Tamam.coxuguna göstermediği sevgiyi ilgiyi zamani ona vermediği aile ortamini 3.karisina verir ve cok mutlu olur umarım.
Olur tabi niye olmasın. Önüne bakıyor adam. Arkasına bakan yürüyemez, taşa takılır durur.Tamam.coxuguna göstermediği sevgiyi ilgiyi zamani ona vermediği aile ortamini 3.karisina verir ve cok mutlu olur umarım.
Hemen neden çocuk peki?Iciniz soğusun evet ben o üyeyim.tekrar evleniriz diye bosandi.1 tl de almadım bosanirken.zor duruma düştüm.bankadan kredi çekmek zorunda kaldım.benden bosanip 2 ay sonra anasına ev aldı oturttu ben kaldım 8 aylık cocukla.
Eki Görüntüle 2890893
Onlarca insan kandırıldığınızı söylemiş, yine de eski eşinize inanmayı tercih edip tüm yasal haklarınızdan vazgeçmişsiniz. Ne yalan söyleyeyim hiç üzülmedim. Bu kadar da saf olunmaz.
adamın istemediği çocuğu yapan siz, adamı zorla ikinci kez baba yapan siz, adam çocukla ilgilenmeyince niye suçlu oluyor?Tamam.coxuguna göstermediği sevgiyi ilgiyi zamani ona vermediği aile ortamini 3.karisina verir ve cok mutlu olur umarım.
Yav konu açmak zorunda mısınız? Napim diyor bir de. Bir kere sorun geçin. Aynı şeyi defalarca sormuşsunuz. Kendi kendinize senaryo oluşturmuşsunuz bir de, insan üşenir. Kimse size hakaret etmiyor. Belli ki sizi uyarmışlar, dinlememişsiniz. Ciddiye almadığınız insanlara hala neyi soruyorsunuz? Bir de şeyi merak ettim ben.Dalga ge milyonun tanınmamak icin oyle yazıyorum tanıyorlar her defasında napim.
AÇIKLAMASI BANA MANTIKLI GELDİ mi agajahsjahsjEki Görüntüle 2890893
Onlarca insan kandırıldığınızı söylemiş, siz yine de eski eşinize inanmayı tercih edip tüm yasal haklarınızdan vazgeçmişsiniz. Ne yalan söyleyeyim hiç üzülmedim. Bu kadar da saf olunmaz.
Gerçek olma ihtimali var, eski eşinden bahsedip böyle bir adamla evlenir miydiniz diye konu açmış hep. Bir başkasıyla evlenecek diye ödü kopuyor. Yine de fake olmasını umuyorum.Bu mantık için fake raporu edilir anca.
İnanılır gibi değil.
Birbirimizi yeniden tanıyarak evlenecekmisiz.Yav konu açmak zorunda mısınız? Napim diyor bir de. Bir kere sorun geçin. Aynı şeyi defalarca sormuşsunuz. Kendi kendinize senaryo oluşturmuşsunuz bir de, insan üşenir. Kimse size hakaret etmiyor. Belli ki sizi uyarmışlar, dinlememişsiniz. Ciddiye almadığınız insanlara hala neyi soruyorsunuz? Bir de şeyi merak ettim ben.
Adam boşanalım sonra evleniriz diye nasıl ikna etti sizi ya? Gerekçesi neydi yani, ne diyerek kandırdı? Sülün Osman gelse size Galata Kulesi’ni yeniden satar valla.
İnandıysan hak etmişsin bacım kusura bakma. Şu numarayı yer mi insan Allah aşkı için ya.Birbirimizi yeniden tanıyarak evlenecekmisiz.
Adam şeyi kast etmiş olabilir mi? Birbirinizi yeniden tanıyarak başkalarıyla evlenmek?Birbirimizi yeniden tanıyarak evlenecekmisiz.
O zaman tanımıyormuş gibi mesaj atın. 'Meraba tanışalım mı?' gibi.Birbirimizi yeniden tanıyarak evlenecekmisiz.
Acaba nasıl bu yaşına kadar gelebilmiş, kafamda deli sorularAÇIKLAMASI BANA MANTIKLI GELDİ mi agajahsjahsj
Muhtemel diyalog:O zaman tanımıyormuş gibi mesaj atın. 'Meraba tanışalım mı?' gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?