Aslında alanında en iyi perinatoloji doktoruna gidiyordum ama yine olmadı. Birşey bulunamadı şimdiye kadar.Riskli gebelik uzmanına başvurun o sizi en güzel şekilde yönlendirir özellikle tüp bebek merkezinde olsun onlar tekrarlayan kayıplarda daha ilgili
Ayni durumdyiz canim benim de 3tane .zaten zor hamile kalıyorum. Kalanlar da düşüyor clexane coraspine bende kullaniyordumAslında alanında en iyi perinatoloji doktoruna gidiyordum ama yine olmadı. Birşey bulunamadı şimdiye kadar.
Ek tedavi yöntemleri var bişey çıkmasa da tedbir amaçlıAslında alanında en iyi perinatoloji doktoruna gidiyordum ama yine olmadı. Birşey bulunamadı şimdiye kadar.
Allah yardımcımız olsun. Doktorlara akıl veriyor gibi oluyorum ama herşeyi bizmi araştırıp düşünücez tüm ihtimalleri araştırmaları gerekmiyormu?Ek tedavi yöntemleri var bişey çıkmasa da tedbir amaçlı
Benimde 2 senede 2 kaybım var iyi bir doktor buldum bana gebe kalınca kortizon tedavisi ile bağışıklık baskılayıcı serum tedavisi uygulayacağından bahsetti sonra araştırma yaptım ve bazı doktorlar özellikle tekrarlayan tüp bebek başarısızlıklarında uygulayıp başarılı sonuç alıyormuş doktorumun bu tedavi ile gebeliğini tamamlayan hastalarıyla da görüştüm çok memnunlardı bende 2.beneğimi clexsan ve bebe aspirini kullanmaya rağmen kaybettim
Ne yapıcaz bilemedim.3-4 doktor gezicez sankrım herbiri bir test yapsa extra birşey bulunur herhalde.Ayni durumdyiz canim benim de 3tane .zaten zor hamile kalıyorum. Kalanlar da düşüyor clexane coraspine bende kullaniyordum
Bu serumun adı ne canım???? Benim de 3 kaybım vardı. Ramotolojiye gittim ANA testi yaptırdım ve pozitif çıktı. Yani bağışıklığım çocuğu yabancı görüp öldürüyormuş. Kortizon kullanmam gerekiyor ilaç olarak. Serum değil yani. Zaten son gebelikte prednol kortizon kullandım herşey iyiydi 10. Haftada Dr illa bırak dedi bıraktırdı ve içim hiç rahat değildi bırakırkende. İlacı bıraktım 3 gün sonra kalbi durdu çocuğumun. 11. Haftada kürtaj oldumEk tedavi yöntemleri var bişey çıkmasa da tedbir amaçlı
Benimde 2 senede 2 kaybım var iyi bir doktor buldum bana gebe kalınca kortizon tedavisi ile bağışıklık baskılayıcı serum tedavisi uygulayacağından bahsetti sonra araştırma yaptım ve bazı doktorlar özellikle tekrarlayan tüp bebek başarısızlıklarında uygulayıp başarılı sonuç alıyormuş doktorumun bu tedavi ile gebeliğini tamamlayan hastalarıyla da görüştüm çok memnunlardı bende 2.beneğimi clexsan ve bebe aspirini kullanmaya rağmen kaybettim
Canım benim de var 3 kimyasal gebelik.romatalajiye gidip bu ana testi yaptırmayı kimden ogrendin.ben normal genetik testler yaptırdım ama ana testi yapilmadi.bende de yumusakndoku romatizması varBu serumun adı ne canım???? Benim de 3 kaybım vardı. Ramotolojiye gittim ANA testi yaptırdım ve pozitif çıktı. Yani bağışıklığım çocuğu yabancı görüp öldürüyormuş. Kortizon kullanmam gerekiyor ilaç olarak. Serum değil yani. Zaten son gebelikte prednol kortizon kullandım herşey iyiydi 10. Haftada Dr illa bırak dedi bıraktırdı ve içim hiç rahat değildi bırakırkende. İlacı bıraktım 3 gün sonra kalbi durdu çocuğumun. 11. Haftada kürtaj oldumzaten çok zor gebe kalıyorum kayıp edince de çok kötü oluyor maalesef....
