tektaş,sevgilim ve ben :(

canım önemli olan senin ne istedğin..sen kapanmak istiyormusun?
sen pırlanta istiyormusun??

benim sana verebilecek tek cevabım var.
AYRIL.

ne maddi beklentileriniz aynı, ne hayat görüşünüz aynı.
aranızda saygı kalmamış, ilişki laçka...

bu sevgi değil..
sevgi böyle bir şey hiç değil....

SEN YOLUNA O DELİKANLI YOLUNA GİTSİN.

o yüzden AYRIL...

sevgiliniz kapanmanizi istiyor
eve girdigi icin dügün ve ev esyasi alabilicek durumda degil su an
evliligin en basindan birton SIKINTIYA giriceksiniz
sizin eksiiginiz tek tas falan degil
yani kusura bakma ama sevgi karin doyurmuyor
birden bire bu kadar borcun altina girebilcekmisin iyi düsün
dügün yapmiycaksin bide hevesin kalicak herseyde
sevgilinin tek yaptigi iyi bir sey var oda eve pesinat vermek
kim olsa bu durumda kizina git evlen demezki
sende iyi düsün bence
tamam hersey para degil ama parasizda hic birsey olmuyor

Sen biraz ağırlığını koy olaya şimdiden aileni her işine karıştırma
Tek taş gibi saçma bi mevzuda ben istemiyorum de alsada takmam de bu kadar basit

Madem kopamıyosun çok seviyosun ve istiyosun dikeninede katlan ozaman!

annenin derdi anlaşıldı. tek taş falan değl. bariz bir şekilde evlenmenizi istemiyor. arızayı da bu yolla çıkartıyor.

sizin ilişkinize gelince. zaten sürüyle sorun var hala evlenmek niyetindesiniz. hatanın en büyüğü burda. bence annem takı istedi, tek taş istedim almadı... vs diyeceğinize ben bu adamla mutlu bir yuva kurabilir miyim diye düşünün. eksilerini artılarını koyun bir kenara ve EVLİLİĞE karar verin önce. Sorunlarınızı anneniz biliyor ve evlenmenize bu yüzden karşı çıkıyorsa belki de doğru olanı yapıyor yanlış bir yol seçerek! ama anneniz bunlardan bir haber, sadece maddi durumu için istemiyorsa, önce kendisine bakacak, sonra evladına bakacak, nitelikleri nedir ne değildir diye.. ondan sonra uygun birini bulacak... eğitiminiz geliriniz vs hiç birşey bilmiyorum o yüzden yorum yapmıyorum ama davul bile dengi dengine, yüksekten uçamamak gerek...

tektaşsız evlendik yahu biz...vardı ama altın olandan..pırlantasız olmuyormuydu????gümemi gittim ben şimdi

arada kalıp bunalmamak için bence ailenle açık açık konuş..senin onu ne kadar istediğini bilmeliler..senin ne kadar yıprandığını anlamıyor olabilir ailen..Allah yardım etsin ama tavrını koymadığın sürece bu böyle olur bana kalırsa..

bizdedargın kalamyız suan ona trip bile yapmadm aramız cok iyi
hay agzına saglık Allahım senide mutlu etsin hepimizi

tencereyle kapak yani:))anlıyorum çok iyi anlıyorum..o seni sevdiği ve saydıgı sürece, ki saygı cok cok önemli, seni mutlu etmeye çalıştığı sürece ha en lüks restaurantta yemek yemişsiniz haa sahilde ekmek arası köfte..önemli olan birlikte yapılan şeylerden keyif almak..hem zamanla zaten herşey daha iyi olur çabaladıkça, çalıştıkça..Ben hep derim nişanlıma zengin olup olmaman umrumda değil tek değer verdiğim şey çalışkan olman diyorum, zamanla biriktirir yaparız Allah ın izniyle..

pırlanta olmayanını tak sende nolcakki.. amaaaa bir takı için sen ilişkini gözden geçiriosan bunu o kadar dert edinip buraya konu acıorsan bence asla mutlu olamassın hemen ayrıl derim..

canım önemli olan senin ne istedğin..sen kapanmak istiyormusun?
sen pırlanta istiyormusun??

benim için tektas byaz altında olur yeterki mutlu olalım saygılı bi şekilde..
kapanmayı ben istiyodm eskiden ama suan zorluo gibime geliyor evlennce kapancaksn diyor eşim olunca ben zamanı gelince yavas yavas alısırım diıoruma ma ayok evlennce esim oalrak kapalı olcan Allahın istedigi benim deil diyor ama ben onla hayat paylasmak istiyorum bunlar ıcın bitrimedik ilişkimizi sorunlar var ama ben oru seviyorum galibaa beraber yapalım istiyorm genciz falan iste

Ya sizze bişey paylaşmak istyorum ama yorumlarınız da önemli benim için siiz sevgiliniz kapatmak istese ne derdiniz????????

ben biri istedi diye kapanmam ALLAH emretmiş yapmamışımda biri çıkıp bu şartla evlenirim demesi sıkar biraz...içinden gelmiyorsa yapma seni nasıl görüp beğendiyse öyle giyimine dikkat edersin fln fln ona okey ama öteki saçmalık ,,,,

Ya sizze bişey paylaşmak istyorum ama yorumlarınız da önemli benim için siiz sevgiliniz kapatmak istese ne derdiniz????????

ohoo konu değişti... senin ciddi problemlerin var ama herkes gibi sen de tektaşın ardına sığdırıyosunuz bu dertleri...
ben kapalı biriyim ama kimsenin kimseyi zorla kapatmasını kaldırmam... tercih meselesidir, dinde asla zorlama yoktur.
ama kapanmak da farz mıdır farzdır... sana nasıl hiç kimse namaz kıl, oruç tut diye diretemezse bunu da diretmemelidir.
haa bunu direterek değil de tatlı dille söylüyorsa, seninle birlikte iki cihan saadeti istediğinden konusuyorsa bilemem tabii sana kalmıştır.
ama diretme varsa sanki bu sadece bununla kalmaz gibi ....
yukarda bi arkadasm söylemiiş, +/- hesapları yapın diye, oturup bi düsün bakalım mutlu olacak mısın olmayacak mısın?
tek taşı en son düsün ama bu hesabı yaparken....

ben sevgilim dedi diye kapanmam..insanın içinde olmalı o dedi bu dedi diye olacak bişey değil..eğer öyle olsaydı sevgilimin olmadığı zaman başımı açar olduğunda kapatırdım ki tamamen saçma bence..bana da dedi sevgilim kapansan ne güzel olur diye ben de açık açık söyledim onun demesiyle olmayacağını ama ilerde Allah nasip ederse kapanacağımı..

olaylara karşı duruşun gerçekten önemli o kırılmasın bu kırılmasın diye arada sen mahvoluyorsun..açık ve net konuş her konuda derim ben..

ne gadan böyük bir dert !

hayat şartlarından haberiniz yok galiba , üstelik adam ev almış..yani sizin isteyip onun bu duruma hayır demesi bile laçka bir durum sevgiliyken çok fazla beklentilere girmişsiniz ..evlilik bazen fedakarlık gerektirir..benim evlendigimde 20 bilezigim set takımım oyum buyum şuyum vardı sor bakalım kaçtanesi suan elimde kolumda boynumda ...hiçbiri

kapanma mevzusuna gelince akliniz var mantıgınız var biri istedi diye bu iş yapılmaz içinden geliyorsa yaparsın gelmiyorsa yapmazsın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…