Sebep bulamıyor mu canm sanda skıntı stres olabilrmi benm aslnda skıntıdan oldu gibi 2 side çünki tıpta temz herşey sen neden tüp bebek yapıyorsun peki sorun nedir özel değilse öğrenebilrmymBizim sebepsiz olunca mı
Önce hiç gereksiz gördü doktor
İyi embriyo 5.gün ama düşüyor
Bir arkadasim gitti evet sıkıntılı degildi ama iyi bir doktor diye dogumu da onda yapti cok memnundu. O testler disinda lupus, igg, igm bakilir bir de eksikse.Çok teşekkür ederim s. C hepsne baktrdm temz onlrdan hariç acaba hangi testler var bilgn varmı yoksa bile kullanablrm değilmi isticem doktordan o zaman bir skntı etmiyorsa Semih özrenin ismini dün öğrendm hatta bugün gidicem baklm inş iyidir ve yardımcı olurSenin arkadaşn fln mı gitti canm skıntılımydı oda
Kan sulandirici da kullandiysan butun testler yapildiktan sonra yine bir sorun cikmazsa, ngs yontemiyle tup bebek denenebilir. Embriyolari genetige yollayip saglam olanlari transfer ederler. Allah saglikla nasip etsin insallahPıhtılaşma da bakılacak
Zaten önlem amaçlı kan sulandırıcı yapıyordum iğne
Sebep bulamıyor mu canm sanda skıntı stres olabilrmi benm aslnda skıntıdan oldu gibi 2 side çünki tıpta temz herşey sen neden tüp bebek yapıyorsun peki sorun nedir özel değilse öğrenebilrmym
Bir arkadasim gitti evet sıkıntılı degildi ama iyi bir doktor diye dogumu da onda yapti cok memnundu. O testler disinda lupus, igg, igm bakilir bir de eksikse.
Insallah saglikla nasip eder Allah
Kan sulandirici da kullandiysan butun testler yapildiktan sonra yine bir sorun cikmazsa, ngs yontemiyle tup bebek denenebilir. Embriyolari genetige yollayip saglam olanlari transfer ederler. Allah saglikla nasip etsin insallah
Bir arkadasim gitti evet sıkıntılı degildi ama iyi bir doktor diye dogumu da onda yapti cok memnundu. O testler disinda lupus, igg, igm bakilir bir de eksikse.
Kan sulandirici da kullandiysan butun testler yapildiktan sonra yine bir sorun cikmazsa, ngs yontemiyle tup bebek denenebilir. Embriyolari genetige yollayip saglam olanlari transfer ederler. Allah saglikla nasip etsin insallah
Cok iyi anliyorum ben de tup bebekle hamileyim, hep tuttu ama kese gorulmeden, kalp atisi alinamadan dustu benim de kimyasal denildi.Ngs pgt ne gerekiyorsa yapılsın dedim
2.düşükten sonra
Dondurulmuşa yapılmıyor dediler
Baştan söyleselerdi yaptırırdik gereken neyse
Doktorda embriyolar iyi diye mi istemedi neden istedi bilmiyorum
Amin canım doktorlar bu konuda rahat malesef bana da 3 düşük lazım sende sıkıntı yok dediler hep ama bu doktorum riske atmayalım dedi ve iğnelere düşük ilaçlarına başladık. İnşallah gönlü be göre bir doktor bulursun ve güzel haberlerini alırız.Bu arada maşallah canm Allah hyrlısı ile kucağınada almayı nasip etsin inş
Tüp bebek bana yapmazlarki canım öle duymuştm tam bilgim yok ama ben hAmile kalabiliyorm sadece bebek düşüyor bilgi verirsen tüp bebeğide isterim aslndaBir arkadasim gitti evet sıkıntılı degildi ama iyi bir doktor diye dogumu da onda yapti cok memnundu. O testler disinda lupus, igg, igm bakilir bir de eksikse.
