Hayır olmam olursam o işin sonu gelmez. Tedirginlik denilen şey çoğalır gider. Ya kaza olursa diye yola da çıkamam. Ya düşerse diye uçağa binemem vs bu listeyi çok uzatabiliriz. Ve ben açıkçası sizin ilk ve tek takintinizin bu olmadığını düşünüyorum. Bence genel itibariyle öyle bir insansiniz sadece kolon olayı öne çıkmış. Lütfen acilen ama cooook acilen tedavi olun çevrenizdeki insanlara yazık. Bişey değil cocugunuzunda psikolojisini bozcaksiniz.Siz olsanız tedirgin olmazmısınız
Allah çevrenizdekilere sabır versin. Ne öğretmenisiniz? Öğretmenlerden belirli aralıklarla sağlık raporu istenmeli. Özellikle de ruh sağlığı. Bu sitede bunu anladım.Ama arada binaya bakıp ve dükkana bakıp konuşuyorlar
Elimde olmayan bir korku oluştu nedense hiç güvenmiyorum dükkandaki insanlara her şeyi yapabilecekler gibi ruhsatlımı çalışıyorlar ondan bile şüpheliyim o yüzden her şeyi yaparlar gibi geliyor
Hastasınız.Gerçekten öyle belkide gerçekten kesmek hakkında konuşuyorlar
Yahu sizene sizene?Elimde olmayan bir korku oluştu nedense hiç güvenmiyorum dükkandaki insanlara her şeyi yapabilecekler gibi ruhsatlımı çalışıyorlar ondan bile şüpheliyim o yüzden her şeyi yaparlar gibi geliyor
Doktora gidicem zatenYahu sizene sizene?
Belediyeden gelmişler, bakmışlar hala neyin kavgasında tribindesiniz siz?
Hasta olduğunuzu kabul edip doktora gidin milleti böyle taciz etmeye ne hakkınız var ya?
O kişinin çıkarılmasının benim ile ilgisi yok onlara çok büyük yanlış bir hareket yapmışBen işyeri sahibi olsam size dava açardım. Ya da apartmanda dilekçe toplayıp attırırdım sizi. İş yerinin düzenini bozmaya milleti taciz etmeye ne hakkınız var? Bir sizin canınız mı kıymetli? Adamlar kaç defa göstermişler, resmi yerlerden kontrole gelmişler. Siz kimsiniz de bu kadar millet ikna edebilmek için dil döküyor? Satın gidin arsaya ev yaptırın. Yazık adamın birini de işinden ekmeğinden etmişsiniz. Kul hakkı değil mi bu? Keşke işe iade davası açıp sizden şikayetçi olsa. Bu nedir ya adamlar mecbur mu takıntılı birine her an iş yerini gezdirmeye?
Adamı benim yüzümden atmadılar yazmışsınız da belki bir şans daha vermişlerdi ve sizinle kapışıp o şansını kaybetti? Durmayın devam edin, her canına tak eden çalışanla tartışın herkes işten atılsın. Milletin çoluğu çocuğu yiyecek ekmeği sizin umurunuzda bile değil. Bu hangi seviye bencillik?
Ben korkuyorum kendileri bir makina fazla koymak için böyle bir şey yaparlar diyeBak arkadaş üçüncü sayfa haberleri böyle oluyor
Adamları taciz etmeyi bırak tersine gelirsin alır eline sopayı dalar kafa göz görürsün takıntıyı, eşinin de başını belaya sokarsın. Adamlar insan gibi buyur etmiş göstermiş sana ne milletin ruhsatından. Sen kendi ruhsatına bak bu takıntıyla insanlara böyle eza etmeye ne hakkın var senin, git doktoruna ayıp yahu koca kadın işi gücü bırakıp korkuyorum da korkuyorum iyi her korkan binasında onun bunun evini iş yerini taciz etsin olacak iş mi yahu
Orası öyle tabiki ama bu korku oluştu bende ve istem dışı aklıma geliyorAh keşke sadece depremden ölünse ya da eviniz kusursuz olunca depremde ölmeseniz. Millet gittiği yerde yakalanıyor bir odadaki ölüp diğeri yaşıyor. Tamam Allah tedbir sizden takdir benden demişte bu kadarı da çok fazla. kusura bakmayın da tedavi olmak için daha neyi bekliyorsunuz ?
