Tekrar evleniriz diye bosandi benden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi de saf mısınız?
Tekrar evlenecekseniz neden boşanıyorsunuz?
Boşanıyorsanız neden tekrar evlenmek istiyorsunuz?
Yani bu numaraları yiyorsunuz ya pes.
Bana aynen öyle söyledi.simdi boşanmanın lazım dedi.bosanalim tekrar evleniriz dedi.keendime yediremiyorum.

Niye diye sormadınız mı?
Yani diyalog nasıl gelişti aklım almıyor benim
Bir avukatla görüşün madem
Ben inandım.bosandiktan sonra da dedi ki napim anlamıyordun dedi.beni iknan etmek için demis.oncesinde huzursuzluklarimiz vardi tabi.
İnanın çok yalnızım.burdaa hakaret küfür yiyorum ama.inanin cok yalnızım.maddi manevi ben gedakarlik yapmıştım evlenirken.tum.hayallerim yıkıldı.bir cocukla kaldım.

Ablacım ayağını öperim, burda sana tonla akıllar verdiler sakın kabul etme dediler nasıl kandın ? Keşke bir avukatla görüşseydin bu işlere kalkışmadan
Su an ağlayarak yazıyorum bayram.geldi kimsem yok.cok yalnızım o da bunu biliyor.burda bir suru insan bana hakaret ediyor.durumymu bilmeden.

E tamam . Neden tedavi olmuyorsunuz. Bal gibi rub hastası olmuşsunuz. Neden kendinize ve çocuğunuza bir iyilik yapmıyorsunuz.

BAsinizdan böyle bi olay geçti diye hayatınızı buna neden endeksliyorsunuz..

Doktora gidin. Tedavi olun. Önce kendinize sonra cocugunhza iyilik yapin.

Tedavi olursanız kurtulursunuz.

Bana aynen öyle söyledi.simdi boşanmanın lazım dedi.bosanalim tekrar evleniriz dedi.keendime yediremiyorum.
Geçmiş olsun, yaşadığınız acı bir tecrübe olmuş. Tekrar bir avukata danışıp geriye dönük neler yapılabilir iyice öğrenin. Çocuk için nafaka alıyorsunuzdur zaten, tazminat haklarınızı danışın derim. Çocuğunuz için dik durun, gün doğmadan neler doğar, başkalarına şans verin, o evlenir mi evlenmez mi bilemeyiz, ben de eskiden eski eşim başkasıyla mutlu olacak diye düşünür üzülürdüm; Bugün hamdolsun ben mutluyum kendisi mutlu değil. İnanın artık çocuğu olsun, mutlu olsun diliyorum. Siz kendi mutluluğunuza odaklanın gerisini zaman gösterecek.

Su an ağlayarak yazıyorum bayram.geldi kimsem yok.cok yalnızım o da bunu biliyor.burda bir suru insan bana hakaret ediyor.durumymu bilmeden.
Sana hakaret edilmiyor. Sen laf anllamıyorsun.

Sana doktora git. Ruh halini anlat diyoruz. Asla bu fikre yanaşmıyorsun

Oluyorum tedavimi oluyorum
Cocucgum d a gayet iyi istetenle özelden iletişime geçebilirim
Hayatimin kazığını yedim ben.maddi manevi somuruldum.

Oluyorum tedavimi oluyorum
Cocucgum d a gayet iyi istetenle özelden iletişime geçebilirim
Hayatimin kazığını yedim ben.maddi manevi somuruldum.
Diğer konularınızda 3 yaşında çocuğum yeni biri var yazmışsınız. Dalga mı geçiyorsunuz??

Hangi konu bu? Böyle bir konu hatırlıyorum gerçi, üye gelip gelip aynı olayın çeşitli varyantlarını yazıyor sanki bugün yaşanıyormuş gibi ama mevzu kaç zaman öncesinin mevzusu. Siz o üye misiniz? Hala aynı şeyi yazıp duran?

Ayrıca insanlar durduk yere yüklenmezler "Kandıracak seni, öyle şey mi olur? Ne gerekçe ile boşanılıyor, noluyor?" vb demişlerdir muhakkak. Nafaka talep etmediniz mi, ayrıca boşan diyen varsa da kim "Dımdızlak boşan hiçbir şey alma, bebenle taş yersiniz" diye tavsiye vermiş olabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…