- 12 Haziran 2019
- 19.646
- 121.016
- 598
- 37
Zorla insanların aklına bu fikri sokacaksınız yaniBen korkuyorum kendileri bir makina fazla koymak için böyle bir şey yaparlar diye
Konudaki tek mantıklı şey bu cümle.bir psikiyate gidicem
Çok haklısınız ama bizim binada genelde hafta içleri kimse bulunmuyor 4 katlı daire üzeri bina herkes çalıyor Buda beni korkutuyor açıkçası tabiki sadece dükkanlı binalarda sıkıntı olmadı ama sosyal medya sürekli bu şekilde gösterdiği için psikoloji kalmadı artıkKonudaki tek mantıklı şey bu cümle.
Takıntı gelistirmissiniz,mantıklı dusunemiyorsuniz. Diyelim ki kolon kesmeye karar verdiler. Mümkün mü bu sesi duymamaniz. Fitifiti kesilecek bir şey değil ki.
Ayrıca geçen mesajda da yazmıştım. Ben de deprem bölgesindeydim, altı dükkan olup yıkılanlar da vardı,altı dükkan olup sağlam kalanlarda. Çöken gecekondu da vardı sağlam gecekondu da. Unufak olmuş apartman da vardı hemen yeninda camları kırılmamış olan da. Eski apartmanlardan da yıkılan-yikilmayan oldu, yepyeni apartmanlardan da.
Kolon da kolon, gününüzü eziyet içinde geçirecek kadar korkuyorsunuz ama her bina yıkılabilir. Madem böyle korkunuz var apartmanla anlasın, kolot örneği alacak bir firma bulun.
Evet haklısınız doğru bir şey yapmıyorum ama inanın elimde değilBelkide binaya ve dükkana bakıp sizin hakkınızda konuşuyorlar hiç bu açıdan düşündünüz mü bu binada bir komşu var resmen bize bilendi ne yaptıysak kendisini ikna edemedik bizi ve dükkanı takıntı haline getirdi diye.
6 Şubat ve daha sonraki depremleri yaşadım bir sürede kendime gelemedim sürekli sallanıyor hissi vs fakat bir süre sonra insan psikolojik olarak etkileniyor ben de artık bu böyle olmaz dedim kendi kendime kafamı başka işlerle meşgul ettim .
Sizin ki artık takıntıyida geçmiş emin olun bir süre sonra dükkan sahipleri de sizden bikacak ve sizi şikayet edeceklerdir bizi sürekli rahatsız ediyor diye.
Haklısnız orasıda var tabiyav depremin gece olacağı kesin mi ?
adamlar içindeyken gündüz olursa?
bu riski bir makine için neden göze alsınlar
Kesinlikle. Bu düşüncelerde ruh halinde bir insanın öğrenciyi kötü etkilememe şansı yok. Hala destek almak için cabalamıyor bile.Allah çevrenizdekilere sabır versin. Ne öğretmenisiniz? Öğretmenlerden belirli aralıklarla sağlık raporu istenmeli. Özellikle de ruh sağlığı. Bu sitede bunu anladım.
Gidicem psikiyatristeKesinlikle. Bu düşüncelerde ruh halinde bir insanın öğrenciyi kötü etkilememe şansı yok. Hala destek almak için cabalamıyor bile.
Gerçekten düşük zekalısınBen korkuyorum kendileri bir makina fazla koymak için böyle bir şey yaparlar diye
Perde betonlar da kesilmiş olabilir hiç ses çıkarmaz o kesilirkenBen arastirdim buldum binanizda kolon kesikmis 13 kolon olmasi gerekirken sizin bina da 3 kolon varmis gecmis olsun.
Bu kadar korku her açıdan sakıncalı, kolon kesmek öyle basit bisey degilki, bayagi gürültü oluyor. Allah korusun bi deprem olacak olsa siz kalpten gidersiniz. Biraz Allah' a sığınıp dua tevekkül etmek gerekir. Valla bende bu şekilde hamdolsun kendimi toparladım.Açıkcası içimde sürekli korku var kötü bir his var yapacaklar gibi geliyor hiç güvenmiyorum
Haklısınız Rabbime güvendim tam ama tam anlamıyla herşeyi ona emanet edip kendimi toparlamam gerekiyor olacağı varsa olur zatenBu kadar korku her açıdan sakıncalı, kolon kesmek öyle basit bisey degilki, bayagi gürültü oluyor. Allah korusun bi deprem olacak olsa siz kalpten gidersiniz. Biraz Allah' a sığınıp dua tevekkül etmek gerekir. Valla bende bu şekilde hamdolsun kendimi toparladım.
Ben de yaşadıklarınızın bir benzerini covid döneminde yaşadım, çok çok zor biliyorum ne kadar mantıksız gelse de insan o düşünceleri asla kafasından atamıyor.Ben ilaçla kurtuldum bu durumdan ne kadar erken başlarsanız o kadar kolay olacak.Huzuru buldum şükürler olsun.Darısı size.Geçmiş olsunArkadaşlar alt katımız Bodrum ve giriş 1 senedir tekstil dükkanı kesim hane yan bina altıda konfeksiyon tarzı dikim yapıyor geçen günde konu açmıştım buraya ben önceden bir kaç defa baktım belediyeyide çağırdık mühendis geldi yüzeysel kolonlara baktı sorun yok dedi geçen gün iş yeri sorumlusu eşimi çağırmış ,gelip dükkanı gezin eşinizde gelsin demiş ben bir kaç defa gittiğim için orada önceden çalışan kişi benimle tartışmıştı eşimden özür dilemişler onu işten çıkardık demişler ben gitmedim eşim gitti foto çek dedim çekmiş baya kolon var adam biz yapmayız falan demiş tüm dükkanı gezdirmiş ama şimdide ya güven sağlamak için keserlerse diye düşünüyorum ev işi yapamıyorum kolon kesecekler gibi geliyor dükkanın kapsının önünde bişey konuşuyorlar sanıyorum ki kolon kesme hakkında konuşuyorlar adam telefon ile konuşuyor bu konu sanıyorum ..sanıyorum ki şok alan açıp başka makinalarda koymak için yapacaklar gibi geliyor sürekli doktora ara tatilde gidicem çünkü öğretmen olduğum için şuan gidemem …bir psikiyate gidicem kafayı yicem çocuğuma eşime adapte olup ilgilenmiyorum../
Öyle bir şey ki aklımdan atmaya çalışıyorum amaBen de yaşadıklarınızın bir benzerini covid döneminde yaşadım, çok çok zor biliyorum ne kadar mantıksız gelse de insan o düşünceleri asla kafasından atamıyor.Ben ilaçla kurtuldum bu durumdan ne kadar erken başlarsanız o kadar kolay olacak.Huzuru buldum şükürler olsun.Darısı size.Geçmiş olsun
DimiKesilse en kötü ne olabilir ya? Ölürsün en fazla herkesin gideceği yer orası zaten. Nasıl bir yaşam sevinci sizdeki.
Degil mi?Kesilse en kötü ne olabilir ya? Ölürsün en fazla herkesin gideceği yer orası zaten. Nasıl bir yaşam sevinci sizdeki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?