• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tel çalışması ile yaptığım el işi yüzüklerim

beyaz88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
49
0
36
İstanbul
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır takı tasarımı ile uğraşıyorum, çoğunlukla tel üzerinde yoğunlaştığım bu birbirinden farklı yüzük çalışmalarımı umarım beğenirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum :93:

$23032011551.webp$23032011544.webp$23032011543.webp$23032011541.webp$23032011559.webp$23032011549.webp

Arkadaşlar İstanbul/ Bağdat Caddesinde ve Kozyatağında bir iki yerle anlaştım yakın zamanda yaptığım bu yüzük çalışmalarını satışa sunulmak üzere göndericem, düşünenler olursa ayrıntılı özelden bahsedebilrim, ancak şu an için internet üzerinde satış yapmıyorum. İlginize teşekkürler :)

Ellerine koluna sağlık gerçekten çok beğendim hepsi farklı ve özveri ile yapılmış bir fabrikadan çıkmış görüntüsü yok en çok bu yönünü sevdim el emeği ve süperrrrrr

:46::46::46::46:
vaovvvvvvvv ben de çok beğendim hatta bayıldım inanılmaz güzel olmuşlar gerçekten. Aynısının bileklikleri de yapılabilir onlar da güzel olur kelepçe tarzı. Ay çok şık olmuş yaaa annem de anlar az çok takıdan ama telle falan pek uğraşamaz sanırım gözleri yoruluyor ama yine de bi sorayım yapabilir mi :1::1:

:46::46::46::46:
vaovvvvvvvv ben de çok beğendim hatta bayıldım inanılmaz güzel olmuşlar gerçekten. Aynısının bileklikleri de yapılabilir onlar da güzel olur kelepçe tarzı. Ay çok şık olmuş yaaa annem de anlar az çok takıdan ama telle falan pek uğraşamaz sanırım gözleri yoruluyor ama yine de bi sorayım yapabilir mi :1::1:

Çok teşekkür ederim :) bir iki tane bileklikte yaptım uçlarını kapatmadan ortada bitecek şekilde kıvrımlarla sonlandırdım, 80 mm lik telle çalışıyorum sadece karga burunla bükerek bu şekilde yüzükler oluşturup boncuklarla süslüyorum. :16:

Back
X