Merhaba arkadaşlar.. ben sizden bir konuda yardım ve yorumlar bekliyorum.. bundan önceki ilişkimde çok ciddiydik.. ben ailesiyle tanıştım o ailemle tanıştı sürekli beraberiz vs.. ilk başlarda annesi çok iyiydi her türlü konuyu konuşabiliyorduk arkadaştan da öteydi.. duldu ve sevgililerini bile anlatırdı bana.. annem kelimesinin kullanıp bişey istediğinde yelkenler suya inerdi bende ve yapardım istediğini.. bi süre sonra bu durum sıkmaya başladı beni.. neden mi? ben onlara gidene kadar bulaşık yıkanmaz (makinaya bile yerleştirilmezdi) ev temizlenmezdi.. ben gelince bana yaptırırdı rica ederek.. günde 17 halı yıkadığım bile oldu inanamazsınız.. neyse kısaca çok kullanıldım.. şükürler olsun ki o aileden kurtuldum..! sorunum şuanki ilişkimde de ciddiyiz, kısmetse evlenmeyi düşünüyoruz okul bitince..ailesiyle tanıştım.. babası melek, annesi de ona kalırsa iyi.. bi kötülüğünü görmedim, hatta görüşelim diye babasını bile idare ediyor.. ama gözüm korktu bi kere..:26: ön yargılı oldum.. ya o da kullanırsa ya o da dedikodumu yaparsa vs.. sizce bunu engellemek için ne yapmam lazım.. nasıl davranırsam suistimal edinmem bu sefer? zaman ayırdığınız için teşekkür ederim..