17 halımı nedemek o yaa kadına bak bide gelini olsan neler yaptırırdı sana ona gelin değil hizmetçi lazımmış neyseki kurtulmuşsun. şimdiki ilişkinde aynı hataları yapma git gel yapma bi nişan takın falan ondan sonra fazla samimi olma cnm
Haklısın.. Ona Gelin Gelecek Kıza Allah Yardım Etsin Diyorum Sadece(!) Peki Bayramda Gitme Durumu Olmalı Mı? El Öpme Amaçlı? Bir De Babası Kızı Arada Bir Getir De İyice Tanıyalım Dedi.. Ne Sıklıkta Gitmeliyim Sence? :44:
ya valla ne bilim bana belki çok geri kafalı diyebilrsin ama bence ortada söz yada nişan yokken hiç gitme derim
ben daha önceden hiç gittinmi bilmiyorum ama gittiysen bayramda mecbur gitmelisin el öpme amaçlı sonra özel
günler harici gitme derim ben
bence de yani ortada resmi bişey yokken gerek yok böyle şeylere.
hıı ama ben olsam kibarlık yapar telefonla arar kutlardım.
bence sen de öyle yap.
oğulları tanımış zaten onlar da nişanlıyken falan tanır.
acele etmenin anlamı yok.
sen erkek arkadaşına güveniyosan gerisi boş canım, kafanı yorma.
geçmişe sünger çek, diğer kadını da unut.
Bizim karşı komşunun 1 tane oğlu vardı, düzenli olarak oğullarının sevgililerini getirtir, bütün evi temizletirdi. Şimdi oğulları evlendi (hemde altlı üstlü) kadının evi pislikten geçilmiyor.
Bizim karşı komşunun 1 tane oğlu vardı, düzenli olarak oğullarının sevgililerini getirtir, bütün evi temizletirdi. Şimdi oğulları evlendi (hemde altlı üstlü) kadının evi pislikten geçilmiyor.
Nasıl 17 halı.
Biraz abartmışsınız galiba.
Nasıl 17 halı.
Biraz abartmışsınız galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?