Tekrar evleniriz diye bosandi benden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam.coxuguna göstermediği sevgiyi ilgiyi zamani ona vermediği aile ortamini 3.karisina verir ve cok mutlu olur umarım.

Ay siz o üyesiniz evet. Tedaviye ihtiyacınız var sizin. Kendinizi koca diye perişan edeceğinize, çocuklarınız için bari kendinizi toparlamaya bakın.

Bi de içiniz soğusun nedir allaseniz, kim ne yapsın sizin boşanmanızı?
Doktora mı gidersiniz naparsınız artık aşın şu saçma sapan halinizi.

Kim olduğunuzu ve konunuzu bilmiyorum.
Allah size akıl vermiş fikir vermiş.
Yetmemiş burdanda akıl almışsınız. Dinlemeyip yine kendi iradenizle hareket etmişsiniz.
Bizim niye içimiz soğuyor anlamadım?

Hemen neden çocuk peki?

Bu mantık için fake raporu edilir anca.
İnanılır gibi değil.

Çocuğunun hakkı için, senin nafaka hakkın için konu açsan herkes insan gibi yardımcı olur sana. Sen adam tekrar evlenip mutlu olur mu diye konu açıyorsun. 8 aylık bebeği arayıp sormayan, 2. eşten dalavereyle boşanan tip mutlu olsa ne olur seni ne ilgilendirir. Sen evlen mutlu olo karşıdan baksın. Cidden tedaviye ihtiyacın var ya.

Dalga ge milyonun tanınmamak icin oyle yazıyorum tanıyorlar her defasında napim.
Yav konu açmak zorunda mısınız? Napim diyor bir de. Bir kere sorun geçin. Aynı şeyi defalarca sormuşsunuz. Kendi kendinize senaryo oluşturmuşsunuz bir de, insan üşenir. Kimse size hakaret etmiyor. Belli ki sizi uyarmışlar, dinlememişsiniz. Ciddiye almadığınız insanlara hala neyi soruyorsunuz? Bir de şeyi merak ettim ben.

Adam boşanalım sonra evleniriz diye nasıl ikna etti sizi ya? Gerekçesi neydi yani, ne diyerek kandırdı? Sülün Osman gelse size Galata Kulesi’ni yeniden satar valla.

AÇIKLAMASI BANA MANTIKLI GELDİ mi agajahsjahsj

Birbirimizi yeniden tanıyarak evlenecekmisiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…