Tekrar geri döner mi :)

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kizlar 26 yasindayim.Arkadas grubumuzla Whatsapp ta grup actik.Hepumizin meslegi aynı.Erkek arkadaslardan biri(evli) piknige gidince bir erkek arkadasini da cagirdi.Sonra onu da wp grubuna aldi.Bu cocuk hep benim uzerimden saka yapiyordu.Hatta baya ugrasiyordu benimle herkesin de dikkatini cekti.Numarasi da vardi o zamanlar sildim simdi.Hatta özelden de yazmaya basladi hoslandigini belli edecek seyler yaziyordu.Sonra baktim wp grubunda şakanin dozajinu artirdi.Ben de sinirlendim ozelden ,boyle seyler yapma insanlar yanlis dusunuyor yazdim.O da iyi aksamlar yazdi engelledi galiba beni .Hoslaniyirsa tekrsr engeli kaldirir mi sizce ?

Kizlar 26 yasindayim.Arkadas grubumuzla Whatsapp ta grup actik.Hepumizin meslegi aynı.Erkek arkadaslardan biri(evli) piknige gidince bir erkek arkadasini da cagirdi.Sonra onu da wp grubuna aldi.Bu cocuk hep benim uzerimden saka yapiyordu.Hatta baya ugrasiyordu benimle herkesin de dikkatini cekti.Numarasi da vardi o zamanlar sildim simdi.Hatta özelden de yazmaya basladi hoslandigini belli edecek seyler yaziyordu.Sonra baktim wp grubunda şakanin dozajinu artirdi.Ben de sinirlendim ozelden ,boyle seyler yapma insanlar yanlis dusunuyor yazdim.O da iyi aksamlar yazdi engelledi galiba beni .Hoslaniyirsa tekrsr engeli kaldirir mi sizce ?
Hem engeli yiyecek, hem de tekrar yazacak? Ben olsam hayatta ugrasmam, etraf bekar hatun dolu, naz yapanla niye ugrassin ki?

Ben eğer durumdan rahatsızsam senin gibi davranırım
Eğer ilgim varsa çocuğa "yaa ama grupta bu kadar uğraşma benimlee, sonra dalga geçiyorlar benimle🙈" falan yazarım
Söyleme şekli çok önemli
Sen hoşlanıyor muydun ki?

😄

Eklentiler

• 11868BAF-374A-4E69-A990-7B233E2F8CE9.webp
    11868BAF-374A-4E69-A990-7B233E2F8CE9.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 34
Ben eğer durumdan rahatsızsam senin gibi davranırım
Eğer ilgim varsa çocuğa "yaa ama grupta bu kadar uğraşma benimlee, sonra dalga geçiyorlar benimle🙈" falan yazarım
Söyleme şekli çok önemli
Sen hoşlanıyor muydun ki?
Engelleyene kadar hoslandigini dusunmuyordum engeli basinca anladim :)

Hoşlanıyorsa engeli kaldırmak mı, şu tavrınızdan sonra aşkınızdan ölüyor olsa engeli kaldırmaması lazım. Gerçi engellemek bana çocukça geliyor engellemese bile size bir daha yazacağını sanmıyorum ki haklı da. Bariz reddetmişsiniz üstüne terslemişsiniz şimdi ne bekliyorsunuz?

Eğer hoşlanıyor olsaydı sizi arkadaş grubunuzda sürekli rencide etmezdi aksine güzel şeyler yazardı diye düşünüyorum,ortak arkadaşlarınıza sorsaydınız ağzını arasalardı..

Bence dönmemeli çocuk gibi hareketler sergilemiş

Ay herkes kiza sallamis da oglan da allah bilir ne saka yapti. Kuzum engellediyse bi mesaj cek smsden yanlis anlamayin kotu anlamadim zaten falan gibi. donerse senindir donmezse hic senin olmamistir :))

Genelleme icerir: neden turk kizlari bin kere hayir deyince kiymete binecegine inaniyor? Karşılıklı ilgi var ama once 30 defa reddedeyim,sert çıkayım. Kapimda kopek olsun oyle kabul edeyim
Ozel Birsey yasanacak aramizda. Ama once kirk kere olmaz diyim?iyice kudurtayim, kivama gelince olur.
Skinnerin fare deneyi gibi o kadar cok hayir deyip olmaz deyip gerekli israrlardan sonra evet deniliyor ki erkekler de hayirdan anlamiyor, arsiz - gerekli sayida itiraz edip jest yaparsa ikna edecegini düşünüyor her konuda.

Hayir hayirdir.
ben bu konudaki beyi takdir ettim. Adamin kimseyi rahatsız etmek gibi bir dusuncesi yok. Size birkac pas vermis. Onu gole cevireceginize sari kart gostermissiniz.
Sizin İstemediğini düşünmus , kizin pesinde dolanan abaza muamelesi gördüğünü farketmis ve kendini çekmiş.
Boyle muamele görüp tekrar sizinle konusursa bence karaktet yoksunu biridir. Siz onla konusmayin

Back
X