Tektaş pırlanta gitti çöpçülere nasıl ulaşılır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu aralar her şey üst üste geliyor sizce imtihan mı yoksa bir günah mı işledim size de oluyor mu çok kötüyüm şu an
Bu kötüleşme sizde mi var sadece, diğer arkadaşlar ne alemde?

Hayır bizimki kesin gitti o anı çok net hatırlıyorum hatta kendimi yiyorum su an ben mi attım diye ama tezgahı ben silmedim diye hatırlıyorum
Ya yüzük nasıl fark edilmez ki silerken o kadar dikkatsiz olunmaz bence. Biri kaldırıp bir yere mi koydu?

Yok hayır çöple gitti kesin olarak ben de hatırlıyorum tezgahtaydı hatta şu an beynim çatlıyor ben mi silerken attım diye ama tezgahı ben silmedim yani öyle hatırlıyorum şu an inanılmaz kötüyüm
Kimin sildiğinin ne önemi var?
Yüzüğün tezgahda işi ne?
Parmağını rahatsız ettiyse çıkarıp birşeye sarıp çantanın bir köşesine yada cüzdanına koyar insan.
Tezgahda çöpe gitmese bile yere düşer, süpürügen süpürgeye girer, çocuklar oynamak için alır biryere atar. Herşey olur yani, tezgaha koyulurmu

Okadar insanın çöpü aynı yere gidiyor. Orda tektaşı nasıl bulacaksınız. Bi bardak soğuk su için.

Hayır tezgah inanılmaz kalabalıktı bissürü şey vardı hatırlıyorum o an fark edilmedi hatt ben mi sildim diye düşünüyorum su an ama tezgahı ben silmedim diye hatırlıyorum
Ama tezgahta silinen şeylere bakmaz mı insan tuhaf geldi bana ya... Silmeyle olacak iş değil.

Hayır tezgah inanılmaz kalabalıktı bissürü şey vardı hatırlıyorum o an fark edilmedi hatt ben mi sildim diye düşünüyorum su an ama tezgahı ben silmedim diye hatırlıyorum
Tamam anladık siz silmediniz
Kendini yiyip bitirmeyin
Olmuşla ölmüşe çare yok
Cana gelmemiş niye bukadar taktınız yaw

Ya kızım, kimse takısını çıkarıp öyle kalabalık yere koymaz başkasının evinde. Böyle vitrin, kitaplık gibi yere konulur çıkartılırsa. Birde yüzük yani, bir sert cisim. Hadi silerken oldu diyelim, beze taş gelir fark edilmez mi?

Çok değişik bir olay.

Tezgahta böyle büyük peçeteler falan da vardı hepsi toplu gitti diye düşünüyorum

Muhtemelen her arabanın çöpünü attığı belli bir yer vardır. Herkes kafasına göre bir yerde dökmüyordur.
Benim kuzenim moloz işindeydi. Çok ciddi tuttuklarını biliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…