Cok mantıklıKolon kesmek öyle kolay bir iş değil, lütfen sakin olun, ben evin fayanslarını kırdırdım bütün bina duydu, kolon kesmeye kalksalar bütün bina sallanır ve herkes duyar zaten. Ayrıca atölye aktifken o kadar pisliği göze almak yerine başka dükkana taşınmayı tercih edeceklerdir diye düşünüyorum. Sakin olun lütfen
Bomba at böyle az geldi hxhxhxNeden yapsınlar peki? Niye eşeğin aklına karğuz kabuğu düşürüyorsun? Ya senden duyunca içlerine sinerse, nasılsa bunları attık başımızdan gösterdik bundan sonra rahat rahat yaparız, birdaha gelirlerse de daha kaç kere göstericez artık göstermiyoruz derlerse ve kesmiş olurlarsa? Zaten kimse olmuyormuş sabah kesseler gece de kimse yokken molozları atsalar sessizce?
Bence sen girişe çıkışa heryere kamera koydum 7/24 izle bak bakalım bir hareketlilik var mı? Bir sğre sonra polisleri de dahil edersin en ufak hareketlilikte kolon kesiyorlar diye
haahh uykular haram oldu gençliğim bak talan da olduBomba at böyle az geldi hxhxhx
E haksız da değiller hani. önceki açtığınız konularınıza baktım da hep aynı şeyler hep bi şüphe, paranoya.
Acilen terapi almanız lazım sizin bu şekilde görevinizi nasıl yapabiliyorsunuz hayret ettim. gerçi işinizle ilgili başlıklarınıza da denk geldim.
böyle nasıl yaşıyorsunuz yahu yormuyor mu sizi?
Konu sahibi, daha önceden de bu konuyu açtınız.
Ne olsa iciniz rahat edersiniz mesela ? Bence onun listesini bir çıkarın. Ne duyarsanız, görürseniz ikna olursunuz?
Orası öyle Rabbimin yazdığını yaşıyoruz ve yaşıyacağız tabikiBaşımıza Allah'ın yazdığından başka bir şey gelmez.Bi tanıdığım İstanbul'da deprem olacak diye Kastamonu'ya taşındı yakin zamanda.Dün gece 4.2 yle sarılmış orası.Neler duyuyoruz mucize denilecek olaylar. Belki de hiç bir şey olmayacak ,biz yaşadığımız müddetçe görmeyeceğiz depremi belki zamanı var Allah bilir ama boşuna kendimize hayati zehir ediyoruz olacak olacak diye bu günü yaşayamıyoruz yazık bu şekilde geçen ömürlere.
Bende istemiyorum ama istem dışı aklıma geliyor bu korkuHicbir sey ile ikna olmaz. Yapacagi her adim kompulsiyon su asamada. Bakin adamlar kac defa gostermis rahat etsin diye, ona ragmen 'ya guven kazanmak icin yaptilarsa, simdi keserlerse' diyor. Her gun kontrole gitse disari adimini attigi an simdi kesecekler diye dusunecek. Ya da adamlar kendi isyerlerinin onunde konusuyor, 'sanki kolon kesmeyi konusuyorlar' diyor. Belki adamin karisi aksam eve gelirken almasi gerekenleri soyluyor telefonda, ama konu sahibi sadece duymak istedigini duyuyor.
Tedavi almadigi surece ne yaparsa yapsin ikna olmayacak. Surekli 'ya...ya....' diye devam edecek cumleleri. En acilinden psikiyatristin gormesi gerekiyor kendisini. Cocuguna, ogrencilerine yazik.
