- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.713
- 528
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
Valla bu zamana kadar çöplerin nasıl ve nereye döküldüğünü hiç düşünmemiştim bana da gece gece aydınlanma olduAyy birde bunların içinde poklu tuvalet kağıtları pis kanli pedler var yani
Silivriye doğru tırlarla gidiyormuş şu anYoldaymış daha belki arabayı yakalarsınız?
Yani bukadar umutla aramanızı bile taktir ettim. Arkadaşınızda etmiştir bence. Yapılcak birşey yok, gideceği varmış.Kızlar aradım çöpler dökülmüş silivriye doğru yola çıkmış. İmkansız dedi
Aynen aynen olmayacak iş değilAynen hemen arabayla peşine takilip onunu kesip copleri indirse bulur aslinda.
Yok hayır çöple gitti kesin olarak ben de hatırlıyorum tezgahtaydı hatta şu an beynim çatlıyor ben mi silerken attım diye ama tezgahı ben silmedim yani öyle hatırlıyorum şu an inanılmaz kötüyümSen karış karış İstanbul çöplüğünü binbir emekle aramış, arınamayacağın kokulara bulaşmış fakat sonunda bulamamışsındır...
Sonra arkadaşından bir mesaj gelir, aaa kız çantamdaymış
Ama koca döküldüğü alanı arayacaktınız, tır daha kolaySilivriye doğru tırlarla gidiyormuş şu an
Vay anasını, gps sistemli belediyecilik. Yine de oy verin bak çöpün konumunu veriyorKızlar aradım çöpler dökülmüş silivriye doğru yola çıkmış. İmkansız dedi
Silivri soğuktur boşverinSilivriye doğru tırlarla gidiyormuş şu an
Hepimiz kötü olduğunuza ikna olduk benceYok hayır çöple gitti kesin olarak ben de hatırlıyorum tezgahtaydı hatta şu an beynim çatlıyor ben mi silerken attım diye ama tezgahı ben silmedim yani öyle hatırlıyorum şu an inanılmaz kötüyüm
Ya öf yaşandı, bi arkadaş kavga etti nişanlısıyla, alyansları ve tektaşı atmışlar yere onlar kavgalı diye ben aradım ormanda ama zaten böceklerden huylanıyorum ki sonra alerjim de çıktı, resmen 2 saat falan aradım. Alyansı bulduk tektaş yok. 2 gün sonra dediler ki aa arabadaymış, benim o sırada alerjiden tüm vücudum kabarık, şu şekil kaldımSen karış karış İstanbul çöplüğünü binbir emekle aramış, arınamayacağın kokulara bulaşmış fakat sonunda bulamamışsındır...
Sonra arkadaşından bir mesaj gelir, aaa kız çantamdaymış
Bu aralar her şey üst üste geliyor sizce imtihan mı yoksa bir günah mı işledim size de oluyor mu çok kötüyüm şu anHepimiz kötü olduğunuza ikna olduk bence
Shhshshs inanirim, Allah basiniza vermesin ama. Gunlerce kokusu kalir ustunuzde basinizda...Ben bulurduminadım da var. Bir mandal, iki katlı eldiven ve önlük iş görür. İnşallah başıma gelmez Yüzde 99 yaparım çünkü.
Hayır bizimki kesin gitti o anı çok net hatırlıyorum hatta kendimi yiyorum su an ben mi attım diye ama tezgahı ben silmedim diye hatırlıyorumYa öf yaşandı, bi arkadaş kavga etti nişanlısıyla, alyansları ve tektaşı atmışlar yere onlar kavgalı diye ben aradım ormanda ama zaten böceklerden huylanıyorum ki sonra alerjim de çıktı, resmen 2 saat falan aradım. Alyansı bulduk tektaş yok. 2 gün sonra dediler ki aa arabadaymış, benim o sırada alerjiden tüm vücudum kabarık, şu şekil kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?