- 13 Mart 2011
- 1.099
- 756
- 123
- Konu Sahibi Melisagun08
hukuk düşünün derim hiçbir avukat işsiz kalmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende takipteyim uni mezunuyum issizim. Hemsirelik okumak istiyorum ama sayisalim cok zayif .
Sen ne mezunusun kuzu
Sadece iş bulmak için değil,istediğim meslek olmadığını anladım.üstelik atanmak çok çok zor çalışıp yüksek oyan aldınız mülakat tan hiçbir arkadaşım geçemedi mesela,90 olan KPSS puanı düşürdüler..kaldıki anca doğuya atanabiliyoruz.ben istediğim yerde yapabileceğim bi iş istiyorum.iş bulmak olsa sadece buluyorum calışıyorum da ,ama öğretmenlik dışı işler...mevzu seçebileceğim sosyal olabileceğim aktif olabileceğim iyi para kazanacağım bi iş..Yani bence kpss den atanmak tıp okumaktan çok daha kolay. 6 sene tıp okucayacağınıza, adam akıllı kpss kasıp bu sene 2018 düz memur olun daha kolay. Mimarlık içinde aynı şey geçerli, özel de okumayacaksınız devlette puanlar düşük değil, o sınavlara da hazırlanmanız gerekecek sonuç olarak, halihazırda üni mezunu olan birinin iş için başka üni okuması saçma, kpss p3 kasar en kötü düz memur olurum bi daha 4 sene okuyup belirsizliğe yol alacağıma yani
Ftr de iş imkanı oldukça azalmış hemşirelik daha iyiNereye gelim kız...hemşirelik de iyi tanı biraz daha çalışıp ftr kazanalım
Ben iki okul bitirdim, hiç yılmadan okunmaya devam hayatıma bastan başladım hiç çalışmadım 7 seneden sonra ilk kez sınava girdim ne başarabilirm diye ve çok şey başarabileceğini gördüm ftr istiyordum iş imkanı yok dediler çok araştırdım hemşirelik alanında yoğunlaştım ve inşaallah sağlık alanı okuycam hemşirelik ve ebelik ataması en iyi iki bölüm..Selamlar herkese ,
Nerden başlasam bilmiyorum öğretmenim ama malum atanamıyorum,binlerce kişiyle yarışıyoruz açılan kadrolar belli.cok az oluyor.iş aramaktan çok çok az ücretlere bi yerlerde çalışmaktan bıktım .sözleşmeler 10 aylık ,yıl sonu gelince güle güle..yaz gelince para Yok tabi ayrı mesele.birikim Yok zaten olması mümkün değil .
Bu ay dedim Tekrar sınava gireceğim yaşım 29.ömür nasıl olsa geçiyor ,bu yıllar okurken de geçecek okumazkende..kendim için iyi bir mesleğim olsun istiyorum.
ben üniversite sınavına girerken hiç çalışmadım çok tembellik yaptım.sınavım zaten berbattı.60binle yerleştim düşünün.şimdi başarı sıralarına bakıyorum baya düşmüş iyi bölümler..
Kendim için iyi bi meslek istiyorum,öğretmenliği sevmiyor değilim ama ömrüm boyunca yapamam anladım.ücret tatmin edici değil,çalışma şartları çok kötü,atanma yok..çok pişmanım şimdi .gec mi kaldım diye düşünmüyor da değilim ama dediğim gibi yıllar geçiyor nasıl olsa da diyorum.insanın kendi için seçtiği iyi meslek çok şey kazandırıyor insana.şimdi anladım
İstediğim bölümler tıp yada mimarlık olabilir.peki sizce günümüzde iyi önü açık olan ,ben olsam dediğiniz ,hangi bölümü okurdunuz??
Tavsiye ,moral Ve yüreklendirmeye ihtiyacım var.