Tekstil dükkanı paranoyak yaptı

Siz olsanız tedirgin olmazmısınız
Hayır olmam olursam o işin sonu gelmez. Tedirginlik denilen şey çoğalır gider. Ya kaza olursa diye yola da çıkamam. Ya düşerse diye uçağa binemem vs bu listeyi çok uzatabiliriz. Ve ben açıkçası sizin ilk ve tek takintinizin bu olmadığını düşünüyorum. Bence genel itibariyle öyle bir insansiniz sadece kolon olayı öne çıkmış. Lütfen acilen ama cooook acilen tedavi olun çevrenizdeki insanlara yazık. Bişey değil cocugunuzunda psikolojisini bozcaksiniz.

Ah keşke sadece depremden ölünse ya da eviniz kusursuz olunca depremde ölmeseniz. Millet gittiği yerde yakalanıyor bir odadaki ölüp diğeri yaşıyor. Tamam Allah tedbir sizden takdir benden demişte bu kadarı da çok fazla. kusura bakmayın da tedavi olmak için daha neyi bekliyorsunuz ?

Ama arada binaya bakıp ve dükkana bakıp konuşuyorlar
Allah çevrenizdekilere sabır versin. Ne öğretmenisiniz? Öğretmenlerden belirli aralıklarla sağlık raporu istenmeli. Özellikle de ruh sağlığı. Bu sitede bunu anladım.

Elimde olmayan bir korku oluştu nedense hiç güvenmiyorum dükkandaki insanlara her şeyi yapabilecekler gibi ruhsatlımı çalışıyorlar ondan bile şüpheliyim o yüzden her şeyi yaparlar gibi geliyor

Bak arkadaş üçüncü sayfa haberleri böyle oluyor
Adamları taciz etmeyi bırak tersine gelirsin alır eline sopayı dalar kafa göz görürsün takıntıyı, eşinin de başını belaya sokarsın. Adamlar insan gibi buyur etmiş göstermiş sana ne milletin ruhsatından. Sen kendi ruhsatına bak bu takıntıyla insanlara böyle eza etmeye ne hakkın var senin, git doktoruna ayıp yahu koca kadın işi gücü bırakıp korkuyorum da korkuyorum iyi her korkan binasında onun bunun evini iş yerini taciz etsin olacak iş mi yahu

Ben işyeri sahibi olsam size dava açardım. Ya da apartmanda dilekçe toplayıp attırırdım sizi. İş yerinin düzenini bozmaya milleti taciz etmeye ne hakkınız var? Bir sizin canınız mı kıymetli? Adamlar kaç defa göstermişler, resmi yerlerden kontrole gelmişler. Siz kimsiniz de bu kadar millet ikna edebilmek için dil döküyor? Satın gidin arsaya ev yaptırın. Yazık adamın birini de işinden ekmeğinden etmişsiniz. Kul hakkı değil mi bu? Keşke işe iade davası açıp sizden şikayetçi olsa. Bu nedir ya adamlar mecbur mu takıntılı birine her an iş yerini gezdirmeye?

Adamı benim yüzümden atmadılar yazmışsınız da belki bir şans daha vermişlerdi ve sizinle kapışıp o şansını kaybetti? Durmayın devam edin, her canına tak eden çalışanla tartışın herkes işten atılsın. Milletin çoluğu çocuğu yiyecek ekmeği sizin umurunuzda bile değil. Bu hangi seviye bencillik?

Elimde olmayan bir korku oluştu nedense hiç güvenmiyorum dükkandaki insanlara her şeyi yapabilecekler gibi ruhsatlımı çalışıyorlar ondan bile şüpheliyim o yüzden her şeyi yaparlar gibi geliyor
Yahu sizene sizene?
Belediyeden gelmişler, bakmışlar hala neyin kavgasında tribindesiniz siz?
Hasta olduğunuzu kabul edip doktora gidin milleti böyle taciz etmeye ne hakkınız var ya?

O kişinin çıkarılmasının benim ile ilgisi yok onlara çok büyük yanlış bir hareket yapmış

Ben korkuyorum kendileri bir makina fazla koymak için böyle bir şey yaparlar diye

Orası öyle tabiki ama bu korku oluştu bende ve istem dışı aklıma geliyor

İşçinin çıkmasının zerre kadar benim ile ilgisi yok onlara karşı çok büyük bir hata yapmış

Evet takıntılarım var ama bu olaydan sonra ve sosyal medya da dükkanlı evler sıkıntı dediklerinden beri iyi değilim

Allah çevrenizdekilere sabır versin. Ne öğretmenisiniz? Öğretmenlerden belirli aralıklarla sağlık raporu istenmeli. Özellikle de ruh sağlığı. Bu sitede bunu anladım.
Ogretmen degilmis aslinda, okul oncesi bitirmis, kreste calisiyormus. Yine de cok yazik ufacik cocuklara

Uzun uzun yazmışsınız çok sağolun benimde tamamen istem dışı geliyor aklıma dediğinizi uygulamaya başlicam

Ama arada binaya bakıp ve dükkana bakıp konuşuyorlar
Belkide binaya ve dükkana bakıp sizin hakkınızda konuşuyorlar hiç bu açıdan düşündünüz mü bu binada bir komşu var resmen bize bilendi ne yaptıysak kendisini ikna edemedik bizi ve dükkanı takıntı haline getirdi diye.

6 Şubat ve daha sonraki depremleri yaşadım bir sürede kendime gelemedim sürekli sallanıyor hissi vs fakat bir süre sonra insan psikolojik olarak etkileniyor ben de artık bu böyle olmaz dedim kendi kendime kafamı başka işlerle meşgul ettim .

Sizin ki artık takıntıyida geçmiş emin olun bir süre sonra dükkan sahipleri de sizden bikacak ve sizi şikayet edeceklerdir bizi sürekli rahatsız ediyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…