tektaş,sevgilim ve ben :(

o zaman konu başlığını tektaş sevgilim ve ben diye açmayacaksın.
kafandaki soru işaretlerini anlatacaksın, biz de yardımcı olmaya çalışıcaz.

müneccim değiliz ki istihare ye de yatmıyoruz..

bu tektaşa ne kadar çok anlam yüklendi böyle son zamanlarda. tüketim toplumunun dayatması işte. kuyumcular para kazansın maksat. eskiden tektaş mı vardı. benim eşim de evlenme teklif edeceği zaman tüm karşı çıkmama rağmen zorla aldı tektaşı. şuan kullanmıorum bile çekmecelerde bi yerlerde duruyo, iki sene öncesinin parasıyla 1500tl. ne saçma.o parayla ben neler alırdım.

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy fenalık geldı haa aynı benım annem poffff ne ısterler kı anlamam ama benim ki sizinkı kadar olamaz ev alacak eşyaları alacak kadın havada ucardı bızımkıler noırmal yapılması gerekenı bıle yapmadılar ayrıca benım anneme senelerce benı vermedı iilla evlet memuru olacak dedı sonra memur oldu evlendık ama karsı taraf hep konusuyorlarmıs oglumu o zaman ıstemdıler de memur olunca mı kıymetlı oldu dıye::////////eşimde arada söyler bana da üzülmek kalır((((((((

konu sahibi arkadaşım maksat zaten üstüne gelmek değil, yaptıgın dogru bir davranış değil,daha da ötesi kusura bakma ama annen çok hatalı,size bu diretmeler yüzünden mutsuzluga ve ayrılığa kadar sürükleyebilir bunun farkındamı acaba.Çocuk sizin için ev almış, eşyalarını alıyor vs.forumda neler var neler,bu da dert mi..Ne demek seni daha iyileri istedi, daha paralıları istedi, şok yaşıyorum ,kaç kişi ev alabiliyor önce bunu bir düşünün, parayla mı saadet olacaktı daha zengin biriyle evlensen,bence annenle dikleşme ama annenin laflarıyla onun etkisinde kalma, yoksa başka insanların dolduruşuyla hareket edersen sen mutsuz olrsun sonunda, yüzük küçük bir örnek ama evlilikte hiç kimseyi kendi ailenin karışmasına bile asla izin verme.Yani ben anlamıyorum kiraya gidecek olsan ailen onada mı laf söyleyecekti

umarım size zarar vermeyecek davranışı keşfeder ve ne kendini nede nişanlını üzersin,mutlu olmanın formülü çok basit aslında, yakaladığınız mutluluğu kaybetmeyin, büyükler her zaman dogruyu bilmez ,sakın bunu unutma canım

durumu pek yok ev aldı derken pesinat verdiler yeni daha taksit ödemeye baslıcak ama esya vsalamıcak durumda dugun mugun yapamıcak durumda para kalmıyor mesaide olursa haftada 2 100tl oda olurda.bizim evlenmemız için ev temel atıldı sene var annem nasıl bekletirim diyor ws.ws. ya anladın olay hep uc noktalarda tektaas deıl ömrüm tükendii yani oalyı anlatsam.....

Anneler her zaman kızları için en iyi olanı ister anneniz haklı belki ama sizin de konuşup bin liraya nokta kadar bir tek taşla mutlu olmayacağınızı bilmesi gerekir.sonuçta erkek arkadasınızın bi mesleği var ve ev almayı düşünüyormuş ki bence bu zamanda kendi evinin olması kadar önemli bişey yok yeni evlenecekler için.ben de pırlanta aldırmadım kuyumcuya gittik tek taş istiyoruz ama pırlanta olmayacak altın olsun dedik ve gayet de güzel hoşuma giden bir yüzük aldık.ailenize karşı sizin tavrınız durusunuz çok önemli bence..

daha sevgiliyiz iste nişanlı deil canm inş.oda olur hayrlısysa annemleri ikna edebilirsemmmmmmmm

siz annenize hak veriyosunuz anladigim kadariyla
bu durumda evlenirsende en ufak SIKINTIDA ben hata yapmisim diyeceksin büyük bir ihtimalle

madem derdin anam babam teyzem ne der, çocuk ev almış sizin için, sen de git bir tek taş pırlanta al kendin, sevgiline verirsin, takar..

