• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrar evlenenler...

Bence bunun bi matematiği yok, tamamen nasip meselesi, iyi birine denk gelmek yani muhim olan.. Adaletli, anlayisli, sevgi dolu.. Ayni zamanda da oyle biri olmak gerek..
Onun disinda elbette zor, iki insanin evliliginin bile oturması zorken, cocuklarla o dengeyi kurmak cok cok zor.. Bir de eski eş faktörü var cunku..
Cok dua edin, Rabbim gönlü guzel insanla karsilastirsin, huzur mutluluk versin.. Her sey dua ile..
İnşallah inşallah hayırlısı olsun. Çok teşekkürler.

Çok şanslısınız. İnşallah kimse mutluluğunuzu huzurunuzu bozmasın. Ben insanlık dışı kişiyle 1,5 aylık evliliğimdeki sorunlarla boğuşurken, çocuklarımın kağıt üzerindeki babası geçen hafta görüştüğünde çocuklarıma şunu demiş. 2 tane baba olmaz sizin babanız benim , o adam annenin kocası. Ve 5,5 yaşındaki kızım onla son görüştüğünden beri her gece defalarca uyanmaya, ağlamaya başladı. Delirmek üzereyim hakikaten. Artık kendimi suçluyorum hayata hep kendim gibi iyi niyetli bakmaktan, kalitesiz seviyesiz insanları tanıyamıyorum. Acilen terapiye ihtiyacım var. Bu arada kararımı verdim dün gece uykusuz kalıp düşünerek. Araya girenler falan boş ben boşanmayı tasarlamaya başladım.

Çok şanslısınız. İnşallah kimse mutluluğunuzu huzurunuzu bozmasın. Ben insanlık dışı kişiyle 1,5 aylık evliliğimdeki sorunlarla boğuşurken, çocuklarımın kağıt üzerindeki babası geçen hafta görüştüğünde çocuklarıma şunu demiş. 2 tane baba olmaz sizin babanız benim , o adam annenin kocası. Ve 5,5 yaşındaki kızım onla son görüştüğünden beri her gece defalarca uyanmaya, ağlamaya başladı. Delirmek üzereyim hakikaten. Artık kendimi suçluyorum hayata hep kendim gibi iyi niyetli bakmaktan, kalitesiz seviyesiz insanları tanıyamıyorum. Acilen terapiye ihtiyacım var. Bu arada kararımı verdim dün gece uykusuz kalıp düşünerek. Araya girenler falan boş ben boşanmayı tasarlamaya başladım.
Bu sayfayı yeniden başlangıçlar için açtım. Sizin içinde yeni bir başlangıç böyle olsun ama bundan sonrası güzel olsun inşallah.

Kardeş ne yapacaksın evlenip rahat stressiz bir yaşam varken erkekler çocuk gibidir ikibci çocuğun olacak tüm enerjini çocuğuna harcamak varken hayattaki en büyük aşk evlat aşkıdır ben çocuğumu bırakıp el adamının koynuna giremem
Cocugunu birakip el adaminin koynuna girmek mi:KK57: siz olayi cok yanlis anlamissiniz..

Bu sayfayı yeniden başlangıçlar için açtım. Sizin içinde yeni bir başlangıç böyle olsun ama bundan sonrası güzel olsun inşallah.
Amin çok teşekkür ederim. Büyük konuşmayayım ama artık evliliğe tövbe. Artık hayatta sadece çocuklarım ve ben. Kul sıkışmadıkça Hızır yetişmezmiş. Allahım temizinden kurtarsın beni ve çocuklarımı inşallah

Amin çok teşekkür ederim. Büyük konuşmayayım ama artık evliliğe tövbe. Artık hayatta sadece çocuklarım ve ben. Kul sıkışmadıkça Hızır yetişmezmiş. Allahım temizinden kurtarsın beni be çocuklarımı inşallah
Bosandiktan ne kadar zaman sonra evlendin? Bosanmayi hic dile getirdin mi? Tepkisi ne oldu konustuysaniz?

Amin çok teşekkür ederim. Büyük konuşmayayım ama artık evliliğe tövbe. Artık hayatta sadece çocuklarım ve ben. Kul sıkışmadıkça Hızır yetişmezmiş. Allahım temizinden kurtarsın beni ve çocuklarımı inşallah
İnşallah sağlıkla kurtul.

Bn çocuğumla yatıyorum gece onu bırakmam..kendimle alakalı evlat için 100 adam yakarım
Bazen anne olarak bazı şeyler yapabiliriz ama bu doğru davranış değildir. Çocuğumuzla yatmamız doğru değildir.
Sizin tercihiniz saygı duyuyorum ama olaya çok farklı bi noktadan bakıyoruz.

Bazen anne olarak bazı şeyler yapabiliriz ama bu doğru davranış değildir. Çocuğumuzla yatmamız doğru değildir.
Sizin tercihiniz saygı duyuyorum ama olaya çok farklı bi noktadan bakıyoruz.
Varsın doğru olmasın kitaba göre değil gönlüme göre yetiştiriyorum öpmeden koklamadan uyumam biz böyle mutluyuz geri dönüşleri güzel alıyorum demekki iyi yoldayım sevmekten zarar gelmez :)

Sizin adiniza sevindim en azindan zor karari almissiniz insallah bundan sonrasi cok kolay olur sizin icin , hayat karsiniza size ve cocuklariniza hak ettiginiz degeri verecek birini cikarir
Lutfen guclu durun , kendiniz ve cocuklariniz icin cevrede soylenenlere kulak asmayin , siz dik durursaniz kimse konusamaz zaten

Bn çocuğumla yatıyorum gece onu bırakmam..kendimle alakalı evlat için 100 adam yakarım
Yeniden evlenmek istemek, ozellikle o duygusal tatmini yasamak istemek ayip degil.. Siz o sekilde ifade edince sanki cirkin bi sey isteniyor gibi olmus..
Hem naçizane tavsiyem, yine de siz bilirsiniz tabi ki, cocugunuzla beraber yatmamaniz, cocugun psikolojisi açısından soyluyorum bunu..

Bosandiktan ne kadar zaman sonra evlendin? Bosanmayi hic dile getirdin mi? Tepkisi ne oldu konustuysaniz?
Boşanalı 1,5 yıl oldu. O konuyla ilgili hep paranoiddi. İlerde bana geri dönerse ben kabul edip bunu aldatırmış mıyım? Çocukları görüşmeye adama teslim etmeye benle gelmeye başladı. Elinden gelse beni götürmeyecekti neymiş o Adam beni görmesinmiş. Adam buna birşey derse bıçaklarmış arabada bıçak varmış. Öbür aşağılık adam da metresiyle evleneli aylar oldu. Benden ümidini keseli çook oldu. Ben boşanmıştım öğrenince, evden atmıştım. Beni şimdiki pislik böyle itham ettikçe hep şunu dedim ben onun yaptığını yutacak olaydım boşanmazdım zaten. Ne diye ilerde kabul edicem. Yok ya bu Adamda duygusal olgunluğun o'su yokmuş. Bulaşmaz olaydım her ikisine de. Kader, sınav, ne diyeyim

Back
X