İşçinin çıkmasının zerre kadar benim ile ilgisi yok onlara karşı çok büyük bir hata yapmışGecen defa da yazmistim cok uzattiniz bi isci sizin yuzunuzden ekmeginden oldu..istediginiz kadar baska sorunlar var diyebilirsiniz...sizin sorununuzda sebep oldu...sizin bu yuzden uykulariniz kacmali..ya bu ne sacmalik kanitlamak icin ne yapsinlar daha taşın kurtulsunlar senden
Evet takıntılarım var ama bu olaydan sonra ve sosyal medya da dükkanlı evler sıkıntı dediklerinden beri iyi değilimHayır olmam olursam o işin sonu gelmez. Tedirginlik denilen şey çoğalır gider. Ya kaza olursa diye yola da çıkamam. Ya düşerse diye uçağa binemem vs bu listeyi çok uzatabiliriz. Ve ben açıkçası sizin ilk ve tek takintinizin bu olmadığını düşünüyorum. Bence genel itibariyle öyle bir insansiniz sadece kolon olayı öne çıkmış. Lütfen acilen ama cooook acilen tedavi olun çevrenizdeki insanlara yazık. Bişey değil cocugunuzunda psikolojisini bozcaksiniz.
Ogretmen degilmis aslinda, okul oncesi bitirmis, kreste calisiyormus. Yine de cok yazik ufacik cocuklaraAllah çevrenizdekilere sabır versin. Ne öğretmenisiniz? Öğretmenlerden belirli aralıklarla sağlık raporu istenmeli. Özellikle de ruh sağlığı. Bu sitede bunu anladım.
Uzun uzun yazmışsınız çok sağolun benimde tamamen istem dışı geliyor aklıma dediğinizi uygulamaya başlicamYazık ki mesajımı okumuş ama hiç anlamamissiniz
Kendinize sormanız gereken Şu
Ben kimim Allah eğer böyle yazdıysa ben Allah'ın yazdığı kaderi iki üç kolon takip etmekle değiştirebilir miyim ( tövbe hasa )
Sahi siz öğretmenim demişsiniz tüm depremler insan gece uyurken olmuyor ki okul sağlam mı ya siz okuldayken olursa orda olurseniz ? Marketteyken hastanedeyken umumi bir tuvaletteyken bir dugundeyken vs vs olursa hangi birini nasıl kontrol edeceksiniz
İstemsizce düşünüyorum demek Allahım herşeyi sen biliyorsun ama olsun bende biliyorum demek gibi ( tövbe hasa ) bakın yapmayın Allah'ın gücüne gider
Aklınıza bu tarz düşünceler her geldiğinde benim çok bağışlayıcı merhametli ve esirgeyen bir Rabbbim var ben ona güveniyorum o ne derse o olur deyin korktuğumuz şeyler için dua edinAllaha sığınin siz bu yeryüzünde önlem alıp Allah'a sığınmak haricinde hiç bir şeyi kontrol edemezsiniz
Ve lütfen ama lütfen psikolojik yardım alın
O zamana kadar da size her gün la havle zikrinin tamamını günde yüz defa okumanızı tavsiye ederim bunu okumak yüz derde devadır en hafifi kalp sıkıntısidir buyuruluyor ben bizzat bu zikirle çok iyileştim tavsiye ederim
Elimde olsa keşkeAllah eşinize sabır versin. Adamı bıktırıp kendinizden soğutacaksınız. Evliliğinizin kolonlarını kendiniz kesiyorsunuz farkında mısınız
yav depremin gece olacağı kesin mi ?Ben korkuyorum kendileri bir makina fazla koymak için böyle bir şey yaparlar diye
Belkide binaya ve dükkana bakıp sizin hakkınızda konuşuyorlar hiç bu açıdan düşündünüz mü bu binada bir komşu var resmen bize bilendi ne yaptıysak kendisini ikna edemedik bizi ve dükkanı takıntı haline getirdi diye.Ama arada binaya bakıp ve dükkana bakıp konuşuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?