- 6 Kasım 2016
- 213
- 124
- 23
- Konu Sahibi KarincaKadin
Ve bir de evlenp ayrilmis biriyle evlenecekseniz onceki evliliginin neden bittigini ogrenmeniz faydaniza olacaktir..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim.Benim komsum vardi onun bir cocugu adamin! Bir cocugu vardi adamin! Cocugu babannesindeydi eve getrmiyodu kadininki yanindaydi 1 yil oyle boyle bi hayat gecirdi ama 2. Evliligim diye cok katlandi .
Evlenmeden once evlenme o adamla! Diye cok soyleyen olmus ama dinlemems kimseyi. Tabi pisman oldu. En sonunda adam! kadinin kafasini duvara carpip ceviz kadar sisirince pilini pirtini topladi gitti kadin..Her evlilik sans isi ama 2. Evlilikte cok ama cok dusunmek lazim hele ki cocuk varsa..
Insallah aradiginizi bulursunuz...
Hayırlısı inşallah. İşin içinde 2 çocuk olunca insan milyon kere düşünüyor ciddenHa bir de adam! evlenmeden once kadina da 5 yasindaki o cocuga da cok iyi davranmis oyle boyle degil hediyeler muhabbetler gezmeler falan ama evlennce tamamen degismis adam!. Tamam cocuguna kotu davranmiyordu ama cocuk yokmus gibi davraniyordu cocugun basini oksamayi birakin cocuk baba baba yaninda dolassin gormemezlikten geliyordu. Cocuk sanki hayaletti.
Bilmiyorum bazi insanlar gercekten cok iki yuzlu oluyorlar ama okudugum kadariyla cevresinde sevilen bir insanmis konustugunuz kisi insallah gordugunuz duydugunuz bildiginiz gibi bir insandir..
Aynen öyle inşallahBizim uzaktan bir akrabamız var. Annem anlatmıştı, kadın eşinden çok çekmiş, oğluna da hiç bakmamış ve ayrılmışlar. Yıllar yıllar sonra, geçen sene kadın tekrar evlendi. Daha önce evlenmemiş biriyle. Ve birkaç ay sonra rahim kanseri teşhisi kondu, rahmi alındı. Kadın eşine, ben çocuk sahibiyim ama sen artık benim yüzümden baba olamayacaksın diyerek boşanmayı teklif etmiş. Adam da sen benim hayatımda olmayacaksan ben çocuğu ne yapayım diyerek reddetmiş. Duyduğumda ben çok etkilenmiştim. Velhasılıkelam adam gibi adamla evlenmek önemli.. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
Ah işte olan hep kadınlarla çocuklara oluyor. Toplumda zorluğu çeken hep kadın. Adımız dula çıkmayagörsün herkesin abuk subuk bir fikri mevcuttur hakkımızda. Tek başına hayatla savaşmak çok zor. Allah yardımcımız olsun.1 yıldan fazla oldu boşanalı. Oğlum 2 yaşında. Çok zor günler geçirdik oğlumla. En ufak seste. Çığlık atıp korkuyordu oğlum. Neyse fazlasını anlatmayayım.
Sanki bundan sonra tüm erkeklerden tiksinmeye devam edecekmişim gibi geliyor. Bir daha evliliğe cesaret edebilir miyim bilmiyorum.
Hakkımızda hayırlısı olsun. İnsan korkuyor bir ke ağzı yandı mı güvenemiyor.
Şu an sıkıntılı bir dönemdesiniz ama biz ne kadar dik durursak çocuklarımız o kadar güçlü olur.Ah işte olan hep kadınlarla çocuklara oluyor. Toplumda zorluğu çeken hep kadın. Adımız dula çıkmayagörsün herkesin abuk subuk bir fikri mevcuttur hakkımızda. Tek başına hayatla savaşmak çok zor. Allah yardımcımız olsun.
