Tekstil dükkanı paranoyak yaptı

bir psikiyate gidicem
Konudaki tek mantıklı şey bu cümle.
Takıntı gelistirmissiniz,mantıklı dusunemiyorsuniz. Diyelim ki kolon kesmeye karar verdiler. Mümkün mü bu sesi duymamaniz. Fitifiti kesilecek bir şey değil ki.
Ayrıca geçen mesajda da yazmıştım. Ben de deprem bölgesindeydim, altı dükkan olup yıkılanlar da vardı,altı dükkan olup sağlam kalanlarda. Çöken gecekondu da vardı sağlam gecekondu da. Unufak olmuş apartman da vardı hemen yeninda camları kırılmamış olan da. Eski apartmanlardan da yıkılan-yikilmayan oldu, yepyeni apartmanlardan da.
Kolon da kolon, gününüzü eziyet içinde geçirecek kadar korkuyorsunuz ama her bina yıkılabilir. Madem böyle korkunuz var apartmanla anlasın, kolot örneği alacak bir firma bulun.

Çok haklısınız ama bizim binada genelde hafta içleri kimse bulunmuyor 4 katlı daire üzeri bina herkes çalıyor Buda beni korkutuyor açıkçası tabiki sadece dükkanlı binalarda sıkıntı olmadı ama sosyal medya sürekli bu şekilde gösterdiği için psikoloji kalmadı artık

Evet haklısınız doğru bir şey yapmıyorum ama inanın elimde değil

Allah çevrenizdekilere sabır versin. Ne öğretmenisiniz? Öğretmenlerden belirli aralıklarla sağlık raporu istenmeli. Özellikle de ruh sağlığı. Bu sitede bunu anladım.
Kesinlikle. Bu düşüncelerde ruh halinde bir insanın öğrenciyi kötü etkilememe şansı yok. Hala destek almak için cabalamıyor bile.

Açıkcası içimde sürekli korku var kötü bir his var yapacaklar gibi geliyor hiç güvenmiyorum
Bu kadar korku her açıdan sakıncalı, kolon kesmek öyle basit bisey degilki, bayagi gürültü oluyor. Allah korusun bi deprem olacak olsa siz kalpten gidersiniz. Biraz Allah' a sığınıp dua tevekkül etmek gerekir. Valla bende bu şekilde hamdolsun kendimi toparladım.

Haklısınız Rabbime güvendim tam ama tam anlamıyla herşeyi ona emanet edip kendimi toparlamam gerekiyor olacağı varsa olur zaten

Önceki konu da bunun aynısıydı. Farklı ne söyleyebiliriz acaba?

Ben de yaşadıklarınızın bir benzerini covid döneminde yaşadım, çok çok zor biliyorum ne kadar mantıksız gelse de insan o düşünceleri asla kafasından atamıyor.Ben ilaçla kurtuldum bu durumdan ne kadar erken başlarsanız o kadar kolay olacak.Huzuru buldum şükürler olsun.Darısı size.Geçmiş olsun

Öyle bir şey ki aklımdan atmaya çalışıyorum ama
Ya öyleyse ya yaparlarsa gibi düşünceler dolduruyor kafamı

Konu sahibi, daha önceden de bu konuyu açtınız.
Ne olsa iciniz rahat edersiniz mesela ? Bence onun listesini bir çıkarın. Ne duyarsanız, görürseniz ikna olursunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…