Tekrar kazanmak için ne yapmalıyım ??

snmclk15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
54
6
1
31
Herşey çok iyi başladı her zaman olduğu gibi aynı üniversitede son sınıftık ikimizde okul bitmeye yakın başladı herşey benim uzamıştı okulum Bi sene daha burda kalıcaktım oysa gitmesi gerikiyordu ailesinin yanına işe başlamalıydı iki ayı falan birlikte geçirdik ve gitti mesafe çoktu ama çok sık görüşüyorduk en fazla 3hafta sonrasında görüşüyorduk genelde o geliyordu bazense ben gidiyordum bu şekilde 1yılı aştık ama bu sırada herşey güzel giderken ben sebepsizce sorunlar çıkartıp tartışma yaratarak bunu yoruyordum ve hep bu konudan sıkılan biriydi buna rağmen alttan alan hep oydu her sabah arardı işe giderken saatlerce konuşurduk gün içinde ne yaptığımızdan haberimiz olurdu telefonla konuşmak yetmezdi görüntülü konuşur arayı sıcak tutmaya çalışırdık ama benim zorlandığım tek konuşsa çok iş kolik Bi Ada'm olmadıydı sürekli çalışıyordu onun dışındada evdeydi başka sorun çıkartmam gereken hiçbirşey olmamasına rağmen hep Bi aksiydim herşeyi onun yapmasını istedim çok kez yaptı herşeyi doğru yapıyordu sürekli beni arıyor küçük sürprizlerle şımartıyor okul ve iş hayatım için planlar yapmama yardım ediyor hatta bunu reele dökerek her zaman yardımcı oluyor okulumda projelerimde yardımcı oluyordu ama illaki onun da sorun çıkarttığı Zaman oldu hep barıştık ama son bir ayda sürekli bak yine başlıyorsun yapma yoruluyorum gibi cümleler başladı lütfen bu kadar yapmalar falan bişeyler azaldı 3gün önce uyandık herşey yine güzel Bi sorun yok öğleye doğru aradım onu bişey söylemek için benimle o an ilgilenmiyor diye kızdım ve kapattım 1saat sonra aradım geri dayanamadım abarttığını fark etmiştim çok ters davrandı bana artık yapamadığını ona Zaman vermemi istediğini söyledi şok oldum hiç beklemiyordum her zaman yaptıklarımdan sıkılmış beni istemiyordu artık bunlardan bahsetti akşam tekrar konuştuk düzelebilir herşey dedim ona haklısın abarttım falan dedim tamam ama biraz Zaman Dedi ama yapamıyorum şuanda hergün arıyorum ama yazmıyor beni istemiyor resmen en son dedim yanına geliyim konuşalım belki düzelir diye istemediğini çok yorulduğunu söyledi arada bir yazıyor ama çok soğuk günaydın iyi gecele şurdayım işim var gibi mesajlar sizce sorun ne başka bişey mi var onu geri döndürmek için ne yapmalıyım yada bişey yapmalı mıyım çok üzülüyorum ilk defa fark ettim bu durumu üzülüyorum ama o bunun farkında değil hep aynısın diyor acaba sevgisi bitmiş olabilir mi onu kaybetmek istemiyorum ama biyerdedw benimde onurum var tabi sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun

Canım aynı şeyleri ben de duydum sevgilimden ve 2aydır ayrıyız. Sanırım bu şekilde giden erkek dönmüyor. Ben senin kadar bile bunaltmamıştım onu. Ayrılmadan önce bana olan sevgisinin azaldığını hissettiğim için sürekli sorguluyordum onu. Ama hala beni anlamayıp dönmediğine göre sıkıntı büyük. Bekleme derim

Normalde olsa bunaltmazdım zaten ilk defa karşılaştığım Bi durum oldu Can'ım ondan çok şaşırdım affalladım resmen ama tam anlamıyla kopmadı benden hala arayıp soruyor ama sorduğumdaysa bekle diyor anlam veremiyorum şuanda bende bıraktım akışına o yazarsa yazıyorum belkide alışmak daha mantıklı olucak bilmiyorum ama dönmesi için Bi ihtimal varsa bile onu değerlendirmek istiyorum çünkü 3gün öncesine kadar hiç birşey hissetmemiştim herşey yolundaydı belkide bundan dolayı Bi ümidim var bilmiyorum

kac yasındasınız ? öncelikle cocugu fazlasıyla sıkmıs bunaltmıssın... sen olsan aynsının sana yapılmasını ıster mıydın... senden zaman ıstemıs neden her gun arayıp bunaltıyorsun boyle davranma ona da zman tanı bıraz... bak arada mesaj atıyormus emınım kı doner sana ama boyle davranma yoksa tamamen kaybedersın tatlım

merak etme döner için rahat olsun... bak hala mesaj atıyor ayrılmak ıstese neden mesaj atsın kı ya da arasın... sadece bıraz zamana bırak ve sende yaptıgın davranısın yanlıs oldugunun farkındasındır umarım boyle davranma erkekler bu kadar sıkılmaya gelemıorlar nedense ilişkınız 1 yılı gectıgı ıcın daha sık tartısmalar anlasmazlıklar olması cok normal bırbırınıze alısıyosunuz cunku :)

