Tekrarlayan düşük ve tüp bebek

ozgsnr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2014
618
414
103
35
Tekirdağ
kızlar günaydın aranızda doğal yoldan hamile kalıp arka arkaya kalp durması yaşayan ve sonunda tüp bebek yaptıran var mı?yaptıran varsa nasıl bir yol izlemeliyim üçüncü kaybımı yaşadım tüp benek yaptırmak istiyorum.

Ben varim.2 kere dogal yoldan gebe kaldim.2 sindede kalp atisi durdu.suan tup bebekle gebeyim embriyolarima pgs yapildi.iki embriyom saglikli geldi.biri transfer edildi

Tup bebege baslamadan once yapilan testler; esime ;genetik test sperm testi (ayrintili)
Bana ;genetik test, pihtilasma testi,rahim flimi ,
Nasil karar verdik ;genetik olarak hic bir proplem cikmadi.rahim temiz .bebekleri ayni haftalarda kaybettim 8-9.haftalar dokdorum embriyolarda problem olacagini soyledi boylelikle pgs li tup bebege karar verildi.

Teşekkür ederim doktorum da aynı şekilde bana bunu önerdi.pıhtılaşma sorunum oldugu ortaya çıktı 2.den sonra.üçüncü de iğne kullanmama rağmen yine kaybettim.doktorum pgd yapılabilir dedi

Evet ben igne kullanmama ragmen kaybettim. Bana pgs yani butun kromozomlar tarandi.1 yil gidip geldim butun ihtimaller degerlendirildi .rahim icin gecici menopoz ignesi, bagisiklik icin serum ve kortizon ,era testi era testiyle rahimim tutuculuk zamani farkli cikti ve era testine gore transfer tarihim belirlendi cok sukur ilk transfer de tuttu.cunku geride saglikli embriyom yalnizca bir tane kalmistim

Selamlar.Benimde 15 yaşında oğlum var doğal yolla oldu ve sorunsuz bir hamilelikti.Sonrasında 5 kez doğal yolla hamile kaldım fakat ilk üç ayın içinde kalp durması nedeniyle hep kürtaj oldum ..Kan pıhtılaşması tahlili yaptırdım pıhtılaşma çıkmadı bütün genler normal buna rağmen doktor yinede iğne coraspin progestan kullandırdı yinede kaybettim.Bende çaresiz hissediyorum kendimi korunmadığımız an hamile kalıyorum fakat düşüyor işte .Banada doktor istersen tüp bebek yaptırabilirsin dedi .Bende merak ediyorum ya oda düşerse diye deneyimleyen arkadaşlar yazarsa sevinirim bende

canım bende bahçecide tüp bebek tedavisi gördüm şükür gebeyim doktorum ebru hanım benimde bir defa düşüğüm olmuştu tüp bebek öncesi doktorum sağlıklı bir gebelik değilse düşük olabilir demişti

canım bende bahçecide tüp bebek tedavisi gördüm şükür gebeyim doktorum ebru hanım benimde bir defa düşüğüm olmuştu tüp bebek öncesi doktorum sağlıklı bir gebelik değilse düşük olabilir demişti
Ne güzel Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sağlıkla.Fiyatları hakkında bilgi verebilirmisiniz yeni gitmiş birisi olarak bende orayı düşünüyorum

Merhaba. Biz tüp bebek tedavisi sonucunda meleğimizin müjdesini aldık. Darısı tüm isteyenlerin başına. Tedavi sürecinde artan Ganol-f 900 ml lik enjeksiyon kalemi 2 kutu uyguna verilecektir ihtiyacı olan mesajla ulaşabilir. 2kutu harici kalan yarım kutuyu da hediye edeceğiz.

Back
X