İnşallah hadi bence hamilesin. İçini ferah tut. Allah tamamına erdirecek inşallah bu seferSanırım bende hamileyim dün akşam test yaptım silik çizgi çıktı emin olmak için bir test daha yaptım ve o da silik pozitifti, günümde geçti ve adet sancılarından başka bir belirtim Yok bulantı vs. Bugün bir test daha alıp yarın doktora gidicem acaba hamile olabilir miyim gerçekten? İki kimyasal gebelikten sonra korkar oldum
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Ankarada duyduğunuz bildiğiniz perinatolog varmı? Benim gibi problemi olan ve çözüm bulan doktor duydunuzmu?Kızlar testi tekrarladım pozitif çıktı yine, yarın gideceğim bakalım kaç çıkacak değer, şimdiye kadar 100 üstüne çıkmadı bile
Canım ben yurtdışında yaşıyorum ankaradaki doktorlar hakkında bir bilgim YokHadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Ankarada duyduğunuz bildiğiniz perinatolog varmı? Benim gibi problemi olan ve çözüm bulan doktor duydunuzmu?
Kan sonucun belli oldumu merakla bekliyoruz inşallahCanım ben yurtdışında yaşıyorum ankaradaki doktorlar hakkında bir bilgim Yok
Mert turgal özel kliniği var diye biliyorum netten araştırın isterseniz ben devlet hastanesinde muayene oldum kendisine benim sizin gibi bir sıkıntım yoktu swker yukselmesi vardi bir gebeligimde digerinde de tek arter problemi yasadim ama riskli gebelik için mert beyi tercih eden çok kişi var kendisiyle gorusurseniz daha doğru yönlendirme yapabilir diye umuyorum inşallah en kısa zamanda sağlıklı tombis tombis bebekleriniz olurRica ederim hiç sorun değil. Soyadı nedir özel muayenehanesi varmı? Bu şekilde kayıplar sonrası neler yaptınız hangi testler vs?
Canım kan tahlili yapmadılar randevu için gün verdiler enteresanKan sonucun belli oldumu merakla bekliyoruz inşallah
İnşallah çok teşekkür ederim.Mert turgal özel kliniği var diye biliyorum netten araştırın isterseniz ben devlet hastanesinde muayene oldum kendisine benim sizin gibi bir sıkıntım yoktu swker yukselmesi vardi bir gebeligimde digerinde de tek arter problemi yasadim ama riskli gebelik için mert beyi tercih eden çok kişi var kendisiyle gorusurseniz daha doğru yönlendirme yapabilir diye umuyorum inşallah en kısa zamanda sağlıklı tombis tombis bebekleriniz olur
Demekki hamile olduğunu düşünüyorlarCanım kan tahlili yapmadılar randevu için gün verdiler enteresan
Öncelikle aynı şeyleri yaşayan biri olarak Allah sabır versin ve geçmiş olsun .İlk gebeliğimden 15 yaşında oğlum var bu gebeliğim sıkıntısız geçti yaşayacaklarım aklımın ucundan bile geçmemişti.sonrasında sizin gibi 5 kalp atımı durması nedeniyle kürtajlar oldum .Kan pıhtılaşma tahlililim normal gelmeişti yinede coraspin celaxin 4000 lik kullandım progestan kullandım ama olmadı.sizin dediğiniz gibide hiçbir doktor şunu yapalım bunu yapalım demedi .en sonuncusındq bundan sonrakini tüp deneyebilirsiniz dediler .bende kendim araştırıyorum artık doktorlara sormadan burdan okuduklarımla testler yaptırıcam .kromozom eşim ve benim .eşimin sperm dna testi çünkü hasarlı spermde düşüğe neden.cd 56 testi rahim flimi vs. Eğer sende yaptırmadıysan bunları araştır .son olarakta işin dini boyutu olarakta kendimi okutcam başka aklıma bişey gelmiyor hakkımızda hayırlısı olsun.Merhaba. Geçen hafta 13 haftalık bebeğimin kalbi durdu kaybettim. Ondan öncede 14 haftalık bebeğimi aynı şekilde kaybettim. Toplamda 5 adet düşüğüm var ve clexan iğne ve coraspin kullandığım halde düşüklerim oldu. Bu şekilde düşükler yaşayıp sağlıklı bebek sahibi olan varmı?