hay allahım..

canım bak sorunlarınız varmış ve ailenizin onay vermediği biriymiş,sizin de aklınız yatmıyor en iyisi ayrıl.bu şekilde ne sen ne erkek arkadaşın asla mutlu olamazsınız

adam naaapsın tektaş da tektaş dien bi kaynana, yaptıklarına rağmen onu savunamayan bi sevgili var karşısında...
haklı demiyorum bağırıp çağırıp küfrediyorsa amaa sanırım o da patlıyor herhalde ara sıra...
kaldı ki sorunun tektaş olmasa başlığa kadar bu şekilde yazmazdın demi...
hem ne demek 70 bin eve vercen 71 bin de olabilirdi, öyle oldugunu farzet...
evine barkına neler alırsın o tektaşa alacağınla...
lütfen seviyosan savun da bak o zaman nasıl sana bağırmaz etmez, bu kız da beni seviyor beni savunuyor diye gururlanır...
sanki bana sıkılmayaa başlamış maddi muhabbetten de o yüzden böyle yapıo gibi geldi...

biz herşeyin çok güzel oldugunu düşünüp sadece sorun tektaş sandıgımız için bu tepkiyi veriyoruz, başka sorunlar varsa o zaman işler değişebilir, sanırım sende nişanlında bunalmış durumdasınız tabii hiçbir şey sana hakaret etmesine etken değil, bence sakin ol herşeyi gözden geçir tektaş dışında sorunlarınız çözülmeyecek şeyler mi, aranız gercekte bu sorunlar olmasa iyi mi vs.bunları düşün

öfkeyle ve aceleyle hareket etme, buradaki yorumlarada kızma ,hepimiz cok farklıyız birbirimizden tabii ki farklı yorumlar gelecek herkes senle aynı şeyi düşünemeyecek, bazısı hak verecek ,bazısı vermeyecek, burda birbirimizi tanımadan ayrıntıları bilmeden sadece konu üzerinden tartııp konuşuyoruz.fikirlere acık ol, kızma gücenme, kimse kötülüğünü istemez sonucta,kişisel bir paykaşım alanımız yok hayatın içinde burdan başka..

Sakin davranın herşey karşılıklı çabayla çözülür..

madem durumu yok neden tektas istiyorum da istiyorum diye tutturuyorsun,
sizin durumlar tektasla halledilmeyecek boyutta, cok baska sorunlariniz var önce onlari halledin,
tektas eeeeeennnn son ki is bence

.

arkadaşım
sen kendin tektaş da tektaş dıosan
hatalısın
ev alıomuş eşyalar için düğün için çalışcakmış senin için yani sonuçta
bi eksik taşı kalsın yaani
ama ailen illa tektaş ıdosa bence seni vermek istemiyolar da bahane bulmuşlar nebilim

arkadaslar annemin tavrı birde beni evlenince kapatmak istemesi o yüzden sevgilime artık cok karsı seni böle sevdi dio ne oldu şimdi dio uzun yanı anladınzmı annem tekstasa deıl sadece onun bazı davranıslarna takıldı tanıstılar da ondn konusurken

BENDE İKİSİNİN ARASINDA KALMAKTAN YORULDUM ARTIK BİRAN ONCE OLSUN YA HERSEY SIKINTISIZ EVLENELİM EVİMZDE OLALIM DİYORUM YA ASKIMA BİSEYDE BELLİ ETMİYORUM ANNEMİN HER DEDİĞİNİ ARAYI HEP SÜSLÜYORUM HALBUKİ Bİ BİLSEEEEE

canım bak sorunlarınız varmış ve ailenizin onay vermediği biriymiş,sizin de aklınız yatmıyor en iyisi ayrıl.bu şekilde ne sen ne erkek arkadaşın asla mutlu olamazsınız

kopamıyoruz neden kopalım çaresiz dert değil şükür biz birbirimiz çok istiyoruz kısmetse de olucak allahım nasip etmişse..
Ben sabırlıyımdır aglarım zırlarm annemide üzmek istemem ama nediyim kısmet etmısse yırtıncammmmmmmm

ohhooooo hala evlenelim bitsin diyosun, bu sorunlar evlenince yok olcak mi saniyosun

aksine daha da artacak, yol yakinken dönün bence en iyisi, sevgi ask bazen yetersiz kalabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…