- 10 Ekim 2014
- 32.696
- 147.138
- 798
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Neden aldı bende bilmiyorum ki.Ama o evlılık teklıfı de etmez odun baya bı
Tektaşında garantısı yok ama bu da bi adım sonucta dımı amaYoo yani moral bozmak ya da hava atmak gibi olmasın yanlış anlaşılmak istemem de, eski sevgilim bana hem tek taş hem beş taş almıştı. Ha ciddi bir niyeti olduğunu biliyordum ama diz çöküp evlenme teklifi de etmedi. Ayrıldık zaten, hediyelerini de geri gönderdim.
Tektaşında garantısı yok ama bu da bi adım sonucta dımı ama
Yok soramam öyle o adım atsın erkek olan o :)Ee sor madem evlilik icinse gule gule kullanirsin :) degilse sen bilirsin kullanip, kullanmayacagini.
Tektasla genelde evlılık teklıfı falan oluyoya o yuzden
bir insanın kafasının içini asla bilemezsin ama değer veriyorki ne güzel hediye almış işte.)Dogum günümde erkek arkadaşım kolye ve tektaş almış.Ben al falan demedim bu arada.Evlilik teklifi falan da etmedi.Parmak ölçümü ben farkında olmadan almış o.Sizce yüzük alam erkek ciddi midir? Bir erkek neden evlilik söz nişan yokken yüzük alır ki?
Insanlar başın bagli diye dusunsun istemistir!Evet ayrılmadık bile
Ama benimki odun etmez öyle teklif.Set falan degıldı kolyeyle yuzuk.bana kendı kolyesının kız için olanını aldı.Yuzugu baska zaman aldı zaten.ama niye aldı durduk yereBenimki de öyle yapmıştı sevgililer Günü'nde ama sonra evlebme teklifi de etmedi yani o an etmedi aylar sonra etti alıştırma yapmış olabilir belki de
Sorsaydın bu bi evlenme teklifi mi diye :))Ama benimki odun etmez öyle teklif.Set falan degıldı kolyeyle yuzuk.bana kendı kolyesının kız için olanını aldı.Yuzugu baska zaman aldı zaten.ama niye aldı durduk yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?