Tektaş

Tektaşında garantısı yok ama bu da bi adım sonucta dımı ama

bir insanın kafasının içini asla bilemezsin ama değer veriyorki ne güzel hediye almış işte.)

Benimki de öyle yapmıştı sevgililer Günü'nde ama sonra evlebme teklifi de etmedi yani o an etmedi aylar sonra etti alıştırma yapmış olabilir belki de

hala oturup bir çay içebildiğinize bile şaşırırken siz size aldığı hediyeyi sorguluyorsunuz...

madem öyle devam edeceksiniz....

deyin ki tek taş evliliği, sözü, nişanı temsil eder. teklif veya evliliğe adım olmadan bunu takamam.

Normal bir yüzük ve kolyeden oluşan bir set almış. evlilikle ilgisi olduğunu sanmıyorum. Anneler Gününde bir sürü yer kampanya yapmıştı. onu alirsan bu hediye falan diye öyle bir şeydir belki. Gümüş ve değerli taş kategorisinde bulunmayan taşlı bir yüzüğe fazla anlam yuklemissiniz gibi.

Pırlanta olduğundan emin miyiz, kolye yüzük şeklinde sıradan bir set olmasın?
Diğer türlü veriliş şeklinden amacını anlardın heralde diye düşünüyorum.

Benimki de öyle yapmıştı sevgililer Günü'nde ama sonra evlebme teklifi de etmedi yani o an etmedi aylar sonra etti alıştırma yapmış olabilir belki de
Ama benimki odun etmez öyle teklif.Set falan degıldı kolyeyle yuzuk.bana kendı kolyesının kız için olanını aldı.Yuzugu baska zaman aldı zaten.ama niye aldı durduk yere

Ama benimki odun etmez öyle teklif.Set falan degıldı kolyeyle yuzuk.bana kendı kolyesının kız için olanını aldı.Yuzugu baska zaman aldı zaten.ama niye aldı durduk yere
Sorsaydın bu bi evlenme teklifi mi diye :))
İçinden gelmiştir evlenmek niyeti vardır dile getirmese de jest yapmak istemiştir

Duymak istediginiz ne? Evet erkek arkadasiniz sizi cok seviyor ve ciddi dusunuyor evlilik icin niyet var ima ermeye calisiyor denmesimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…