O hoşlanırken hoşlanmıyodunuz,şimdi hoşlanıyosunuz ama bu kez o uzak duruyor kaçan kovalanır yani :)
canım bu bir taktik erkeler ayanlardan daha ayrıntılı planlıo o an o dk sanki baktı gülümsüyosun o an kurud planı ve kaçan kovalanır moduna geçti bencede:) sıra sende sanırım canım
Öylesine tebessüm ettiğinizi sanmistir bence daha net bi hareket yapmanız lazim :)
Artık kimseyi sevmiyorum demesi belki de sizin, bu hoşlanma durumuna olumlu bir davranış vermeyişinizden kaynaklanıyordur..
Bir arkadaş aracılığıyla sordum ''ben artık kimseyi sevmiyorum'' demiş. ayy ama çok hoşlanıyorum ya ne yapiiimben kaçarsam hepten kaybederim sanırım
Ben şimdi ona güvercin misali haber yollasam, bu kez de o kabul etmezse oturur çocuk gibi ağlarım vallahi
valla ne derse desin canım o çocuk sana gelicek:) en azından geçmişte koştuğu için gelcek çünkü bir kere kafasına takmış ha bugun ha yarın :) ahada ben buraya yazıyorum:)ondan hoşlanmıyorum artık ona olan ilgimi kaybettim demiş en yakın arkadaşına. ben kaçarsam o kovalamazsa yandık
hayır hepten kaybetmezsin şuan gurur meselesi yapıyodur sonra tekrar eskisi gibi olur bence
sonradan hoşlanmanın sebebii, artık onun senden hoslanmıyor olusundan kaynaklanan bir sey olabilir mi acaba? hani su kaçan kovalanır mevzusu? belki vaktinde onun da senden hoşlanmasının sebebi senin kaçıyor olmandı simdi yüz vermeye baslayınca kıymeti kalmadı.Yorumlarınızı bekliyorum. Biri sizden hoşlandığını belirtse, siz kabul etmeseniz. Sonra zaman geçtikçe o kişiye karşı bir sempati duysanız, hatta siz de hoşlansanız. Ama artık o sizden hoşlanmasa, ne yapardınız? Sorun şu ki aslında çok iyi biri olduğunu gördüm ve ben sanırım ondan hoşlanıyorum. Tekrar hoşlanabilir mi benden? Birkaç kez tebessüm edeyim dedim kafasını çevirdi. :26: Siz ne yapardınız?
ayy umarım ya
Bence böyle bir şey yapmayın..
Bunu söyleyen birinin vereceği cevabı az çok tahmin edebiliyorsundur..
O yüzden hiç gerek yok.
Hakkında olumlu bir şey düşünüyor olsaydı , sana karşı ilginin azaldığını arkadaşına söylemezdi..
valla ne derse desin canım o çocuk sana gelicek:) en azından geçmişte koştuğu için gelcek çünkü bir kere kafasına takmış ha bugun ha yarın :) ahada ben buraya yazıyorum:)
sonradan hoşlanmanın sebebii, artık onun senden hoslanmıyor olusundan kaynaklanan bir sey olabilir mi acaba? hani su kaçan kovalanır mevzusu? belki vaktinde onun da senden hoşlanmasının sebebi senin kaçıyor olmandı simdi yüz vermeye baslayınca kıymeti kalmadı.
çok fazla niyetini belli etmeden iletişim kurmayı dene bence, yani öyle kırıtmalarla, sırıtmalarla değil de bir seyleri bahane yaparak iletişim kurmayı deneyebilirsin arkadaşça bir sekilde. aranızdaki sohbetin gidişatıyla daha iyi anlarsın
Peki senin başına böyle bir şey gelseydi sen ne yapardın? :26:
sevgi kelebeği oldum yahu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?