tekrarlayan düşükler

2 düşük canım benm 2 ninde kalbi durdu o 2 testi yaptrmadm ben doktor bana önemli değil dedi ama

Tekrarlayan düşükler sonu yok
Sürekli düşük yapma hali
Hangi doktora gidiyorsun?
Bence 3.deneme düşüyor
Testleri yaptır
ben keşke başta yapılsaydı diyorum

Benimde kan değerlerim
Hsg tüplerim
Muayene yumurtlar herşey iyi
Konulan bebek de iyi
Ama neden düşüyor bilmiyorum

Doktor düşüklerin sebepsiz olanı da var dedi
Canım bana konulan teşhisi araştırdm ek bilgi veriym doktorun elbet biliyordur ama bende sölym sana bazı insanlarda vucüt gebeliği kaldıramıyormuş ondan düşükler oluyormş bebek 510 grma gelene kdr düşüyormuş bununda çaresi varmış doktorlr 510 grma gelene kadar ilaç verip tutunduruyorlar araştırdğm kadaryla böyle okudm birde Annenın vucudu spermdeki bir maddeyi kabul etmiyormş erkekten kan alıp anneye aşı yapıyorlarmş özel bunlrıda araştırmştm doktoruna sor istersen

Tekrarlayan düşükler sonu yok
Sürekli düşük yapma hali
Hangi doktora gidiyorsun?
Bence 3.deneme düşüyor
Testleri yaptır
ben keşke başta yapılsaydı diyorum
Bende ondan korkyrm devamlı düşerse diye umuttepe de profesör iZzet yücesoy canım vermyrki test bu doktorda

Genetik gelsin de olmadı
Araştırılmadık şey koymıcaz
Canım düşmesin diye
İlaç iğne jel kullandım hep
Ama nolduysa düşüyor

Genetik gelsin de olmadı
Araştırılmadık şey koymıcaz
Canım düşmesin diye
İlaç iğne jel kullandım hep
Ama nolduysa düşüyor
Hadiya o ilAçları kullandığın haldemi düştü off çok zor yaa banada o ilaçlrı vercek belkide genetik testi nerde yaptırdn canm fiyatı ne kadardı

Hadiya o ilAçları kullandığın haldemi düştü off çok zor yaa banada o ilaçlrı vercek belkide genetik testi nerde yaptırdn canm fiyatı ne kadardı
Daha yeni yaptıracağım
3-5milyar bulur dediler bakalım
Başkent üniversitesi hastanesine yaptırcam
Tüp bebek merkezinde değil

Olur olur Allahım çabanı boşa çıkarmaz hiçbir emeğide boşa çıkarmaz o kadar emek harcamışssın görüyor ve karşılıksız bırakmaz sadece belkide zamanı var onı bekletyr biZler için

8 yıldır bekliyorum sabir ve dua ile

8 yıldır bekliyorum sabir ve dua ile
Canım benmde bir arkadaşım vardı 10 yıl olmadı doktor bAnu çifçi varya ona gitti tüp bebekle hMile kaldı ona gitme imkanın varsa ona git çok iyi doktor diyordu ve bide Allah 10 yıl sonra çocuğu olmayı nasip etti demekki bazı şeyler tıbbı ve bizi aşıyor öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…