Tekrarlayan gebelik sonrası sağlıklı bebeği olan varmı?

canım ben hamıleyım salı gunu keseyı yolk sacı ve bebegı gorduk ama cok ufak daha kalp atışı ıcın haftaya gıdıcem umarım duyabılırım cok endıselıyım
Çok sevindim tatlım Alllah inşallah tamamına erdirir. Gönülden diliyorum.

Çok sevindim tatlım Alllah inşallah tamamına erdirir. Gönülden diliyorum.
bilmiyorm cnm dün çok sancım vardı adet agrıları yasadm uykumdan uyandıracak kadar yarn kontrolum var umarm ıyıdır bebegm. sen nasılsın

bilmiyorm cnm dün çok sancım vardı adet agrıları yasadm uykumdan uyandıracak kadar yarn kontrolum var umarm ıyıdır bebegm. sen nasılsın
Ben iyiyim bekleme modundayım. Geç görüyorum mesajlarını kusura bakma. Doktora gittinmi? Bir sorun yok inşallah.

Ben iyiyim bekleme modundayım. Geç görüyorum mesajlarını kusura bakma. Doktora gittinmi? Bir sorun yok inşallah.
Dün türkiyeye geldim canım geçen hafta kalp atışlarını görmüştük burda devam edelim istedik ama kalp atışlarının durduğunu öğrendim 4 farklı doktor ve bir radyolog baktı yok yani atmıyo... kürtaj oldum yarın da yurtdışına dönüyorum fenayım yani çok kötü bişey Allah kimseye yaşatmasın yıkıldım tek kelimeyle

Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Seni en yi ben anlarım. Ama inşallah yeni yıl tüm güzellikleri beraberinde getirecek merak etme. Yeni yılda evlatlarınıza kavuşucaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…