Ben ıtp hastasıyım bağışıklık problemim hep vardı zaten. Ama her ıtp hastasında da olmuyor bu. Kk dan bi arkadaş beni uyardı yaptır diye yaptırdım ve sonuç pozitif çıktı 2 defa yapıldı hatta.Canım benim de var 3 kimyasal gebelik.romatalajiye gidip bu ana testi yaptırmayı kimden ogrendin.ben normal genetik testler yaptırdım ama ana testi yapilmadi.bende de yumusakndoku romatizması var
Doktorlar bu işi bilip neden kendileri göndermiyor? Biz söyleyincede akıl veriyor oluyoruz. Herkese çok geçmiş olsun çok zor yaşamayan bilemez. Bizide kimse anlamaz.Ben ıtp hastasıyım bağışıklık problemim hep vardı zaten. Ama her ıtp hastasında da olmuyor bu. Kk dan bi arkadaş beni uyardı yaptır diye yaptırdım ve sonuç pozitif çıktı 2 defa yapıldı hatta.
6 bebeğini kaybeden bir bayanla tanıştım internette Amerikada yaşayan bir Türk kortizon ve serum tedavisiyle 7.gebeliğinin 30.haftasında diğerleri 8.haftaya kadar yaşamış onun da vücudu bebeklere karşı hep savaşmışBu serumun adı ne canım???? Benim de 3 kaybım vardı. Ramotolojiye gittim ANA testi yaptırdım ve pozitif çıktı. Yani bağışıklığım çocuğu yabancı görüp öldürüyormuş. Kortizon kullanmam gerekiyor ilaç olarak. Serum değil yani. Zaten son gebelikte prednol kortizon kullandım herşey iyiydi 10. Haftada Dr illa bırak dedi bıraktırdı ve içim hiç rahat değildi bırakırkende. İlacı bıraktım 3 gün sonra kalbi durdu çocuğumun. 11. Haftada kürtaj oldumzaten çok zor gebe kalıyorum kayıp edince de çok kötü oluyor maalesef....
Hayır hiç bilmiyorum.Etlik zübeyde hanimda görev yapan mert bey var daha önce ona muayene oldunuz mu
Benim 50 iydi bi kimyasal gebeliğim. Doktor çok düşük düşecek dedi. 2 gün sonra 11 e inmişti. Sonra kendiliğinden düştü zaten. Hakkında hayırlısı inşallah. Tez zamanda isteyen herkese bebek nasip etsin AllahımSlm kizlar ben gecen ekim 19da kurtaj oldum bu ay kasimin 21inde tekrar hamile oldugumu ogrendm sorum su bthcg 10.17 cikti dusuk gozukuo bu kadar dusuk sayi gorupte hamileligi ilerleyen varmi acaba pazartesi randevum var zaten ama bi bilen yardimci olursa sevinirim
Riskli gebelik dalında uzman bir doktordur mümkünse görünün derim benim 6buçuk aylık bebegimi sakat diye almak istediler mert bey bakti ve bebeğinin hiçbirşeyi yok merak etme dedi cok sukur oylede cikti ama sadece kendimden değil diğer hastalardan da duymuştum mert beyi ayrıca 2nci gebeligimde de devamlı mert beye muayene olurdum çok memnun kalmıştım belki sizede yardımcı olabilirHayır hiç bilmiyorum.
Rica ederim hiç sorun değil. Soyadı nedir özel muayenehanesi varmı? Bu şekilde kayıplar sonrası neler yaptınız hangi testler vs?Riskli gebelik dalında uzman bir doktordur mümkünse görünün derim benim 6buçuk aylık bebegimi sakat diye almak istediler mert bey bakti ve bebeğinin hiçbirşeyi yok merak etme dedi cok sukur oylede cikti ama sadece kendimden değil diğer hastalardan da duymuştum mert beyi ayrıca 2nci gebeligimde de devamlı mert beye muayene olurdum çok memnun kalmıştım belki sizede yardımcı olabilir
Ayrıca kusura bakmayın biraz geç cevap verdim :)
Hiç merak etme. En azından senin sebebin belli. Umutsuz olma. Benim sebebim bile yok. Hemde baya büyükken kaybediyorum ama yinede umudum var.selam kızlar benimde 1 sene içinde 2 kaybım oldu kımyasal gebelik yasıyorum sureklı. iki düşük sonucu kanımda pıhtılaşma olduğu ortaya çıktı her gun ıgne yapmam gerekiyormuş bır sonrakı hamılelıgımde.. bazen hiç çocuğum olmayacakmış gibi geliyor bnden sonra evlenenlerin çocukları oldu benım hala yok buda bnm sınavım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?