İdareye anlatıp bir gün izin alınabilir ileri derecede çünkü anlayış gösterirler ailrmr bakamıyorum diyorsunuzArkadaşlar alt katımız Bodrum ve giriş 1 senedir tekstil dükkanı kesim hane yan bina altıda konfeksiyon tarzı dikim yapıyor geçen günde konu açmıştım buraya ben önceden bir kaç defa baktım belediyeyide çağırdık mühendis geldi yüzeysel kolonlara baktı sorun yok dedi geçen gün iş yeri sorumlusu eşimi çağırmış ,gelip dükkanı gezin eşinizde gelsin demiş ben bir kaç defa gittiğim için orada önceden çalışan kişi benimle tartışmıştı eşimden özür dilemişler onu işten çıkardık demişler ben gitmedim eşim gitti foto çek dedim çekmiş baya kolon var adam biz yapmayız falan demiş tüm dükkanı gezdirmiş ama şimdide ya güven sağlamak için keserlerse diye düşünüyorum ev işi yapamıyorum kolon kesecekler gibi geliyor dükkanın kapsının önünde bişey konuşuyorlar sanıyorum ki kolon kesme hakkında konuşuyorlar adam telefon ile konuşuyor bu konu sanıyorum ..sanıyorum ki şok alan açıp başka makinalarda koymak için yapacaklar gibi geliyor sürekli doktora ara tatilde gidicem çünkü öğretmen olduğum için şuan gidemem …bir psikiyate gidicem kafayı yicem çocuğuma eşime adapte olup ilgilenmiyorum../
Evet belkide yaparlarNeden yapsınlar peki? Niye eşeğin aklına karğuz kabuğu düşürüyorsun? Ya senden duyunca içlerine sinerse, nasılsa bunları attık başımızdan gösterdik bundan sonra rahat rahat yaparız, birdaha gelirlerse de daha kaç kere göstericez artık göstermiyoruz derlerse ve kesmiş olurlarsa? Zaten kimse olmuyormuş sabah kesseler gece de kimse yokken molozları atsalar sessizce?
Bence sen girişe çıkışa heryere kamera koydum 7/24 izle bak bakalım bir hareketlilik var mı? Bir sğre sonra polisleri de dahil edersin en ufak hareketlilikte kolon kesiyorlar diye
Kendi işlerime nasıl geliyorsa yaparlar benceYapacak olsalar girmeden yaparlardı, bu saatten sonra hiç sanmıyorum, öyle kokay değil o iş
İzin alıcam artıkİdareye anlatıp bir gün izin alınabilir ileri derecede çünkü anlayış gösterirler ailrmr bakamıyorum diyorsunuz
Arkadaşlar alt katımız Bodrum ve giriş 1 senedir tekstil dükkanı kesim hane yan bina altıda konfeksiyon tarzı dikim yapıyor geçen günde konu açmıştım buraya ben önceden bir kaç defa baktım belediyeyide çağırdık mühendis geldi yüzeysel kolonlara baktı sorun yok dedi geçen gün iş yeri sorumlusu eşimi çağırmış ,gelip dükkanı gezin eşinizde gelsin demiş ben bir kaç defa gittiğim için orada önceden çalışan kişi benimle tartışmıştı eşimden özür dilemişler onu işten çıkardık demişler ben gitmedim eşim gitti foto çek dedim çekmiş baya kolon var adam biz yapmayız falan demiş tüm dükkanı gezdirmiş ama şimdide ya güven sağlamak için keserlerse diye düşünüyorum ev işi yapamıyorum kolon kesecekler gibi geliyor dükkanın kapsının önünde bişey konuşuyorlar sanıyorum ki kolon kesme hakkında konuşuyorlar adam telefon ile konuşuyor bu konu sanıyorum ..sanıyorum ki şok alan açıp başka makinalarda koymak için yapacaklar gibi geliyor sürekli doktora ara tatilde gidicem çünkü öğretmen olduğum için şuan gidemem …bir psikiyate gidicem kafayı yicem çocuğuma eşime adapte olup ilgilenmiyorum../
TaşınınAçıkcası içimde sürekli korku var kötü bir his var yapacaklar gibi geliyor hiç güvenmiyorum
1saatte bitecek iş mi kolon kesmek ?Binadakiler genelde yoklar çalışıyorlar canım öyle bir şey yapsalar kimsenin ruhu duymaz hafta içi özellikle
Hiç bilemiyorum canım1saatte bitecek iş mi kolon kesmek ?
