- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Ne için geç kaldın , bundan on yıl sonra da bu lafı söyleyeceksin.keşke 30 larda olsaydım kesin okurdum dersin, okumak için yaşa okumak için zaman dilimine gerek Yok, ne zaman istersen okursun ,zaman geçtikçe çok daha çok geç kalacağım düşüncesi oluşmaya devam edecek.40 da geç değil bence 50 de,niye bu kadar karamsarsınız..50 yaşındaki kadın profesör hem hergün okuyor yeniden yeniden ,hem çocuk hem ev işi ...ben bu konuda azimliyim inşallah32 yasindayim iki cocuk var lise mezunuyum bende okuyup biseyler basarabilirmiyim diyorum ama sizleri okudukca moralim bozuldu
Zaten karamsarim ..
Ben ne yapmaliyim nerden baslamaliyim hic bilmiyorum hersey icin cok gec kaldim cokkk uzgunum
Kardesimde bunu soyluyor ama lisedede derslerim ahim sahim degildi birkez girdim sinavaNe için geç kaldın , bundan on yıl sonra da bu lafı söyleyeceksin.keşke 30 larda olsaydım kesin okurdum dersin, okumak için yaşa okumak için zaman dilimine gerek Yok, ne zaman istersen okursun ,zaman geçtikçe çok daha çok geç kalacağım düşüncesi oluşmaya devam edecek.40 da geç değil bence 50 de,niye bu kadar karamsarsınız..50 yaşındaki kadın profesör hem hergün okuyor yeniden yeniden ,hem çocuk hem ev işi ...ben bu konuda azimliyim inşallah
Biyoloji branşım ..Tıp deneyin derim. Öğretmenlik bransiniz neydi ?
Nereye gelim kız...hemşirelik de iyi tanı biraz daha çalışıp ftr kazanalımgelsene beraber hemşirelik okuruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?