- 3 Haziran 2011
- 6.719
- 6.335
- 398
- 48
- Konu Sahibi cottonsugar
-
vallahı hersey tektas değil bazen bana okadar saygısızlasıyorkii nie onu dinlemıyormusum vs.şimdiden die vs.ani sinirlenir vs.ben gurumu ayaklar altına alıp sustum hep küfür etmeye basladı ailesine bisey diyemıyor benden cıkarıyor ben hep cektim diyor ama sen beni dinliceksin diyor ya hadi diyorum düzelir bazen bana saygılı olsn ters davranmasn ben bişey istemıyrorum diorum valla yaa
kuyumcu Seyinde calisiyor da oranin sahibi mi nisanlin??
teyzene abine ne canim, hadi annen bir nebze karisti diyelim
nasil zihniyette bir ayledir anlamadim
dünyada krizin oldugu altin fiyatlarinin tavan yaptigi bir zaman da yasiyoruz cocuk sen ev kirasi ödeme diye ev aliyor ve hala tutturmussun tektas da tektas
tektasini kendin al kendin tak
annen tektasla mi evlenmis ki nisanlina da dayatiyor alsin diye, ayagini yorganina göre uzatmak diye bir tabir vardir bilmem bilirmisiniz??
o cocuga da simdiden kocamaan sabir diliyorum Allahtan
hayret bisi yaa
.
konu sahibi arkadaşım maksat zaten üstüne gelmek değil, yaptıgın dogru bir davranış değil,daha da ötesi kusura bakma ama annen çok hatalı,size bu diretmeler yüzünden mutsuzluga ve ayrılığa kadar sürükleyebilir bunun farkındamı acaba.Çocuk sizin için ev almış, eşyalarını alıyor vs.forumda neler var neler,bu da dert mi..Ne demek seni daha iyileri istedi, daha paralıları istedi, şok yaşıyorum ,kaç kişi ev alabiliyor önce bunu bir düşünün, parayla mı saadet olacaktı daha zengin biriyle evlensen,bence annenle dikleşme ama annenin laflarıyla onun etkisinde kalma, yoksa başka insanların dolduruşuyla hareket edersen sen mutsuz olrsun sonunda, yüzük küçük bir örnek ama evlilikte hiç kimseyi kendi ailenin karışmasına bile asla izin verme.Yani ben anlamıyorum kiraya gidecek olsan ailen onada mı laf söyleyecekti
umarım size zarar vermeyecek davranışı keşfeder ve ne kendini nede nişanlını üzersin,mutlu olmanın formülü çok basit aslında, yakaladığınız mutluluğu kaybetmeyin, büyükler her zaman dogruyu bilmez ,sakın bunu unutma canım
o zaman konu başlığını tektaş sevgilim ve ben diye açmayacaksın.
kafandaki soru işaretlerini anlatacaksın, biz de yardımcı olmaya çalışıcaz.
müneccim değiliz ki istihare ye de yatmıyoruz..
ya arkadaslar ne biçim seydir bu ya bıraksın nasıl biliyorsa yapsın bu nedir yaaaaa senide nasıl biliyorsa öle yapsın acaba onun bana yaptıklarını biliyormusun bazenn de ona beni çok gerio aman nese siz tektası bilin ben sucluyum ok
vallahı hersey tektas değil bazen bana okadar saygısızlasıyorkii nie onu dinlemıyormusum vs.şimdiden die vs.ani sinirlenir vs.ben gurumu ayaklar altına alıp sustum hep küfür etmeye basladı ailesine bisey diyemıyor benden cıkarıyor ben hep cektim diyor ama sen beni dinliceksin diyor ya hadi diyorum düzelir bazen bana saygılı olsn ters davranmasn ben bişey istemıyrorum diorum valla yaa
durumu pek yok ev aldı derken pesinat verdiler yeni daha taksit ödemeye baslıcak ama esya vsalamıcak durumda dugun mugun yapamıcak durumda para kalmıyor mesaide olursa haftada 2 100tl oda olurda.bizim evlenmemız için ev temel atıldı sene var annem nasıl bekletirim diyor ws.ws. ya anladın olay hep uc noktalarda tektaas deıl ömrüm tükendii yani oalyı anlatsam.....
konu sahibi arkadaşım maksat zaten üstüne gelmek değil, yaptıgın dogru bir davranış değil,daha da ötesi kusura bakma ama annen çok hatalı,size bu diretmeler yüzünden mutsuzluga ve ayrılığa kadar sürükleyebilir bunun farkındamı acaba.Çocuk sizin için ev almış, eşyalarını alıyor vs.forumda neler var neler,bu da dert mi..Ne demek seni daha iyileri istedi, daha paralıları istedi, şok yaşıyorum ,kaç kişi ev alabiliyor önce bunu bir düşünün, parayla mı saadet olacaktı daha zengin biriyle evlensen,bence annenle dikleşme ama annenin laflarıyla onun etkisinde kalma, yoksa başka insanların dolduruşuyla hareket edersen sen mutsuz olrsun sonunda, yüzük küçük bir örnek ama evlilikte hiç kimseyi kendi ailenin karışmasına bile asla izin verme.Yani ben anlamıyorum kiraya gidecek olsan ailen onada mı laf söyleyecekti
umarım size zarar vermeyecek davranışı keşfeder ve ne kendini nede nişanlını üzersin,mutlu olmanın formülü çok basit aslında, yakaladığınız mutluluğu kaybetmeyin, büyükler her zaman dogruyu bilmez ,sakın bunu unutma canım
canım bak sorunlarınız varmış ve ailenizin onay vermediği biriymiş,sizin de aklınız yatmıyor en iyisi ayrıl.bu şekilde ne sen ne erkek arkadaşın asla mutlu olamazsınız
arkadaslar annemin tavrı birde beni evlenince kapatmak istemesi o yüzden sevgilime artık cok karsı seni böle sevdi dio ne oldu şimdi dio uzun yanı anladınzmı annem tekstasa deıl sadece onun bazı davranıslarna takıldı tanıstılar da ondn konusurken
BENDE İKİSİNİN ARASINDA KALMAKTAN YORULDUM ARTIK BİRAN ONCE OLSUN YA HERSEY SIKINTISIZ EVLENELİM EVİMZDE OLALIM DİYORUM YA ASKIMA BİSEYDE BELLİ ETMİYORUM ANNEMİN HER DEDİĞİNİ ARAYI HEP SÜSLÜYORUM HALBUKİ Bİ BİLSEEEEE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?