tekrar evlenme şansınız olsa yine eşinizle evlenirmiydiniz

aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kesinlikle evet binlerce kez evlenme şansım olsa yeniden eşimle evlenirdim

gelecekte ne düşünürüm, hayat önüme ne tür sınavlar çıkarır bilemem ama bugün için şöyle düşünüyorum: evet eşimle evlenirdim.

ama daha erken bir yaşta evlenirdim... biz biraz geç tanışıp evlendik...

Son düzenleme:
canım kocam benim yine onunla evlenirdim, Allah utandırmasın
Nedenine gelince ; hayatımda tanıdıgım en karakterli adam eşimi çok seviyorum Allah herkeze sevip, sevilmeyi nasip etsin

ne kdr bazen huysuz olsada ben aşığım yine evlenirdim gülü sewen dikenine katlanır

dünyanın en güzel kadını da olsaydım istediğim kişiyi seçme imkanım da olsaydı ki buna behlül de dahil dünya ya sonsuz kere de gelseydim gene de eşimi seçerdim.

kesinlikle evet;

onunla uyanmak ,uyumak, sohbet etmek, yemek, içmek hersey çok güzel

Hayatımın anlamı canım eşim o benim ,konu başlığına cevap evet evet evet:) dünyaya bir değil bin defa daha gelsem yine kocamla evlenirdim; o benim öteki yarım...

Kesinlikle evlenirdim!! O benim hem bu dünyalık hem ahiretlik sevdiğim,ebedi sevgilim mutluluğum..çünkü onunla hayat çok güzel..dünya iyisi sevgi dolu biricik kocam benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…