Bakın yaşadığınız şeyler kolay değil haklısınız psikolojik olarak yıpratır sizi. Ama kontrole gelinmiş, siz korkunuzu dile getirmişsiniz. Afedersiniz ama adamları sürekli taciz ederek eşeğin aklına karpuz kabuğu sokacaksınız. Yani yapmayacaklarsa da bi sinirle yapacaklar bu gidişle. İnanın ben bu kadar anlayışlı olamazdım size karşı.Arkadaşlar alt katımız Bodrum ve giriş 1 senedir tekstil dükkanı kesim hane yan bina altıda konfeksiyon tarzı dikim yapıyor geçen günde konu açmıştım buraya ben önceden bir kaç defa baktım belediyeyide çağırdık mühendis geldi yüzeysel kolonlara baktı sorun yok dedi geçen gün iş yeri sorumlusu eşimi çağırmış ,gelip dükkanı gezin eşinizde gelsin demiş ben bir kaç defa gittiğim için orada önceden çalışan kişi benimle tartışmıştı eşimden özür dilemişler onu işten çıkardık demişler ben gitmedim eşim gitti foto çek dedim çekmiş baya kolon var adam biz yapmayız falan demiş tüm dükkanı gezdirmiş ama şimdide ya güven sağlamak için keserlerse diye düşünüyorum ev işi yapamıyorum kolon kesecekler gibi geliyor dükkanın kapsının önünde bişey konuşuyorlar sanıyorum ki kolon kesme hakkında konuşuyorlar adam telefon ile konuşuyor bu konu sanıyorum ..sanıyorum ki şok alan açıp başka makinalarda koymak için yapacaklar gibi geliyor sürekli doktora ara tatilde gidicem çünkü öğretmen olduğum için şuan gidemem …bir psikiyate gidicem kafayı yicem çocuğuma eşime adapte olup ilgilenmiyorum../
Ben o adamların yerinde olsam çoktan polis cagirmistim mesela asla da alttan almazdım bu kadarını.Bakın yaşadığınız şeyler kolay değil haklısınız psikolojik olarak yıpratır sizi. Ama kontrole gelinmiş, siz korkunuzu dile getirmişsiniz. Afedersiniz ama adamları sürekli taciz ederek eşeğin aklına karpuz kabuğu sokacaksınız. Yani yapmayacaklarsa da bi sinirle yapacaklar bu gidişle. İnanın ben bu kadar anlayışlı olamazdım size karşı.
İşte belkide bu kadar sormama karşın bundan sonra yapacaklarBakın yaşadığınız şeyler kolay değil haklısınız psikolojik olarak yıpratır sizi. Ama kontrole gelinmiş, siz korkunuzu dile getirmişsiniz. Afedersiniz ama adamları sürekli taciz ederek eşeğin aklına karpuz kabuğu sokacaksınız. Yani yapmayacaklarsa da bi sinirle yapacaklar bu gidişle. İnanın ben bu kadar anlayışlı olamazdım size karşı.
Gerçekten çevrenizdekilere sabırlar diliyorum.İşte belkide bu kadar sormama karşın bundan sonra yapacaklar
Siz olsanız tedirgin olmazmısınızBen o adamların yerinde olsam çoktan polis cagirmistim mesela asla da alttan almazdım bu kadarını.
Eşim bıktı artık ne yapıcam şaşırdımGerçekten çevrenizdekilere sabırlar diliyorum.
Acil psikyatri eşliğinde psikolojik yardım. Başka çözümü yokEşim bıktı artık ne yapıcam şaşırdım
Acilen doktora gidin .Eşim bıktı artık ne yapıcam şaşırdım
Gidicem mecburum artık sürekli aklıma takılmaya başladıAcil psikyatri eşliğinde psikolojik yardım. Başka çözümü yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?