tekrar maas bağlanir mi?

yaş şartı yok değil mi 25 yaş vs
Hayir canm yok ben girdim çıktım aldm hatta kardeşim ise girdi kesildi maaşı snrasinda isten çıktı pandemiden dolayi 4 ay geri baglatti maaşı suan başka ise girdi kesildi yani öyle düşün sorun olmuyor bildirmen yeterli

Evet sorun yok, kiz cocuklar ise girip cikarsa yasi kac olursa olsun yetim maasini tekrar alabiliyo, 2.ye evlenirken ceyiz parasi alamiyo sadece, onu da denedim biliyorum 😅
cok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için 😊 evet tek sefer yararlaniliyordu bende öyle duymuştum 😊

Evet sorun yok, kiz cocuklar ise girip cikarsa yasi kac olursa olsun yetim maasini tekrar alabiliyo, 2.ye evlenirken ceyiz parasi alamiyo sadece, onu da denedim biliyorum 😅
Çeyiz maaşı tek seferlik veriliyor 🤣
Acaba maaşınız annenize geçti mi 2 sene snra ?

Hayir canm yok ben girdim çıktım aldm hatta kardeşim ise girdi kesildi maaşı snrasinda isten çıktı pandemiden dolayi 4 ay geri baglatti maaşı suan başka ise girdi kesildi yani öyle düşün sorun olmuyor bildirmen yeterli
yaş sınırı vs yok değil mi cok sagolun bilgilendirdiginiz için Allah razı olsun

Canm ben sigortalı iste çalıştım snra çıktım ama bildirmedim o ay maaşım yatmadı bildirdiğim zaman o yatmayan maaşıda aldım sorun yok yani
cok sagolun bilgilendirmeniz için . annenize devrettiniz mi peki maaşı

Rica ederim, kesin bilgi, eminim bu arada. 4 5 kez falan is degistirdim, arada her calismadigim donemde maasim baglandi. Korkmayin.
Annenize aktarma durumu olmadı mı acaba maaşınızi? Ben evlendim ceyiz parası aldım anneme verdim kullansn diye ihtiyaç düğün sonuçta diye
benm maaşım kesildi aktarılmadi yani 2 sene snra geçecek dediler kardeşim ise girdi yazı vermiş maaşım anneme aktarılsin diye ablanız ceyiz parası aldığı için olmaz denmiş bekliyor annem daha geçecek diye

Back
X