Bana ilgisi olmayan bir insan için ''belki yine eskisi gibi olur herşey'' diyip , bir adım atmazdım o kişiye..
Seni düşünüyor olsaydı bu kesinlikle hal ve hareketlerine yansıtırdı..
Ama şuda var;
Belkide onu reddettiğin için arkadaşlarına karşı böyle bir tavır sergiliyor olabilir..
Eğer çok konuşmak istiyorsanız içinizde kalacaksa, gidin açık açık konuşun.Tebessümde bulunmaktansa , duygularınızı olduğu gibi aktarmak en mantıklısı..
Belkide sizin duygularınızın değiştiğini öğrenirse , içinde biraz kıpırdama olabilir.Eğer olursada şu soruya hazırlıklı olun. ''neden o zaman değil de , şimdi ? ''..
Bu soruyu kim olsa sorar..
Ama ben böyle bir adım atmazdım, yine de siz bilirsiniz size kalmış ..
:) aşk her yasta güzeldir aman ilerde keşke diyeceğine şimdi iyiki de dök içini kurtul çocuğa bak valla ciddiyim
Bir keresinde 32 diş sırıttım bile, yine yemedi
facebooktan filan yürüsenİlk önce ben bu çocuğu farketmemiştim bile. Tersler diye korkuyorum iyi biri ama karakterini fazla bilmiyorum. Hatta görünce bile dengesizleşiyorum elim ayağım titriyor kesin konuşamam kekelerim ben
arkadaşına attığı bir mesajda ''ya iyi bi kız, ayrıca güzel de, karakteri de iyiymiş bilmiyorum ya'' diye bir cümle kullanmış. Bu ne anlama geliyor?
facebooktan filan yürüsentam tanısıklığınız nedir bilmiyorum da sohbetiniz varsa bi sey sormak için mesaj atılabilir, ya da bi ekleme talebinden bi sey cıkmaz bence, hep ilk adımı erkekler mi atıcak? sen eklersin o da sana mesaj atar eşek değilse
Himm kendisini nasil reddetmistiniz acaba kalbini kirmismiydiniz neden soguduki acaba.
facebooktan filan yürüsentam tanısıklığınız nedir bilmiyorum da sohbetiniz varsa bi sey sormak için mesaj atılabilir, ya da bi ekleme talebinden bi sey cıkmaz bence, hep ilk adımı erkekler mi atıcak? sen eklersin o da sana mesaj atar eşek değilse
Her an fikirlerimde bir değişiklik olabilir anlamına geliyor bence..
Yani olumlu yönde..
Kafası karışık gibi..
Ben bu işin üstesinden gelirim, çocuğuda bi güzel kendime aşık ederim diyorsan buyur valla.. =)
Ama hem olumlu konuşup hem ilgilenmediğini söylüyor ..
Yok yok bu kesin arkadaşlarına öyle görünmek istiyor..
Napacaksın ?
çekiniyor olabilir. at at sen bi mesaj ya da ekleme talebi at, ne kaybediceksin ki böyle düşünüp durmaktan iyidirarkadaşına attığı bir mesajda ''ya iyi bi kız, ayrıca güzel de, karakteri de iyiymiş bilmiyorum ya'' diye bir cümle kullanmış. Bu ne anlama geliyor?
sorunun başlığı bile sizin durumu biraz fazla büyüttüğünüzü düşündürdü bana..
tekrar sevmesi? ne zaman sevdiki? sadece beğenmiş olmayınca tamam demiş.. uzatmamış.. gayet normal..
hiç konuştunuz mu bu kişiyle.. sadece bakışmalarla mı?
bence aracılarla haber yollanacak bir durum yok.. bu kadar hızlı olmayın.. aracılar varsa sizin arkadaşlık kurmanıza aracı olsunlar..
arkadaşken bakarsınız duruma, tanırsınız.. rahat rahat konuşursunuz..
başka türlüsü zaten ciddi olmaz..
tabi siz bilirsiniz.. yaş da önemli bu konuda..
o zaman bi naber yazıver sen de artık:) bana çocuk çekingenmiş gibi geldi. eskiden hoslandığı bir kız onu ekliyor kabul ediyor ama bir mesaj bile atmıyor. bunu yapsa yapsa çekinen bi adam yaparOhoo ben onu çoktan ekledimama mesaj falan da atmadı bi kez durumumu beğendi o kadar
çekiniyor olabilir. at at sen bi mesaj ya da ekleme talebi at, ne kaybediceksin ki böyle düşünüp durmaktan iyidir
o zaman bi naber yazıver sen de artık:) bana çocuk çekingenmiş gibi geldi. eskiden hoslandığı bir kız onu ekliyor kabul ediyor ama bir mesaj bile atmıyor. bunu yapsa yapsa çekinen bi adam yapar
Bir kız arkadaşıyla haber göndermiş sevgilisi var mı diye kız benim ağzımdan laf almaya çalışırken ben kızı köşeye sıkıştırdım öğrendim sonra da ''olmaz istemiyorum zaten tanımıyorum da'' dedim. O gün moralim çok bozuktu zaten biraz sert olmuş olabilirim :26:
ay yok artık daha neler:) tanımadığı birine senden bahsedicek kadar körkütük aşık olduğunu sanmıyorum henüz. bu kadar uğrasacağına alt tarafı bi naber diyeceksin. hatta su an yaz, uykum kaçtı uyuyamıyorum filan dersin.Ben onu ekledim o da beni ekledi ama hiiiç konuşmadık. Çocukluk yapıp fake hesap açıp ordan mı ağzından laf almaya çalışsam diyorum o kadar kararsızım
Lafa tamda burdan girebilirsiniz
Yüzyüze konuşamazsaniz şöyle bi msj atın " ya geçen gün gelen kıza biraz sert çıktım ogün moralim cok bozuktu kusura bakma daha sonra düşününce hata ettiğimi anladım "
Yada buna benzer bişey.
En azından içiniz rahat eder acaba adım atsam nolurdu demezsiniz.
18'e yeni girdim. Hiç konuşmadım sadece bakıştık o kadar. Moralim bozuldu birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?