Bende hiçbirini yaptırmadım doktor istemedi henüz.3-5 doktora gidip neler dicekler onu merak ediyorım biraz daha toparlayım. İnşallah herşey gönlümüze göre olur. Sen bu testleri yaptırdınmı? Doktor istemezse testleri yaptıramayız işte.Öncelikle aynı şeyleri yaşayan biri olarak Allah sabır versin ve geçmiş olsun .İlk gebeliğimden 15 yaşında oğlum var bu gebeliğim sıkıntısız geçti yaşayacaklarım aklımın ucundan bile geçmemişti.sonrasında sizin gibi 5 kalp atımı durması nedeniyle kürtajlar oldum .Kan pıhtılaşma tahlililim normal gelmeişti yinede coraspin celaxin 4000 lik kullandım progestan kullandım ama olmadı.sizin dediğiniz gibide hiçbir doktor şunu yapalım bunu yapalım demedi .en sonuncusındq bundan sonrakini tüp deneyebilirsiniz dediler .bende kendim araştırıyorum artık doktorlara sormadan burdan okuduklarımla testler yaptırıcam .kromozom eşim ve benim .eşimin sperm dna testi çünkü hasarlı spermde düşüğe neden.cd 56 testi rahim flimi vs. Eğer sende yaptırmadıysan bunları araştır .son olarakta işin dini boyutu olarakta kendimi okutcam başka aklıma bişey gelmiyor hakkımızda hayırlısı olsun.
Üniversite hastanesinde kadın doğum bölümünden randevu alıp kayıpların üçten fazla olunca kromozom testi hormon testi ve rahim flimine yönlendiriyor.rahim flimini anestezili çektirmek istediğim için özelde yaptırıcam sperm trstinide özel biryerde yaptırabilirsin illa bit doktorun istrmesi gerekmiyor aslında işin özü paran varsa özelde herşeyi yaptırabiliriz .Bende başlıycam bu ay yaptırmaya sırayla hepsini inşallah sonuçlar yine normalse bilmiyorum ne olacak .sebebini öğrenmeyi çok istiyorumBende hiçbirini yaptırmadım doktor istemedi henüz.3-5 doktora gidip neler dicekler onu merak ediyorım biraz daha toparlayım. İnşallah herşey gönlümüze göre olur. Sen bu testleri yaptırdınmı? Doktor istemezse testleri yaptıramayız işte.
Bende çok istiyorum. İnşallah öğreniriz sonrasında önlemimizi alırız ve sağlıkla kucağımıza alırızÜniversite hastanesinde kadın doğum bölümünden randevu alıp kayıpların üçten fazla olunca kromozom testi hormon testi ve rahim flimine yönlendiriyor.rahim flimini anestezili çektirmek istediğim için özelde yaptırıcam sperm trstinide özel biryerde yaptırabilirsin illa bit doktorun istrmesi gerekmiyor aslında işin özü paran varsa özelde herşeyi yaptırabiliriz .Bende başlıycam bu ay yaptırmaya sırayla hepsini inşallah sonuçlar yine normalse bilmiyorum ne olacak .sebebini öğrenmeyi çok istiyorum
Karamell ne durumdasın seni merak ettimSanırım bende hamileyim dün akşam test yaptım silik çizgi çıktı emin olmak için bir test daha yaptım ve o da silik pozitifti, günümde geçti ve adet sancılarından başka bir belirtim Yok bulantı vs. Bugün bir test daha alıp yarın doktora gidicem acaba hamile olabilir miyim gerçekten? İki kimyasal gebelikten sonra korkar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?