Tektaş

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Dogum günümde erkek arkadaşım kolye ve tektaş almış.Ben al falan demedim bu arada.Evlilik teklifi falan da etmedi.Parmak ölçümü ben farkında olmadan almış o.Sizce yüzük alam erkek ciddi midir? Bir erkek neden evlilik söz nişan yokken yüzük alır ki?

Çok fazla seçenek yok gibi ne dersin konu sahibi

Tektaş benim için de evlilik teklifi manası taşır, gelenektir bu. Teklif etmeden ya da niyetini oturup konuşmadan tektaş hediye etmesi çok ilginç. Kolyeyi alır, tektaşı nazikçe reddederdim.

A
Tektaş benim için de evlilik teklifi manası taşır, gelenektir bu. Teklif etmeden ya da niyetini oturup konuşmadan tektaş hediye etmesi çok ilginç. Kolyeyi alır, tektaşı nazikçe reddederdim.
Aramızda tabı evlılık konusuluyo ama şu zaman olsun falan hıc demedık.Almasjna sasırdım ben

Tektas almasindaki amac evlilik olsaydi verirlen teklif ederdi zaten. Ilerde dusunuyor mudur bilemem lakin yerinizde olsam pahali biseyse kabul etmezdim. Hicbir sevgilimden pahali hediye kabul etmedim iyiki etmemisim.

Tektas almasindaki amac evlilik olsaydi verirlen teklif ederdi zaten. Ilerde dusunuyor mudur bilemem lakin yerinizde olsam pahali biseyse kabul etmezdim. Hicbir sevgilimden pahali hediye kabul etmedim iyiki etmemisim.
Neden aldı bende bilmiyorum ki.Ama o evlılık teklıfı de etmez odun baya bı

Yoo yani moral bozmak ya da hava atmak gibi olmasın yanlış anlaşılmak istemem de, eski sevgilim bana hem tek taş hem beş taş almıştı. Ha ciddi bir niyeti olduğunu biliyordum ama diz çöküp evlenme teklifi de etmedi. Ayrıldık zaten, hediyelerini de geri gönderdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…