Kaç yaşlarında çocukların canımHer seferinde konuştuk, beklentileri, sıkıntıya yol açan durumları. O zaman pişman, o Zaman hak veriyor. Bir bakıyorsunuz işine gelmeyen birşeyde yine aynı terbiyesiz seviyesiz tavırlar. İnanın bu kadar sürede öyle iğrendirdi ki kendinden görmek bile istemiyorum suratını. Hadsiz düşündükçe sinirlerim geriliyor. Baakk akıllı ol lafı mesela bu sabahki beni çıkdırtan tavırlardan biri. Ki bu yontulmuş hali. Gece uykusu kaçsa beni uyandırıyor ki ben çocuklarım küçük sürekli gece uyanmalarıyla uğraşıyorum. Bencil ötesi bir varlık kısacası. Allah hakettiğini versin inşallah da benimle daha fazla uğraşamasın
Baska ne konularda kavga ediyorsunuzHer seferinde konuştuk, beklentileri, sıkıntıya yol açan durumları. O zaman pişman, o Zaman hak veriyor. Bir bakıyorsunuz işine gelmeyen birşeyde yine aynı terbiyesiz seviyesiz tavırlar. İnanın bu kadar sürede öyle iğrendirdi ki kendinden görmek bile istemiyorum suratını. Hadsiz düşündükçe sinirlerim geriliyor. Baakk akıllı ol lafı mesela bu sabahki beni çıkdırtan tavırlardan biri. Ki bu yontulmuş hali. Gece uykusu kaçsa beni uyandırıyor ki ben çocuklarım küçük sürekli gece uyanmalarıyla uğraşıyorum. Bencil ötesi bir varlık kısacası. Allah hakettiğini versin inşallah da benimle daha fazla uğraşamasın
Arkadaşımız obez, bende övünmek gibi de olmasın ama arkamdan bayan mesai arkadaşlarımın "taş" gibi kadın diye konuştukları bir bayanım. Alışveriş yaptığımız bir yerdeki esnafla yanlış anladığı bir konuda güldüm diye "fingirdemiş" oldum. Ki o yapıda bir insan değilim. Kıyafetime karışmaya çalıştı müsade etmedim. Darmış, şuymuş buymuş. Denize mayoyla sokmazmış haşema alacakmışım.ki denize girmeyi sevmediğimden o konuda kavga çıkmadı Allahtan. Ailemin yanına gittik 5 saat uzaklıkta. 3 gün kalıcaz, 2. Gün gidelim demeye başladı başımın etini yedi babama söyledim bozuldu. Annem babam gezdirelim diye bizi çırpındı 5-6 kez bir yerlere oturduk , ben dedim 2 seferinde biz ödeyelim öyle ödedi hesabı. Yoksa ödeyeceği yoktu. Ailemle ilgili başkalarının yanında hadsiz hadsiz konuştu. Neymiş ona sizli bizli konuşmuşlar ki benim ailem saygı sınırında kalmayı sever. Daha ne anlatayım ki daha bir sürü şey oldu 1,5 aydaBaska ne konularda kavga ediyorsunuz
Nelerde bencil?
İlk eşinizden neden ayrılmıştınızArkadaşımız obez, bende övünmek gibi de olmasın ama arkamdan bayan mesai arkadaşlarımın "taş" gibi kadın diye konuştukları bir bayanım. Alışveriş yaptığımız bir yerdeki esnafla yanlış anladığı bir konuda güldüm diye "fingirdemiş" oldum. Ki o yapıda bir insan değilim. Kıyafetime karışmaya çalıştı müsade etmedim. Darmış, şuymuş buymuş. Denize mayoyla sokmazmış haşema alacakmışım.ki denize girmeyi sevmediğimden o konuda kavga çıkmadı Allahtan. Ailemin yanına gittik 5 saat uzaklıkta. 3 gün kalıcaz, 2. Gün gidelim demeye başladı başımın etini yedi babama söyledim bozuldu. Annem babam gezdirelim diye bizi çırpındı 5-6 kez bir yerlere oturduk , ben dedim 2 seferinde biz ödeyelim öyle ödedi hesabı. Yoksa ödeyeceği yoktu. Ailemle ilgili başkalarının yanında hadsiz hadsiz konuştu. Neymiş ona sizli bizli konuşmuşlar ki benim ailem saygı sınırında kalmayı sever. Daha ne anlatayım ki daha bir sürü şey oldu 1,5 ayda
Aileniz zaten durumun farkındadır bence mutlaka destek alın arada çocuklar yıpranmasın.Ailemin yanında kendini tutamayıp bana bir konuda bağırdı . Bir anda suratlar ekşidi. Cevap verecektim sustum daha kötü olmasın diye. Bir daha ben gidecekmişim kendisi gitmeyecekmiş. Cehenneme kadar yolun var demeli buna. Uyumsuz ötesi , bencil bir yaratık kısacası
Aldatıldığımı öğrenerek ayrıldım. Çok zor günler geçirdim, çok zor atlattımİlk eşinizden neden ayrılmıştınız