Tekrarlayan Düşükler hakkın da yardımınıza ihtiyacım var konu çok acil!!!!!

Yani benim düşüncem rahim belki ters yada yarim yada farklı bir problem var. Sanki bugüne kadar ki tedavilerde sıkıntı var bnce sık baştan başlatın herşeye

Anladım ins ne sorunum varsa çıkarda bir an once çözülür bende yoluma bakarim

Yani benim düşüncem rahim belki ters yada yarim yada farklı bir problem var. Sanki bugüne kadar ki tedavilerde sıkıntı var bnce sık baştan başlatın herşeye
Ben onuda sordum rahim tersliğini o gebe kalamaya engel değilmiş sonrsi icinde sakınca teşkil etmiyormuş ters olan rahim doğum esnasında dönüyormuş hatta doğuma bile engel değilmiş.. benim biraz içe dönük olduğunu söyledi ama bi etken değil dedi ben kist ki var yumurta yada rahim icinde bir problem mi var ondan şüpheleniyorum

sizin rahimde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum öyle olsa kalp atışı duyardınız en azından diye tahmin ediyorum bence yumurtada kalitesizlik var. benim ikinci çocuğum tüp bebek. ben çocuk istemezken biraz geç karar verdim malesef. bizde herşey çok iyiydi sebepsiz bir durum vardı ki bu daha zor. 37 de istemeye başladım bende ama ilk çocuğuma şıp diye hamile kalmışken asla hamile kalamadım. yaşta geçiyordu hem ileri yaş bebek sıkıntıları olmasın hemde zaman kaybetmeyelim diye önerildi. zaten olmasa yine nasip olmayacaktı ki bende pes etmiştim zaten. sizede o yüzden tavsiye edilmiştir. sonuçta tüp bebekte mucize değil. yaşı genç olup en üst kalitede embriyolarla hamile kalamayanlar da çok fazla.hemen istediğinizde hamile kalıyorsanız amh değeriniz düşmeden biraz daha devam edin olmazsa diğer yıllarda doktorunuz doğru tadaviyi uygulayacaktır. herşey gönlünüzce olsun

Amhla ilgi bir sıkıntım yok cok şükür benim ilerlemiyor sadece bende yumurta kalitesinden şüpheleniyorum ama oda tüp bebek sürecinde anlaşılıyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin bu arada 3 düşüğünüz yoksa sizi yönlendirme yapmıyorlar araştırmaya gitmiyorlar olur olur diyip gönderiyorlar ilk sene bulana kadar cok gezdim ama sorun genetik değil anladığım kadarıyla sorunum bir an once bulunur ins bende tedaviye başlayım tüp bebek istemiyorum ayrıca korkuyorum tutmama olasılığından birde orda yapılan işlemlerden ins dogal yollarla olurda tüp bebeğe hereke kalmaz hepimizin Allah gönlünden geçeni versin inşallah

Bu arada cok teşekkür ederim size bayağı şeyler öğrendim sizden bilmediğim bir cok terim varmış

tabiki en son aşama da tüp bebeğe yönleniyor insanlar ama o süreçte büyük sorunlar yoksa kolay ilerliyor canım. tabi dediğim gibi oda sanki tutacak diye bir şey yok rahimle ilgili bir problem varsa oda zor zaten. sizdeki sıkıntı histeroskopiyle anlaşılır ki şu zamana kadar çoktan da yapılması gerekirdi. rahim içi incelenmeli doğal yolla beklenilecekse yumurta kalitesi bir şekilde incelenmeli.

Aynen ya aşılama yada tüp bebeğe yönlendiriyorlar doğal yolla kalabiliyorsak neden tüp bebeğe yonlendirirsinki hiç anlamıyorum gerçekten sebebini araştır neden ilerlemiyor deyin yani kafa karışıklığı sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…