Tekrardan Aynı Şeyler Olursa?!!

sselenga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
12
0
36
Elazığ
Merhaba arkadaşlar.. ben sizden bir konuda yardım ve yorumlar bekliyorum.. bundan önceki ilişkimde çok ciddiydik.. ben ailesiyle tanıştım o ailemle tanıştı sürekli beraberiz vs.. ilk başlarda annesi çok iyiydi her türlü konuyu konuşabiliyorduk arkadaştan da öteydi.. duldu ve sevgililerini bile anlatırdı bana.. annem kelimesinin kullanıp bişey istediğinde yelkenler suya inerdi bende ve yapardım istediğini.. bi süre sonra bu durum sıkmaya başladı beni.. neden mi? ben onlara gidene kadar bulaşık yıkanmaz (makinaya bile yerleştirilmezdi) ev temizlenmezdi.. ben gelince bana yaptırırdı rica ederek.. günde 17 halı yıkadığım bile oldu inanamazsınız.. neyse kısaca çok kullanıldım.. şükürler olsun ki o aileden kurtuldum..! sorunum şuanki ilişkimde de ciddiyiz, kısmetse evlenmeyi düşünüyoruz okul bitince..ailesiyle tanıştım.. babası melek, annesi de ona kalırsa iyi.. bi kötülüğünü görmedim, hatta görüşelim diye babasını bile idare ediyor.. ama gözüm korktu bi kere..:26: ön yargılı oldum.. ya o da kullanırsa ya o da dedikodumu yaparsa vs.. sizce bunu engellemek için ne yapmam lazım.. nasıl davranırsam suistimal edinmem bu sefer? zaman ayırdığınız için teşekkür ederim..

cevap çok basit: Aynı hataları yapmayacaksın! :)
o birşeyi dile getirip istemeden sırf göze girmek için işin ucundan tutmayacaksın. yapın öyleyse bile kendini frenlemeyi bileceksin. kullanılmayayım diye tamamen tembel imajı da verme tabi ama ön yargılarından arın sen ona sevgini ver o da sana verecektir inan :)

17 halımı nedemek o yaa kadına bak bide gelini olsan neler yaptırırdı sana ona gelin değil hizmetçi lazımmış neyseki kurtulmuşsun. şimdiki ilişkinde aynı hataları yapma git gel yapma bi nişan takın falan ondan sonra fazla samimi olma cnm

Haklısın.. Ona Gelin Gelecek Kıza Allah Yardım Etsin Diyorum Sadece(!) Peki Bayramda Gitme Durumu Olmalı Mı? El Öpme Amaçlı? Bir De Babası Kızı Arada Bir Getir De İyice Tanıyalım Dedi.. Ne Sıklıkta Gitmeliyim Sence? :44:

ya valla ne bilim bana belki çok geri kafalı diyebilrsin ama bence ortada söz yada nişan yokken hiç gitme derim
ben daha önceden hiç gittinmi bilmiyorum ama gittiysen bayramda mecbur gitmelisin el öpme amaçlı sonra özel
günler harici gitme derim ben

bence de yani ortada resmi bişey yokken gerek yok böyle şeylere.
hıı ama ben olsam kibarlık yapar telefonla arar kutlardım.
bence sen de öyle yap.
oğulları tanımış zaten onlar da nişanlıyken falan tanır.
acele etmenin anlamı yok.
sen erkek arkadaşına güveniyosan gerisi boş canım, kafanı yorma.
geçmişe sünger çek, diğer kadını da unut.

evet birebir tanışmamız oldu.. o zaman dediğin gibi özel günlerde giderim sadece ayda yılda bir.. teşekkür ederim önerilerin için..

kabusum olan o kadını untumak mümkün değil ama tedavi bile gördüm baya işe yaradı.. son izleri kaldı onlar da zamanla geçiyo işe teşekkür ederim önerilerin için.. mantıklı insanlardan yorumlar duymak güzelmiş

ben nişan takılmadan gidip gelmelere karşıyım ve görüşmeyede ne zaman nişanlanırsın konuşmaya tanımaya başlarsın hem ne demek gelsinde tanıyalım bence siz erkeği tanıyın gerisi hikaye

Bizim karşı komşunun 1 tane oğlu vardı, düzenli olarak oğullarının sevgililerini getirtir, bütün evi temizletirdi. Şimdi oğulları evlendi (hemde altlı üstlü) kadının evi pislikten geçilmiyor.

hiç güleceğim yoktu ya iyi olmuş okızların ahını aldı kesin gelin cadı çıktı desene

vay vicdansıııız kadııın yazık kızlara kimbilir benim gibi kaç küfür kitabı yazmışlardır içlerinden

Nasıl 17 halı.
Biraz abartmışsınız galiba.

keşke abartma olsaydı.. sabah erkenden kahvaltı hazırladım kızıma diye çağırdı, sonra terasa bi çıktım halı yığınlarıyla dolu.. beraber yıkarız demişti.. bende saf gibi peki dedim başka seçeneğim yoktu hayır diyemezdim.. sabah bi başladım akşam 10 gibi bitti.. hatta resimlerim vardı dizlerim yara olmuştu hep.. ayrıca abartsam 17 demem düz hesap bişeler derim

Nasıl 17 halı.
Biraz abartmışsınız galiba.

keşke abartma olsaydı.. sabah erkenden kahvaltı hazırladım kızıma diye çağırdı, sonra terasa bi çıktım halı yığınlarıyla dolu.. beraber yıkarız demişti.. bende saf gibi peki dedim başka seçeneğim yoktu hayır diyemezdim.. sabah bi başladım akşam 10 gibi bitti.. hatta resimlerim vardı dizlerim yara olmuştu hep.. ayrıca abartsam 17 demem düz hesap bişeler derim

neden işler ciddiye binmeden her sevgilinin ailesiyle tanışıyorsunki bununla da evlenmedin ne olacak?bir sonrakinin ailesiyle de mi hemen tanışacaksın?kendini kullandırtma işte cevap bu kadar basit hayır demeyi bil bilmiyorsan da hemen ailenin gelini olaylarına girme derim

boşuna demiyorlar tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye, ex kaynanan işini bilien biriymiş
önceki ilişkinde yaptığın hataları tekrar edip yine kendini kullandırma sakın. sen temizlikçimisin milletin evini temizleyip halılarını yıkayasın ne alaka ya
bu sefer biraz temkinli ol bana kalırsa.
ortada ciddi bir durum yokken söz falan gibi çok fazla ailesiyle içli dışlı olmaya gerek yok bence.
bayramda özel günlerde telefon eder kutlarsın.
yüz yüze görüşmek çokta gerekliyse dışarıda yemek yiyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…