Taşının, altında dükkan olmayan bir eve taşının ama orada da komşunuz tadilat yaparken kolon kesmiş midir diye takarsınz benceTedirgin olmamın bir diğer sebebi binada herkesin çalışıyor olması
Eşim taşınmak istemiyorTaşının, altında dükkan olmayan bir eve taşının ama orada da komşunuz tadilat yaparken kolon kesmiş midir diye takarsınz bence
Siz kesinlikle normal degilsiniz. Ben dukkan sahibi olsam sizin sacinizi basinizi yolardim.cok duzgun insanlarmis.bakin benim gibi manyaklara denk gelirseniz normal hayatta.depreme sukredersiniz keske bunun eline dusecegime depremden ölseydim derdiniz. Uapmayin.insanlari bogmayin.kimsenin evi ici dukkani sizi ilgilendirmez. Adamlar bin defa soyledi kolon kesilmedi dedi niye anlamiyorsunuzArkadaşlar alt katımız Bodrum ve giriş 1 senedir tekstil dükkanı kesim hane yan bina altıda konfeksiyon tarzı dikim yapıyor geçen günde konu açmıştım buraya ben önceden bir kaç defa baktım belediyeyide çağırdık mühendis geldi yüzeysel kolonlara baktı sorun yok dedi geçen gün iş yeri sorumlusu eşimi çağırmış ,gelip dükkanı gezin eşinizde gelsin demiş ben bir kaç defa gittiğim için orada önceden çalışan kişi benimle tartışmıştı eşimden özür dilemişler onu işten çıkardık demişler ben gitmedim eşim gitti foto çek dedim çekmiş baya kolon var adam biz yapmayız falan demiş tüm dükkanı gezdirmiş ama şimdide ya güven sağlamak için keserlerse diye düşünüyorum ev işi yapamıyorum kolon kesecekler gibi geliyor dükkanın kapsının önünde bişey konuşuyorlar sanıyorum ki kolon kesme hakkında konuşuyorlar adam telefon ile konuşuyor bu konu sanıyorum ..sanıyorum ki şok alan açıp başka makinalarda koymak için yapacaklar gibi geliyor sürekli doktora ara tatilde gidicem çünkü öğretmen olduğum için şuan gidemem …bir psikiyate gidicem kafayı yicem çocuğuma eşime adapte olup ilgilenmiyorum../
Tedirgin olmaz mısınız siz olsanız … sosyal medya haberler vs dükkanlı binalara dikkat diyor Buda haliyle tereddüt etmeme sebep oldu bende istemiyorum ama aklımda sürekli istem dışıSiz kesinlikle normal degilsiniz. Ben dukkan sahibi olsam sizin sacinizi basinizi yolardim.cok duzgun insanlarmis.bakin benim gibi manyaklara denk gelirseniz normal hayatta.depreme sukredersiniz keske bunun eline dusecegime depremden ölseydim derdiniz. Uapmayin.insanlari bogmayin.kimsenin evi ici dukkani sizi ilgilendirmez. Adamlar bin defa soyledi kolon kesilmedi dedi niye anlamiyorsunuz
ya tamam aklınıza gelebilirde kendinize telkin etmek konusunda bence hiçbir çaba harcamıyorsunuz.Tedirgin olmaz mısınız siz olsanız … sosyal medya haberler vs dükkanlı binalara dikkat diyor Buda haliyle tereddüt etmeme sebep oldu bende istemiyorum ama aklımda sürekli istem dışı
İşte keşke engel olabilsem telkin dahi etsem aklıma sonra bi anda en kötüsü geliyorya tamam aklınıza gelebilirde kendinize telkin etmek konusunda bence hiçbir çaba harcamıyorsunuz.
psikiyatriye dahi gitseniz size antidepresan verecekler muhtemelen ve aklınıza geldikçe kendinizin savasmasini bekleyecekler.
takintinizi siz besliyorsunuz ana sorun bu .
Ne yaptınız ?İşte keşke engel olabilsem telkin dahi etsem aklıma sonra bi anda en kötüsü geliyor
gidip kesesim geldi kolonları yeminle1100000 kez söylemişler daha ne yapsınlar?Kesmemişler işte herkes mi yalan söylüyor??
Siz kesinlikle normal degilsiniz. Ben dukkan sahibi olsam sizin sacinizi basinizi yolardim.cok duzgun insanlarmis.bakin benim gibi manyaklara denk gelirseniz normal hayatta.depreme sukredersiniz keske bunun eline dusecegime depremden ölseydim derdiniz. Uapmayin.insanlari bogmayin.kimsenin evi ici dukkani sizi ilgilendirmez. Adamlar bin defa soyledi kolon kesilmedi dedi niye anlamiy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?