Neden 2 3 ay ben sordğm bir yerde 15 güne veriyorz demiştiler sonucu tabi dinlen biraz kfanı topla stresliyken olmuyor çünkiBakalım bu ay genetiğe gidecek benim
2-3 ay sonra çıkar bu arada dinlenmek istiyorum
Canım benmde bir arkadaşım vardı 10 yıl olmadı doktor bAnu çifçi varya ona gitti tüp bebekle hMile kaldı ona gitme imkanın varsa ona git çok iyi doktor diyordu ve bide Allah 10 yıl sonra çocuğu olmayı nasip etti demekki bazı şeyler tıbbı ve bizi aşıyor öyle düşün
Neden 2 3 ay ben sordğm bir yerde 15 güne veriyorz demiştiler sonucu tabi dinlen biraz kfanı topla stresliyken olmuyor çünki
Neden 2 3 ay ben sordğm bir yerde 15 güne veriyorz demiştiler sonucu tabi dinlen biraz kfanı topla stresliyken olmuyor çünki
Kesnlikle öyle canım bazen kendimi suçlu hissediyorum durmuyr çocuk diye sonra düşününce benlk değil demekki zamanı var diyorum devlette zaten her işi zorlaştırıyor zaten bu konudan skıntılyz birde oyalıyorlar snir oluyrm zaman kaybı 6 ay ne demek yaaTabi ki inancım tam
Mevlam izin verirse doktor besime
Özelde hem pahalı işte hem erken çıkıyoKesnlikle öyle canım bazen kendimi suçlu hissediyorum durmuyr çocuk diye sonra düşününce benlk değil demekki zamanı var diyorum devlette zaten her işi zorlaştırıyor zaten bu konudan skıntılyz birde oyalıyorlar snir oluyrm zaman kaybı 6 ay ne demek yaa
Evet bayaga pahalı 4000 dolar dediler bana 15 güne cıkar dedilerÖzelde hem pahalı işte hem erken çıkıyo
Evet bayaga pahalı 4000 dolar dediler bana 15 güne cıkar dediler
Bayağa uçuk rakamlar ngs pgt nedir pek bilgim yokta ?Ngs pgt 5 bin dolar dedi doktorda
Bayağa uçuk rakamlar ngs pgt nedir pek bilgim yokta ?
Hım iyi aslnda yaptrmak gerekiyorEmbriyo inceleme
Bebeği inceliyorlar
Neden düştüğü
Hım iyi aslnda yaptrmak gerekiyor
Hamilelikten önce corasprin folik asit başlandı. Folik asit eksikliği de pıhtılaşmayı tetikliyormuş. Hamile kaldığımı öğrenince kan sulandırıcı iğne progestan, prulaton iğne haftada bir ve folik asit başlandı.Sebepsizdi seninkiler demekki benimde öle sen hangi ilaçlrı kullandık peki canım
Ozelde tup yapabilirsin ama once genetik ve kromozom testlerini yaptir bence yaptirmadiysan. Ilk bunlari istediler benden. Bunlarda sorun cikarsa tup bebege yonlendirirler zaten. Ben bursada sevket yilmazda ucretsiz yaptirdim butun testlerimi aklinda olsun genetik bolumune randevu alip gidebilirain bosuna para verme derim. 3 ayda cikiyormus en gec.Tüp bebek bana yapmazlarki canım öle duymuştm tam bilgim yok ama ben hAmile kalabiliyorm sadece bebek düşüyor bilgi verirsen tüp bebeğide isterim aslnda
Ben de cok zorlu yollardan gectim. Asilama diye basladigimiz bir denemede cok yumurta gelisince aniden tupe donduk ama hic memnun kalmadik 2.gun transfer etmeye kalkti o doktor vs 3.gunu zor beklettim labaratuvarlari kotuydu orda 2 deneme oldu ama ikisini de saymiyorum aslinda cunku karambole geldi. Embriyo kalitesini onemsediler vs doktordan da memnun kalmadim.Eşim sıcak bakmıyor artık
Genetiğin sonucuna göre bakalım
Ahh bilmemezlik ne kötü
Ama doktor başta söyle söyle olmalı dese
Yönlendirilirdi
İstediği testleri yaptırdık
Onları da söyleyebilirdi
Kaçıncı denemen tuttu
1 mi düşüğün
Benim 3 oldu
Hepsi düşer gibi düşünüyorum artık
Ozelde tup yapabilirsin ama once genetik ve kromozom testlerini yaptir bence yaptirmadiysan. Ilk bunlari istediler benden. Bunlarda sorun cikarsa tup bebege yonlendirirler zaten. Ben bursada sevket yilmazda ucretsiz yaptirdim butun testlerimi aklinda olsun genetik bolumune randevu alip gidebilirain bosuna para verme derim. 3 ayda cikiyormus en gec.
Ben de cok zorlu yollardan gectim. Asilama diye basladigimiz bir denemede cok yumurta gelisince aniden tupe donduk ama hic memnun kalmadik 2.gun transfer etmeye kalkti o doktor vs 3.gunu zor beklettim labaratuvarlari kotuydu orda 2 deneme oldu ama ikisini de saymiyorum aslinda cunku karambole geldi. Embriyo kalitesini onemsediler vs doktordan da memnun kalmadim.
Sonra uzun ara verdim arastirdim iyi bir merkez bulduk, 5.gun embriyosu oldu 10 tane, 2 deneme de tuttu ama kese gorecegimiz zaman degerler dususe gecti. 3.denemede devam etti cok sukur vesile oldular.
Cok umutsuzdum ben de hep dusuk olacak mi diye dusundum ama nasipte varsa devam ediyor demek insallah saglikla da kucagima alabilirim.
Insallah sizler icin de hersey yoluna girer hayirli, saglikli evlatlar nasip eder Allah.
Hic umutsuz olma eger hicbir sorun cikmazsa testlerde de, sadece tesaduf diye dusun icini rahatlat. Dusen bebekler bir sekilde sagliksizdi diyelim elbet saglikli embriyoyu bulacaksiniz Allah'in izniyle.İnşallah canım umut oldun bana
Böyle güzel haberler aldıkça umutlanıyor insan
Benim gittiğim merkez hijyenik ve güzel
Doktorum çok kibar nazik ve istediğim zaman ulaşıyorum
5.gün embriyosu en iyi diye konuluyor
3 denemem de tuttu ki yıllardır hiç gebe olmamıştım doğal
1 aylık olup düşüyorlar
Şimdi genetik bakalım nolacak
Amin inşallah canım
Doktorum da aynı şeyi söylüyorHic umutsuz olma eger hicbir sorun cikmazsa testlerde de, sadece tesaduf diye dusun icini rahatlat. Dusen bebekler bir sekilde sagliksizdi diyelim elbet saglikli embriyoyu bulacaksiniz Allah'in izniyle.
Insallah bir dahaki gebeligin saglikla olsun canimDoktorum da aynı şeyi söylüyor
İçimdeki ses hiçbirşey çıkmayacak diyor
Çünkü sebepsiz infertilite sebepsiz düşük
Umarım son olur
İnşallah canımInsallah bir dahaki gebeligin saglikla olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?