• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrar evlenenler...

Bosandiktan ne kadar zaman sonra evlendin? Bosanmayi hic dile getirdin mi? Tepkisi ne oldu konustuysaniz?
Pardon sorunu yanlış anlamışım. Evet ilk şiddetten itibaren söylüyorum. Önceleri ölün çıkar blöfü. Sonrasında ben resti çekince kuyruğu kısıp alttan almalar. Sonra yine yapacağını yapmalar. Az önce ailesinden biri aradı. Açmadım kararımı söylersem pislik yapmaya kalkarlar mı diye korkuyorum. Bir şekilde zaman kazanmam lazım ama nasıl....

Zaman o kadar kötü ki artık, aynı istikamete gideceğimizi bildiğimiz ama selamımız olmayan insanı yolda görüp arabamıza alamıyoruz korkudan.

Büyük konuşmak istemem, bir kızım var ikincisi yolda, eşimden boşansam yeniden evlenmem.

Ortalık sapık manyak pedofil kaynıyor.

Eğer duygusal olarak biriyle bisiler yasamak istersem de yer icer gezerim, belediyenin vereceği onay engel teskil etmez.

Pardon sorunu yanlış anlamışım. Evet ilk şiddetten itibaren söylüyorum. Önceleri ölün çıkar blöfü. Sonrasında ben resti çekince kuyruğu kısıp alttan almalar. Sonra yine yapacağını yapmalar. Az önce ailesinden biri aradı. Açmadım kararımı söylersem pislik yapmaya kalkarlar mı diye korkuyorum. Bir şekilde zaman kazanmam lazım ama nasıl....
Ailesiyle aran nasil ki?
Emin değilsen tepkilerinden, bi sey soyleme simdilik..
Kendini bu kadar korkutma diyecegim ama onlari taniyan, bilen sensin..
Ailem uzakta demistin, onlarin yanina gidip orda yaşama şansın yok mu?

Yeniden evlenmek istemek, ozellikle o duygusal tatmini yasamak istemek ayip degil.. Siz o sekilde ifade edince sanki cirkin bi sey isteniyor gibi olmus..
Hem naçizane tavsiyem, yine de siz bilirsiniz tabi ki, cocugunuzla beraber yatmamaniz, cocugun psikolojisi açısından soyluyorum bunu..
Bizim ülkede herkes psikolog biz mutluyuz teşekkürler

Bizim ülkede herkes psikolog biz mutluyuz teşekkürler
Psikolog cok ama cahil de cok ne yazik ki :KK51: Yarin bi gun cocugu evlendiginde yakasini birakmayan, gelinin/damadin burnundan getiren kaynanalar "gencken nasildir acaba" diyordum ben de, aydınlattığınız icin tesekkurler..
Ayrica şimdi mutlusunuz ama o cocuk ilerde de mutlu olmaya devam eder, bağlanma problemi yaşamaz ve karisina/kocasina yersiz bi "annem de annem" zulmü yapmaz insaAllah..

Ailesiyle aran nasil ki?
Emin değilsen tepkilerinden, bi sey soyleme simdilik..
Kendini bu kadar korkutma diyecegim ama onlari taniyan, bilen sensin..
Ailem uzakta demistin, onlarin yanina gidip orda yaşama şansın yok mu?
MEB de boşanmaya bağlı ildışı yerdeğişikliği Hakkı yok.ildışı dönemi de geçti hazirandaydı. Seneye hazirana kadar da yok. Olağanüstü durum diye bir olay var valilik kararıyla. Onun için de darp raporu, adli kayıtlar gerekiyor.

Evli değilim eşimi kaybettim 4 yıl oldu bir çocuğum var
Ayrica o "elin adaminin koynuna girmek" tabiriniz yeniden evlenmek isteyen kadinlar icin cok incitici oldugu icin saskinligimi belirttim ben ve cocugunuzun iyiligi icin nacizane bi tavsiyede bulundum.. Hemen "herkes psikolog zaten" diye hircinlasip savunmaya gecmenize gerek yoktu..
Isteyen evlenir yeniden, isteyen evlilik kavramini tamamen cikarir hayatindan.. Zor seyler yasamissiniz belli, Allah kolaylik versin.. Ama o tabirler hos degil.. Hayatta mutlak bi dogru yok bu durumlarda..

MEB de boşanmaya bağlı ildışı yerdeğişikliği Hakkı yok.ildışı dönemi de geçti hazirandaydı. Seneye hazirana kadar da yok. Olağanüstü durum diye bir olay var valilik kararıyla. Onun için de darp raporu, adli kayıtlar gerekiyor.
Esini tanuyorsundur az cok, zarar verebilecek biri mi gercekten? Yoksa havlayan köpek isirmaz hesabi mi?

