Tekstil dükkanı paranoyak yaptı

Cok mantıklı

Bomba at böyle az geldi hxhxhx

Başımıza Allah'ın yazdığından başka bir şey gelmez.Bi tanıdığım İstanbul'da deprem olacak diye Kastamonu'ya taşındı yakin zamanda.Dün gece 4.2 yle sarılmış orası.Neler duyuyoruz mucize denilecek olaylar. Belki de hiç bir şey olmayacak ,biz yaşadığımız müddetçe görmeyeceğiz depremi belki zamanı var Allah bilir ama boşuna kendimize hayati zehir ediyoruz olacak olacak diye bu günü yaşayamıyoruz yazık bu şekilde geçen ömürlere.

Bomba at böyle az geldi hxhxhx
haahh uykular haram oldu gençliğim bak talan da oldu

önceki konulara bakarken diğerine yazmışım ben de . nasıl bir paranoyalık ay insan delirir böyle

Konu sahibi, daha önceden de bu konuyu açtınız.
Ne olsa iciniz rahat edersiniz mesela ? Bence onun listesini bir çıkarın. Ne duyarsanız, görürseniz ikna olursunuz?

Hicbir sey ile ikna olmaz. Yapacagi her adim kompulsiyon su asamada. Bakin adamlar kac defa gostermis rahat etsin diye, ona ragmen 'ya guven kazanmak icin yaptilarsa, simdi keserlerse' diyor. Her gun kontrole gitse disari adimini attigi an simdi kesecekler diye dusunecek. Ya da adamlar kendi isyerlerinin onunde konusuyor, 'sanki kolon kesmeyi konusuyorlar' diyor. Belki adamin karisi aksam eve gelirken almasi gerekenleri soyluyor telefonda, ama konu sahibi sadece duymak istedigini duyuyor.

Tedavi almadigi surece ne yaparsa yapsin ikna olmayacak. Surekli 'ya...ya....' diye devam edecek cumleleri. En acilinden psikiyatristin gormesi gerekiyor kendisini. Cocuguna, ogrencilerine yazik.

Orası öyle Rabbimin yazdığını yaşıyoruz ve yaşıyacağız tabiki

Bende istemiyorum ama istem dışı aklıma geliyor bu korku

Siz kesinlikle normal degilsiniz. Ben dukkan sahibi olsam sizin sacinizi basinizi yolardim.cok duzgun insanlarmis.bakin benim gibi manyaklara denk gelirseniz normal hayatta.depreme sukredersiniz keske bunun eline dusecegime depremden ölseydim derdiniz. Uapmayin.insanlari bogmayin.kimsenin evi ici dukkani sizi ilgilendirmez. Adamlar bin defa soyledi kolon kesilmedi dedi niye anlamiyorsunuz

Tedirgin olmaz mısınız siz olsanız … sosyal medya haberler vs dükkanlı binalara dikkat diyor Buda haliyle tereddüt etmeme sebep oldu bende istemiyorum ama aklımda sürekli istem dışı

Tedirgin olmaz mısınız siz olsanız … sosyal medya haberler vs dükkanlı binalara dikkat diyor Buda haliyle tereddüt etmeme sebep oldu bende istemiyorum ama aklımda sürekli istem dışı
ya tamam aklınıza gelebilirde kendinize telkin etmek konusunda bence hiçbir çaba harcamıyorsunuz.
psikiyatriye dahi gitseniz size antidepresan verecekler muhtemelen ve aklınıza geldikçe kendinizin savasmasini bekleyecekler.
takintinizi siz besliyorsunuz ana sorun bu .

İşte keşke engel olabilsem telkin dahi etsem aklıma sonra bi anda en kötüsü geliyor

Doktora gidip tedavi olmaya ne dersiniz?
Yok binaya bakıp konuşuyorlarmış ya kolon keserlerseymiş. Ne alaka yani. İnsanları gidip gelip taciz etmişsiniz,en son artık cağırmışlar gelip görün diye eşiniz gitmiş siz gitmemişsiniz. Sürekli gözetliyorsunuz zaten sapık gibi.
Taşının müstakil bir eve,insanlara da rahat verin bu nedir yani. Evliya sabrı varmış işyeri yetkililerinde.
Normal değil bu kadarı.

Kaynanama ve kız kardeşine bi el atsanız keşke. İnşallah bir gün bir yerde karşılaşırsınız onunla.Ben yapamıyorum siz yapsaydınız da içimin yağları eriseydi. Keşke eltim olsaydınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…