- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi KarincaKadin
Bu günlerde geride kalacak inşallahAldatıldığımı öğrenerek ayrıldım. Çok zor günler geçirdim, çok zor atlattım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu günlerde geride kalacak inşallahAldatıldığımı öğrenerek ayrıldım. Çok zor günler geçirdim, çok zor atlattım
5,5 ve 2,5 yaşlarındalarKaç yaşlarında çocukların canım
Ay daha küçüklermış5,5 ve 2,5 yaşlarındalar
Deli gibi severken kapılarda karşılayıp boynuna atlarken 4 aydır aldatılıyor olduğumu öğrenerek boşandım. Çok zor günlerden geçtim. Şükürler olsun atlattım ama şimdi de bu aşağılık tipe bulaşmışım bilmeden. Rabbim hayırlısını versin ne diyeyim kaderim mi yokmuş bilemedimAy daha küçüklermış
İlk eşinden neden ayrılmıstın özel değilse?
Ayrıca cocuklari ndan önemli birşey yok bu hayatta giderse gitsin
Çok üzüldüm inşallah feraha erersiniz çocuklarınla birlikteDeli gibi severken kapılarda karşılayıp boynuna atlarken 4 aydır aldatılıyor olduğumu öğrenerek boşandım. Çok zor günlerden geçtim. Şükürler olsun atlattım ama şimdi de bu aşağılık tipe bulaşmışım bilmeden. Rabbim hayırlısını versin ne diyeyim kaderim mi yokmuş bilemedim
Nafaka ödüyor evet. Onu da zorla aldım anlaşmalı boşandım. Nafaka isteme çocuklara dedi utanmaz aşağılık herif. Evlenmeme birşey diyemez zaten kendisi aylar önce ortalık malı kadınla evlendi.Çok üzüldüm inşallah feraha erersiniz çocuklarınla birlikte
Eski eşin nafaka ödüyor mu yaptığı yanına kalmasaydı
Evlenmene birşey demedi mi
Allah yardımcın olsun kardeşimNafaka ödüyor evet. Onu da zorla aldım anlaşmalı boşandım. Nafaka isteme çocuklara dedi utanmaz aşağılık herif. Evlenmeme birşey diyemez zaten kendisi aylar önce ortalık malı kadınla evlendi.
+1Sıkıntı durumlarında ben şöyle bakarım. Olan oldu artık. Bu işi uzatmadan nasıl kurtulabilirim.
Şimdi aileniz boşanma durumunda destek olur mu size?
Ben hep böyle oldum hep te kaybettim kötülük gördümİyi niyetli ve sevecen olmak lazim, tabi biraz da verici. Balık bilirse bilir, bilmezseniz de Halik bilir. Adil olmaya çalışmak lazım.
Eşini ve seni tebrik ediyorum. Bu örnekler maalesef günümüzde çok az ... Allah mutluluğunuzu daim etsin.Benim de esiminde ikinci evliligi
Ikimizin de ilklerden cocugu var
Bide bebek yaptik etti 3 cocuk :)
Gerci esimin cocugu annesiyle yasiyor ama totalde 3 cocukluyuz deriz hep
Tabi ki cok kolay degil ama karsilikli anlayis cok onemli , cocuklari dislamamak senin cocugun benim cocugum dememek gerekiyor
Eskiler desmemek gerekiyor , eski eslerin hayatimizdaki varligini kabul edip kiskanclik yapmiyoruz
Bu arada benim oglum esime baba diyor ve tapiyor tabiri caizse , esimde kendi oglundan ayirmaz oyle bir oglummm deyisi var ki oz babadan farki yoktur
Boyle yazinca cok kolay gozukuyor ama biz ciddi emek verdik bu evlilik icin ve vermeye de devam ediyoruz tabi ki..
Benden size tavsiye iyice tanimadan evlenmeyin , bugun burda bi konu acilmisti fiziksel siddet goruyordu bir uye daha ilk haftadan baslamis , sakin iyice tanimadan evlenmeyin ne olursa olsun cocugunuz var once o gelmeli
Amin , tesekkur ederimEşini ve seni tebrik ediyorum. Bu örnekler maalesef günümüzde çok az ... Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Aklımı karıştıran nokta tam da bu nokta işte. Uzun zamandır gördüğüm tanıdığım birisi.Sevmek tek anahtar.
İçten sevmek, sevebilmek.
Sevgi kanla olan bişey değil.
Eğer bir insan bir kediyi, köpeği, balığı, ağacı canı gibi sevebiliyorsa bir insanı da sevebilecek bir insansa o kadar değerli ki.
Karşılıklı bu sevgi çocuklara da yansırsa, hesapsız, kitapsız işte o zaman yürür bu ilişki..
O yüzden kendinden olmayanları da sevebilecek bir erkek bulmalısınız.
Aklımı karıştıran nokta tam da bu nokta işte. Uzun zamandır gördüğüm tanıdığım birisi.
Sokak hayvanlarına paket paket yem alan birisi mesela. Yada çocuklarla arası iyi birisi. Yani o iyi bence de . Ben aşırı derecede korkan birisiyim. Sütten ağzım yandı yoğurdu yemek istiyor muyum istemiyor muyum bilmiyorum.
Ayy inşallah çok teşekkür ederimValla hayvan seven bir erkek, duyarlı, vicdanlı :)
Bence çok güzel bir şey bu...
Dediğim insan tipine çok yakın. Ama siz izleyin iyice analiz edin kalbiniz bir süre sonra doğru cevabı verecektir :)
Öz babasi sıkıntı yapmiyor mu cocugun esinize baba demesini?Benim de esiminde ikinci evliligi
Ikimizin de ilklerden cocugu var
Bide bebek yaptik etti 3 cocuk :)
Gerci esimin cocugu annesiyle yasiyor ama totalde 3 cocukluyuz deriz hep
Tabi ki cok kolay degil ama karsilikli anlayis cok onemli , cocuklari dislamamak senin cocugun benim cocugum dememek gerekiyor
Eskiler desmemek gerekiyor , eski eslerin hayatimizdaki varligini kabul edip kiskanclik yapmiyoruz
Bu arada benim oglum esime baba diyor ve tapiyor tabiri caizse , esimde kendi oglundan ayirmaz oyle bir oglummm deyisi var ki oz babadan farki yoktur
Boyle yazinca cok kolay gozukuyor ama biz ciddi emek verdik bu evlilik icin ve vermeye de devam ediyoruz tabi ki..
Benden size tavsiye iyice tanimadan evlenmeyin , bugun burda bi konu acilmisti fiziksel siddet goruyordu bir uye daha ilk haftadan baslamis , sakin iyice tanimadan evlenmeyin ne olursa olsun cocugunuz var once o gelmeli