23yaşındayım Can'ım daha yaptıklarım için çok pişmanım bidaha böyle şeyler kesinlikle yapmam artık ama tabiki bütün sorumlar benden çıkmıyordu onun yaptıklarınada fazlasıyla patlıyordum sebebini inanın ki bilmiyorum sonradan düşündüğümde çok üzülmüştüm ama aramızda 9saatlik mesafe var ve bu durumda olduğumuzdan birbirimizi göremiyoruz bile sanki Zaman verirsem dahada uzaklaşabilirmiş gibi geliyor bundan korkuyorum şuanda akışına bıraktım zaten Umarım herşey düzelir Can'ım ama bazen de tutamayıp kendimi yazıyorum çünkü alışkın Değilim bu haline sence sevgisi bitmiş olabilir mi böyleyse çabalasam da kazanabilir miyim ki geri napcağımı şaşırdım

Mesaj atıyor ama soğuk soğuk İnanki kesinlikle anladım hatamı bidaha tekrarı olmucak ama bunu ona anlatamıyorum biraz bencilim melesefki çok teşekkür ediyorum Can'ım inşallah herşey düzelir.. Şuan yanına gitmeyi çok istiyorum yüzümü görse düzelecek gibi bir yandada bana tahammülü yok gibi bu daha çok üzüyor beni

mesafe her zaman bayanları korkutmustur zaten canım... tab kı tek suclu sensın demıyorum mutlaka onun da yaptıgı seyler senı bu hale getrmıstır... yanı aslında zaman denılen sey ılıskının tam ortasında cevabı bılınmeyen bırsey geride donebılır uzaklasabılır de ama dıyosun mesaj atıyor dıye... o da ayrıldıgımızı dusunmesın dıye mesaj atıyo zaten bu bellı sevıyodur senı... tabı arada mesaj at onu ne kadar sevdıgını bellı eden ama abartma derim yine de.... sonra her defasında bu yola basvurmasın stratejı yaratmasın kendıne akıllanıyo boyle yaptıgımda demesın sen zaten hatanın farkındasın bekle bakalım bı sure ne olacak

soguk davranması normal canım uzulme... ne kadar suredır boylsınız ? bence bekle gitme belkı senı görünce sevınecek bırseylerın ustu kapanacak ama sonra en ufak bı kavgada daha buyuk bı yara acarsınız kendınıze... senı ozlemesını bekle :)

Zaten bana Bi konuşmamızda demiştiniz o kadar yalvardım sana düzelt kendini bak böyle ben çok yoruluyorum diye ama dinlemedin falan diye beklicem seninde dediğin gibi umarım özler Hiçbiryerden resimlerimizde kaldırmadı whatsap falan ama yinede korkuyor insan Ümit bakmak istemiyorum bugün 4gün oldu.. Normalde çabuk düzelen Bi Ada'm en fazla Bi saate güzel cümlelerimle düzelirdi ama şuan bunu seçmiyor iş kolik demiştim ya yazımda fazlasıyla işine yönelmiş şuan en çok konuştuğu konu bu

anlıyorum senı canım ama bak adam sınyal vermıs sana zaten boyle yapma davranma dıye... bencede bu ders olsun zaten mesafe yoruyordur bıde sız bırbırınızı yormayın :) bak ne güzel bısey bu resımler falan duruyor ıcın rahat olsun o zmaan :) 4 gun kısa bı zman bı hafta ıcınde duzelır hersey... iş kolık dıyosun bosver sımdılık oyle olsun senden uzakta bırak ısıyle ılgılensın baska seylerle ılgılenecegıne degıl mı ? orda burda gezse daha mı guzel olacakk

Oda hep aynı cümleyi söyler bana başka şeylerle mi uğraşayım diye Hep anlatmışta ben yeni anlıyorum bunu an farkedememişim.. Üstüne düşmeden düzeltmeye çalışcam o halde En iyisi bu sanırım

yanı canım :) cok fazla yormadan üstüne düşmeden hallet meseleyi :) en kısa zamnda barısmanız dılegıyle :)

Benimki faceden bile sildi beni. Üstüne gitmezsen döner canım. Şu an onun kafasındaki profilin "onu anlamayan anlayışsız kısıtlayıcı dırdır eden bir kızsın' onun kafasındaki bu profili yıkman lazım. Şu an o da sen gerçekten böyle bir insan mısın yoksa bir anlık davranışın mı diye anlamaya çalışıyor gibi geldi. Üstelersen :nu kızın karakteri bu anlayışsız deyip' tamamen bitirecek. Ama bu sürede yaptığın davranışlarının senin karakterine bağlı olmadığını bir anlık hata olduğunu anlarda dönecek. Şu an seni analiz ediyor gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…