluğu bulursunuz inşallah
Inşallah o pis adamdan kolay kurtulursunEvet süreç başladı
Cok tşkler amin insallah. Uzun surecek ama sorun değilInşallah o pis adamdan kolay kurtulursun
Ama bitti deniyor ya o zaman yeniden doğmuş gibi oluyorsun.Cok tşkler amin insallah. Uzun surecek ama sorun değil
Ama bitti deniyor ya o zaman yeniden doğmuş gibi oluyorsun.
Aaa ne manyaklar var yıllar sonra bir daha deniyor. (Ben) olmayacağını bile bile. Çevrenin gazıyla.Ben şimdiden yeniden dogmus gibiyim :)) elestiri yok hakaret yok darp yok.
Sadece kizginim kendime neden 1.5 yilini verdin bu adama diye
Aaa ne manyaklar var yıllar sonra bir daha deniyor. (Ben) olmayacağını bile bile. Çevrenin gazıyla.
Kızmaya kalkarsak ilk önce ben başlarım ama geçmiş gitti bugunude mahvetmeyim artık diyorum.
Eski eşimle 2. Kez evlendim ayrıldığımda kızım çok küçük bebekti ayrıldığımda. Herkes ilerde çok sorun yaşarsın dediler. Öfke ile ilgili tedavi gördüğünü söyledi (gerçekten de görmüş) eski eş. Tekrar evlendik birşey değişmedi. Ayrıldık tekrar.Siz evlendiniz mi evlenecek misiniz? Bu yaşanmışlıkla zaten insan guvenecek liman araması cok normal.
Ama olmayacağını bile bile demişsiniz. Olmayacağını bile bile neden 2. Kez evet dediniz
Eski eşimle 2. Kez evlendim ayrıldığımda kızım çok küçük bebekti ayrıldığımda. Herkes ilerde çok sorun yaşarsın dediler. Öfke ile ilgili tedavi gördüğünü söyledi (gerçekten de görmüş) eski eş. Tekrar evlendik birşey değişmedi. Ayrıldık tekrar.
Şu an evli değilim görüştüğüm bir insan var.
Aslında hiç aklımda değildi ama çocuğum hassas noktam. Onun için iyi olacağını düşündüm. Birde asla dedim sanırım çok büyük konuştum. Döndüm dolaştım yaptım bir çılgınlık.Ha şimdi anladım. Acaba tekrar olur mu dediniz olmadı tabi. Hayırlısı olsun. En azından aklinizda kalmadı
Ayy bende az once asla dedimm :))Aslında hiç aklımda değildi ama çocuğum hassas noktam. Onun için iyi olacağını düşündüm. Birde asla dedim sanırım çok büyük konuştum. Döndüm dolaştım yaptım bir çılgınlık.
Evet dememek lazım. :) vallahi kabusum onunla evlenmekti cidden kabustu.Ayy bende az once asla dedimm :))
Gecmis gitmiş olsunEvet dememek lazım. :) vallahi kabusum onunla evlenmekti cidden kabustu.
İnşallah inşalahGecmis gitmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?