Tektaş pırlanta gitti çöpçülere nasıl ulaşılır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy birde bunların içinde poklu tuvalet kağıtları pis kanli pedler var yani
Valla bu zamana kadar çöplerin nasıl ve nereye döküldüğünü hiç düşünmemiştim bana da gece gece aydınlanma oldu

Kızlar aradım çöpler dökülmüş silivriye doğru yola çıkmış. İmkansız dedi
Yani bukadar umutla aramanızı bile taktir ettim. Arkadaşınızda etmiştir bence. Yapılcak birşey yok, gideceği varmış.
Bu şekikde tektaşımı kayıp etsem benimde içime otururdu muhtemelen bu gece uyku tutmazdı ama napim ya canım sağolsun, sağlık olsun der yenisini alırdım

Yok hayır çöple gitti kesin olarak ben de hatırlıyorum tezgahtaydı hatta şu an beynim çatlıyor ben mi silerken attım diye ama tezgahı ben silmedim yani öyle hatırlıyorum şu an inanılmaz kötüyüm

Ya aradığınız kişi görevlilere haber verip aratırsa yüzüğü, üstüne konarsa gibi bir senaryo belirdi kafamda...

Yok hayır çöple gitti kesin olarak ben de hatırlıyorum tezgahtaydı hatta şu an beynim çatlıyor ben mi silerken attım diye ama tezgahı ben silmedim yani öyle hatırlıyorum şu an inanılmaz kötüyüm
Hepimiz kötü olduğunuza ikna olduk bence

Ya öf yaşandı, bi arkadaş kavga etti nişanlısıyla, alyansları ve tektaşı atmışlar yere onlar kavgalı diye ben aradım ormanda ama zaten böceklerden huylanıyorum ki sonra alerjim de çıktı, resmen 2 saat falan aradım. Alyansı bulduk tektaş yok. 2 gün sonra dediler ki aa arabadaymış, benim o sırada alerjiden tüm vücudum kabarık, şu şekil kaldım

Hayır bizimki kesin gitti o anı çok net hatırlıyorum hatta kendimi yiyorum su an ben mi attım diye ama tezgahı ben silmedim diye hatırlıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…