Evli değilim eşimi kaybettim 4 yıl oldu bir çocuğum var
ben seni çok iyi anlıyorum..

ailemin evine dönünce orayı benimsemeleri için 1 yıl beraber yattık sonra taşındık odaları oldu kendileri oda da yatmak istediler.. gece yastığını alan geliyor yanıma tuvalete ya da su içmeye uyanınca..

aslında boşanmak ve eşini kaybetmek arasında biraz fark olduğunu düşünüyorum.. eşimi severken kaybetseydim eğer farklı olurdu..

ama ömrümden 7 yılımı çalan türlü hakaretler türlü şiddetler uygulayan adamdan ayrılınca sevmek ve sevilmek isteğine de bazen hakim olamıyorum..

gerçekten çocuklarımı sayıp sevecek biri olsa bende yuva kursam dediğim çok oluyor ama bir yandan da korkuyorum 4 yıl olacak daha kimseyle görüşmedim mesela ne bileyim korkuyor insan..

neden zaman kazanman lazım.

ailemin evine dönünce orayı benimsemeleri için 1 yıl beraber yattık sonra taşındık odaları oldu kendileri oda da yatmak istediler.. gece yastığını alan geliyor yanıma tuvalete ya da su içmeye uyanınca..

aslında boşanmak ve eşini kaybetmek arasında biraz fark olduğunu düşünüyorum.. eşimi severken kaybetseydim eğer farklı olurdu..

ama ömrümden 7 yılımı çalan türlü hakaretler türlü şiddetler uygulayan adamdan ayrılınca sevmek ve sevilmek isteğine de bazen hakim olamıyorum..

gerçekten çocuklarımı sayıp sevecek biri olsa bende yuva kursam dediğim çok oluyor ama bir yandan da korkuyorum 4 yıl olacak daha kimseyle görüşmedim mesela ne bileyim korkuyor insan..
Su kaliplari ve inatlari birakabilsek ne kadar guzel olacak hayat aslinda..

Bizim evde buna dair bir kural yok , oglum bazrn benle yatmak ister , derim kocama ben gidiyorum diye , alirim koynuma kuzumu sarar sarmalar operim uyuruz beraber
Hicbir zaman kesin kari koca beraber yatar cizzzz aksi olamaz demedik , herkrs istedigi yerde yatar , kocamla yatmak istiyorsam onunla yatarim , oglumun bana ihtiyaci varsa gider ona sarilir yatarim

Ama bunu da abartip her gece cocugumla yatarim moduna getirmiyoruz

Bunlar cok zor ve ince konular ve herkesin hayati yasadiklari cok etkiliyor uygulananlarda

Eger brnim bu konudaki mesajlarimi okursaniz gorursunuz mutlu bir evliligim var , gercekten bir hayat arkadasi istiyorsaniz kendinizi kisitlamayin
Evet cocuklarimiz herseyimiz ama tum hayatimiz degil.. biz mutlu olalim ki onlar da mutlu insanlar olsunlar

Psikolog cok ama cahil de cok ne yazik ki :KK51: Yarin bi gun cocugu evlendiginde yakasini birakmayan, gelinin/damadin burnundan getiren kaynanalar "gencken nasildir acaba" diyordum ben de, aydınlattığınız icin tesekkurler..
Ayrica şimdi mutlusunuz ama o cocuk ilerde de mutlu olmaya devam eder, bağlanma problemi yaşamaz ve karisina/kocasina yersiz bi "annem de annem" zulmü yapmaz insaAllah..
:))Allahda sizi güldürsün tabiki annem diyecek kırarım bacaklarını o yeterki mutlu olsun kendimi kaynana gibi hissettim :)henüz 4 yaşında evet evladımı bırakmam buda doğru maddi manevi yanında olurum

:))Allahda sizi güldürsün tabiki annem diyecek kırarım bacaklarını o yeterki mutlu olsun kendimi kaynana gibi hissettim :)henüz 4 yaşında evet evladımı bırakmam buda doğru maddi manevi yanında olurum
Kocam Allah muhafaza vefat etse bende oglusumla yatarim :) seni cok cok iyi anliyirum.

Benim kendi evim hep odası var orda oyun oynar bans bağımlı değil çalışıyorum hep görüşemiyoruz zaten yağmurdan kaöarken doluya tutunma zamana bırak birde krndşne yetebilmek önemli

Back
X