Tekrarlayan gebelik sonrası sağlıklı bebeği olan varmı?

Umudunuzu kaybetmeyin kizlar Allah buyuk gecen ay cok agladim bidaha hamile kalabilirmiyim die ve hic adet gormeden hamile kaldim kurtajdan sonra bol bol dua edin canlarim

Sanırım bende hamileyim dün akşam test yaptım silik çizgi çıktı emin olmak için bir test daha yaptım ve o da silik pozitifti, günümde geçti ve adet sancılarından başka bir belirtim Yok bulantı vs. Bugün bir test daha alıp yarın doktora gidicem acaba hamile olabilir miyim gerçekten? İki kimyasal gebelikten sonra korkar oldum

Ayy Allah tamamini erdirsin canim kan ver olmadi tam emin ol kuzum

İnşallah hadi bence hamilesin. İçini ferah tut. Allah tamamına erdirecek inşallah bu sefer

İnşallah, yarın sabah randevum var azönce de test aldım tekrar yapıcam birazdan çok heyecanlıyım, rabbim anne olmak isteyen herkesin duasını kabul etsin inşallah kimsenin kucağı boş kalmaz, burası birbirimizin dertlerini Sevincini paylaşarak moral olduğumuz çok güzel bir platform iyiki varsınız kızlar

Cok haklisin cnm kendi ailemden daha yakin insanlar var burda herkezden Allah razi olsun sende iyiki varsn cnm

Kızlar testi tekrarladım pozitif çıktı yine, yarın gideceğim bakalım kaç çıkacak değer, şimdiye kadar 100 üstüne çıkmadı bile

Kızlar testi tekrarladım pozitif çıktı yine, yarın gideceğim bakalım kaç çıkacak değer, şimdiye kadar 100 üstüne çıkmadı bile
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Ankarada duyduğunuz bildiğiniz perinatolog varmı? Benim gibi problemi olan ve çözüm bulan doktor duydunuzmu?

Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Ankarada duyduğunuz bildiğiniz perinatolog varmı? Benim gibi problemi olan ve çözüm bulan doktor duydunuzmu?
Canım ben yurtdışında yaşıyorum ankaradaki doktorlar hakkında bir bilgim Yok

Rica ederim hiç sorun değil. Soyadı nedir özel muayenehanesi varmı? Bu şekilde kayıplar sonrası neler yaptınız hangi testler vs?
Mert turgal özel kliniği var diye biliyorum netten araştırın isterseniz ben devlet hastanesinde muayene oldum kendisine benim sizin gibi bir sıkıntım yoktu swker yukselmesi vardi bir gebeligimde digerinde de tek arter problemi yasadim ama riskli gebelik için mert beyi tercih eden çok kişi var kendisiyle gorusurseniz daha doğru yönlendirme yapabilir diye umuyorum inşallah en kısa zamanda sağlıklı tombis tombis bebekleriniz olur

İnşallah çok teşekkür ederim.

Öncelikle aynı şeyleri yaşayan biri olarak Allah sabır versin ve geçmiş olsun .İlk gebeliğimden 15 yaşında oğlum var bu gebeliğim sıkıntısız geçti yaşayacaklarım aklımın ucundan bile geçmemişti.sonrasında sizin gibi 5 kalp atımı durması nedeniyle kürtajlar oldum .Kan pıhtılaşma tahlililim normal gelmeişti yinede coraspin celaxin 4000 lik kullandım progestan kullandım ama olmadı.sizin dediğiniz gibide hiçbir doktor şunu yapalım bunu yapalım demedi .en sonuncusındq bundan sonrakini tüp deneyebilirsiniz dediler .bende kendim araştırıyorum artık doktorlara sormadan burdan okuduklarımla testler yaptırıcam .kromozom eşim ve benim .eşimin sperm dna testi çünkü hasarlı spermde düşüğe neden.cd 56 testi rahim flimi vs. Eğer sende yaptırmadıysan bunları araştır .son olarakta işin dini boyutu olarakta kendimi okutcam başka aklıma bişey gelmiyor hakkımızda hayırlısı olsun.

Bende hiçbirini yaptırmadım doktor istemedi henüz.3-5 doktora gidip neler dicekler onu merak ediyorım biraz daha toparlayım. İnşallah herşey gönlümüze göre olur. Sen bu testleri yaptırdınmı? Doktor istemezse testleri yaptıramayız işte.

Üniversite hastanesinde kadın doğum bölümünden randevu alıp kayıpların üçten fazla olunca kromozom testi hormon testi ve rahim flimine yönlendiriyor.rahim flimini anestezili çektirmek istediğim için özelde yaptırıcam sperm trstinide özel biryerde yaptırabilirsin illa bit doktorun istrmesi gerekmiyor aslında işin özü paran varsa özelde herşeyi yaptırabiliriz .Bende başlıycam bu ay yaptırmaya sırayla hepsini inşallah sonuçlar yine normalse bilmiyorum ne olacak .sebebini öğrenmeyi çok istiyorum

Bende çok istiyorum. İnşallah öğreniriz sonrasında önlemimizi alırız ve sağlıkla kucağımıza alırız

Karamell ne durumdasın seni merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…