Tekrar evleniriz diye bosandi benden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuğunuz var mı peki, ne zaman boşandınız, nasıl oldu? Ağlamayın yaf ittirsin hayvan herif yalancı it
Boyle bir itin de 3.kez evlenip mutlu olacak olmasını hazmedemiyorum.8 aylıkken birakti co igu bana.tek başımayım tek tek tek.kimsem yoktu.biliyordu.bakin bayram geldi sormadı cogugunu 9 gündür sormuyor bile.

İyi de saf mısınız?
Tekrar evlenecekseniz neden boşanıyorsunuz?
Boşanıyorsanız neden tekrar evlenmek istiyorsunuz?
Yani bu numaraları yiyorsunuz ya pes.
Hepimiz söyledik inanma diye zamanında ama paşa paşa gitti boşandı tekrar evlenme vaadine kanıp. Evlenme vaadiyle kandırılan çok genç kız gördüm de evlenme vaadiyle boşanan ilk insan kendisi bence.

Bacım sen gelip de burada adam beni kandırdı beş parasız ortada kaldım, tekrar nafaka davası açabilir miyim, ne yapabilirim diye sormuyorsun ki. Adam tekrar evlenecek diye ödün kopuyor.
Haklisin
Avukata daniistim.hicbir halt yapamıyorum geriye dönük cunku anlaşmalı boşandıktan ve 1 yıldan fazla zaman gecti.

Haklymis, halen anlamıyorsunuz takıntılı gibi davrandiginiz buradan belli

Bakin kimse size hakaret etmiyor, dram yaratmayin bosuna. Tedavi ol deniyor, bastan da sakin inanma bosanma diyen tayfayiz biz.
Bence siz zaten bosandiktan sonra tekrar evlenmeyince konu acmistiniz, yani olan olmustu. Bir de su var, adam belki gercekten bunalmisti sizden, baska turlu bosanma yolunu bulamadi. Bu durumda adama da aciyorum ben.
Bayram geldi kimsesizim diyorsunuz, aileniz olmayabilir ama aRkadasiniz esiniz dostunuz bir akrabaniz da mi yok? Bunlarin hicbiri yoksa sorun sizdedir zaten.
Dovunmeyi birakin artik, o adam evlenecek, mutlu da olacak. Hayat boyle bir sey zaten. Siz de silkelenip kendinize gelin, o adam icin yasamayi birakin kendiniz icin yasayin.

Yani bitmiş gitmiş
Belki kandırıldınız ama napabilirsiniz li?
Zorla evlenemezsiniz
Kalan ömrünüzü bu adamın peşinde koşarak mı harcayacaksınız?

Haklisin
Avukata daniistim.hicbir halt yapamıyorum geriye dönük cunku anlaşmalı boşandıktan ve 1 yıldan fazla zaman gecti.
Eee ne yapacaksın peki adam yıllar sonra tekrar evlenince? Evlenip evlenmemesinin sana katkısı nedir? Neden yoluna bakmıyorsun? O çocuğa gerçekten bakabiliyor musun?

Tamam.coxuguna göstermediği sevgiyi ilgiyi zamani ona vermediği aile ortamini 3.karisina verir ve cok mutlu olur umarım.

Ay ne kadar tuhaf insansınız . Sizden boşanan kendi eşiniz ve içimiz niye soğusun pardon ? Bizimle olan durumunuz nedir ,ex eşinize sorun .

Tamam.coxuguna göstermediği sevgiyi ilgiyi zamani ona vermediği aile ortamini 3.karisina verir ve cok mutlu olur umarım.
Ben de 2 cocukla bosandim, cocuklarim kucuktu. Eski esim Cocuklarla hic ilgilenmedi ve yeniden evlendi ama ben sizin kafaniza erismedim. Sizce neden?

Hiçbir şey anlamadım konudan
Bundan yıllar yıllar önce kocası boşanmaya ikna edemediği için gel boşanıp yeniden evlenelim demiş. Konu sahibi burada sormuştu. Herkes yapma etme anlaşmalı boşanma adam seni kandırıyor dedi. Gitti nafaka bile talep etmeden boşandı. Adam kurtuldu tabi toz oldu. Konu sahibi de adam yeniden evlenecek diye korkudan yasayamiyor. Sürekli yeni hesaplarla aynı şeyi sorup duruyor. Siz olsanız evlenir misiniz böyle bir adamla diye. Adamın talep görüp görmeyeceğini öğrenmek için piyasa araştırması yapıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…