- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Evet ayrılmadık bileBarıştınız mı siz?
Çok odun hiç beklemezdım bi de ondanMaalesef erkeklerin kafası bizim gibi çalışmıyor. Allah bilir ne düşündü de aldı
Dimi o var bi de.Hediye al denilmez zaten bn yüzüğü takmazdım adı konulmuş bişey yoksa
Dogum günümde erkek arkadaşım kolye ve tektaş almış.Ben al falan demedim bu arada.Evlilik teklifi falan da etmedi.Parmak ölçümü ben farkında olmadan almış o.Sizce yüzük alam erkek ciddi midir? Bir erkek neden evlilik söz nişan yokken yüzük alır ki?
Tektasla genelde evlılık teklıfı falan oluyoya o yuzdenyüzükte bir takı nihayetinde..
alyans almamış sonuçta..
niye evlilik teklifi olmadan yüzük alınmasınki kolye alınıyorda .
Ben bunu bilmiyordum yorumu mu geri aldım.Adam sen face'e giriyorsun diye kufur ediyor, ayriliyor . Sen aldigi hediyenin ne anlama geldigini sorguluyorsun. Bu gidisle daha cok sorgularsin.
Gümüş almıs amaAlsın boşver kullan. Bence sorun yok, hangi amaçla aldıysa alsın. Severim altını
Ay gümüşse tektaşın gümüşünü kabul etmezdim o ne ya , gümüş tektaş mı olurmuş, sevmem, gümüş tektaş alandan da soğurdumGümüş almıs ama
Aramızda tabı evlılık konusuluyo ama şu zaman olsun falan hıc demedık.Almasjna sasırdım benTektaş benim için de evlilik teklifi manası taşır, gelenektir bu. Teklif etmeden ya da niyetini oturup konuşmadan tektaş hediye etmesi çok ilginç. Kolyeyi alır, tektaşı nazikçe reddederdim.
Neden aldı bende bilmiyorum ki.Ama o evlılık teklıfı de etmez odun baya bıTektas almasindaki amac evlilik olsaydi verirlen teklif ederdi zaten. Ilerde dusunuyor mudur bilemem lakin yerinizde olsam pahali biseyse kabul etmezdim. Hicbir sevgilimden pahali hediye kabul etmedim iyiki etmemisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?