Onlarda bakıldı canım temiz çıktı hepsi ben anlamadm bugün doktorumda dediki birşey yok sebepsiz düşükler sen hamile kalır kalmaz yanıma gel ilaçlarla tutundurcam dedi sizce ne yapmalıym güvenemedm pek korktm ya gene aynısı olursa benim doktormda prof ta ben korktgm için inanamıyorm kimseye
Nerde yaşıyorsun canm doktorun kim birde sana sebep ne dediler banada ddi birşeyin yok yanıma gel ilaçlrla tutundurcam diye senin gibi iğne vercek demekki bana ?Amin canım doktorlar bu konuda rahat malesef bana da 3 düşük lazım sende sıkıntı yok dediler hep ama bu doktorum riske atmayalım dedi ve iğnelere düşük ilaçlarına başladık. İnşallah gönlü be göre bir doktor bulursun ve güzel haberlerini alırız.
Cok iyi anliyorum ben de tup bebekle hamileyim, hep tuttu ama kese gorulmeden, kalp atisi alinamadan dustu benim de kimyasal denildi.
Ben en basta biliyordum ngs yi kendim istedim, hic deneme yapmadan gerek yok dedi doktor. Kimyasal olunca ben de sordum dondurulmuslara yapilmaz dediler. Testlerde de birsey cikmayinca tamamen tesaduf denildi. Deneme yanilma yontemiyle saglam embriyoyu bulacaktik... Artik hepsini denicem olmazsa tekrar bastan baslayip ngs yaptiricam dedim en son denemede tuttu devam etti sukur.
Sen de dondurulmuslarini dene bitir derim insallah olur devam eder saglikla ama olmazsa da bir dahaki denemede ngs yaparsiniz insallah hersey iyi olur.
Kayseri canım bir sebep bulamadılar sağlıksız gebeliktir dediler hep.. Bencede doktorun tedaviye başlayacaktır hayırlısı olsun hakkında inşallah..Nerde yaşıyorsun canm doktorun kim birde sana sebep ne dediler banada ddi birşeyin yok yanıma gel ilaçlrla tutundurcam diye senin gibi iğne vercek demekki bana ?
Çok geçmş olsn canm inş tez vakitte Allah gönlüne göre verirde olurBizim sebepsiz infertilite bugüne kadar hamile kalamıyorum Şimdi de hep düşük yapıyorum Doktor aşılamaya yönlendirdi Biz tüp istedik hemen olsun diye başımıza neler geldi Bir değil iki değil üçü de düştü
İnşallah canım dua beklerim☺Çok geçmş olsn canm inş tez vakitte Allah gönlüne göre verirde olur
Tüp bebek bana yapmazlarki canım öle duymuştm tam bilgim yok ama ben hAmile kalabiliyorm sadece bebek düşüyor bilgi verirsen tüp bebeğide isterim aslnda
Sebepsizdi seninkiler demekki benimde öle sen hangi ilaçlrı kullandık peki canımKayseri canım bir sebep bulamadılar sağlıksız gebeliktir dediler hep.. Bencede doktorun tedaviye başlayacaktır hayırlısı olsun hakkında inşallah..
Araştırdılar canım rahim filmim temz kan testleri hepsi yapıldı onşarda demiş enfeksiyon testlerim temz doktor sebebi yok dedi nasıl tedavi uygulycaksnz ddm işte oda hamile kal hemen Yanıma gel dedi ama korkuyorm atladığı birşeyler varmı blmyrm bu testler hariç başka testler varmı bildiğinDüşüklerin araştırıldı mi peki
Kan pıhtılaşma ya da genetik ?
Patoloji sonuçlarımda temiz birdeDüşüklerin araştırıldı mi peki
Kan pıhtılaşma ya da genetik ?
Araştırdılar canım rahim filmim temz kan testleri hepsi yapıldı onşarda demiş enfeksiyon testlerim temz doktor sebebi yok dedi nasıl tedavi uygulycaksnz ddm işte oda hamile kal hemen Yanıma gel dedi ama korkuyorm atladığı birşeyler varmı blmyrm bu testler hariç başka testler varmı bildiğin
Patoloji sonuçlarımda temiz birde
2 düşük canım benm 2 ninde kalbi durdu o 2 testi yaptrmadm ben doktor bana önemli değil dedi amaBende de bunlarda birşey yok
İlk düşük mü senin ?
Genetik ve kromozom testleri yapılacak bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?