tekrarlayan düşükler

Tabi ki inancım tam
Mevlam izin verirse doktor besime

Tabi ki inancım tam
Mevlam izin verirse doktor besime
Kesnlikle öyle canım bazen kendimi suçlu hissediyorum durmuyr çocuk diye sonra düşününce benlk değil demekki zamanı var diyorum devlette zaten her işi zorlaştırıyor zaten bu konudan skıntılyz birde oyalıyorlar snir oluyrm zaman kaybı 6 ay ne demek yaa

Özelde hem pahalı işte hem erken çıkıyo

Sebepsizdi seninkiler demekki benimde öle sen hangi ilaçlrı kullandık peki canım
Hamilelikten önce corasprin folik asit başlandı. Folik asit eksikliği de pıhtılaşmayı tetikliyormuş. Hamile kaldığımı öğrenince kan sulandırıcı iğne progestan, prulaton iğne haftada bir ve folik asit başlandı.

Tüp bebek bana yapmazlarki canım öle duymuştm tam bilgim yok ama ben hAmile kalabiliyorm sadece bebek düşüyor bilgi verirsen tüp bebeğide isterim aslnda
Ozelde tup yapabilirsin ama once genetik ve kromozom testlerini yaptir bence yaptirmadiysan. Ilk bunlari istediler benden. Bunlarda sorun cikarsa tup bebege yonlendirirler zaten. Ben bursada sevket yilmazda ucretsiz yaptirdim butun testlerimi aklinda olsun genetik bolumune randevu alip gidebilirain bosuna para verme derim. 3 ayda cikiyormus en gec.

Ben de cok zorlu yollardan gectim. Asilama diye basladigimiz bir denemede cok yumurta gelisince aniden tupe donduk ama hic memnun kalmadik 2.gun transfer etmeye kalkti o doktor vs 3.gunu zor beklettim labaratuvarlari kotuydu orda 2 deneme oldu ama ikisini de saymiyorum aslinda cunku karambole geldi. Embriyo kalitesini onemsediler vs doktordan da memnun kalmadim.
Sonra uzun ara verdim arastirdim iyi bir merkez bulduk, 5.gun embriyosu oldu 10 tane, 2 deneme de tuttu ama kese gorecegimiz zaman degerler dususe gecti. 3.denemede devam etti cok sukur vesile oldular.
Cok umutsuzdum ben de hep dusuk olacak mi diye dusundum ama nasipte varsa devam ediyor demek insallah saglikla da kucagima alabilirim.
Insallah sizler icin de hersey yoluna girer hayirli, saglikli evlatlar nasip eder Allah.

Bu arada 1 dusugumde dogal yolla hamile kalmistim, kese gelismedi zorunlu kurtaj oldum malesef. Ondan sonra asilama, tup diye devam etti surecimiz.

İnşallah canım umut oldun bana
Böyle güzel haberler aldıkça umutlanıyor insan
Benim gittiğim merkez hijyenik ve güzel
Doktorum çok kibar nazik ve istediğim zaman ulaşıyorum
5.gün embriyosu en iyi diye konuluyor
3 denemem de tuttu ki yıllardır hiç gebe olmamıştım doğal
1 aylık olup düşüyorlar
Şimdi genetik bakalım nolacak
Amin inşallah canım

Hic umutsuz olma eger hicbir sorun cikmazsa testlerde de, sadece tesaduf diye dusun icini rahatlat. Dusen bebekler bir sekilde sagliksizdi diyelim elbet saglikli embriyoyu bulacaksiniz Allah'in izniyle.

Hic umutsuz olma eger hicbir sorun cikmazsa testlerde de, sadece tesaduf diye dusun icini rahatlat. Dusen bebekler bir sekilde sagliksizdi diyelim elbet saglikli embriyoyu bulacaksiniz Allah'in izniyle.
Doktorum da aynı şeyi söylüyor
İçimdeki ses hiçbirşey çıkmayacak diyor
Çünkü sebepsiz infertilite sebepsiz düşük
Umarım son olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…