telefon başıma bela !

ksb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
214
1
66
Diyarbakır
kızlar şu telefonu elime alınca kendimi tutamıyorum ve sevgilimle küs olduğum halde ona msj atıyorum sonrada pişman oluyorum. hani telefonunu bi yere bırakıp saatler sonra telefona bakanlar vardır ya ben hiç öyle olamadım bana yapışık gibi telefonum bende nasıl bi alışkanlık olduysa afedersiniz wc ye bile telefonla gidiyorum :( yardım edin nolurr:ssz::5:

kızlar şu telefonu elime alınca kendimi tutamıyorum ve sevgilimle küs olduğum halde ona msj atıyorum sonrada pişman oluyorum. hani telefonunu bi yere bırakıp saatler sonra telefona bakanlar vardır ya ben hiç öyle olamadım bana yapışık gibi telefonum bende nasıl bi alışkanlık olduysa afedersiniz wc ye bile telefonla gidiyorum :( yardım edin nolurr:ssz::5:

Dediğin gibi tamamen alışkanlık.
Gün içinde işim gereği ben de hem dahili hem de cep telefonuma yapışık yaşıyorum.
Akşam olunca da yanımda oluyor ama acil durumlar dışında elime bile almıyorum.
Sen de uzağına koy,unutmaya çalış varlığını. Oyala kendini..

Sanırım ben o şanslı kesim telefonu unutanlardanım.En kötüsü de nerede unuttuğunu unutanlardan.:27:Ha birde telefonum hep sessizde duruyor.uzun süre kayıp telefonu bulamıyorum.
Bu yüzden sevgilimle tartıştığımız olur,arkadaşlarımda çok kızar ama napayım :31:

Ne yapılır ne edilir bilmem sende telefonun sesini kapa at bi kenara unut gitsin :1:

Ben de evlenmeden önce öyleydim hani tuvalete de götürmüyordum ama:) şimdi ise biri ararsa yanımda duruyo eskisi kadar ilgi göremiyor:) Tamamen alışkanlık ya pat diye uzaklaştır diyemem ama ufaktan başla mesela tuvalete götürmeyerek başlayabilirsin :)

bende telefonu bi kenara atıp duymayanlardanım.çok fazla bakmam gün içinde.sende sesini kıs bakmamaya çalış.küs olduğun içinde şeytan dürter bak die:)erkekler dayanıyor sende dayan biraz:)

Ben de evlenmeden önce öyleydim hani tuvalete de götürmüyordum ama:) şimdi ise biri ararsa yanımda duruyo eskisi kadar ilgi göremiyor:) Tamamen alışkanlık ya pat diye uzaklaştır diyemem ama ufaktan başla mesela tuvalete götürmeyerek başlayabilirsin :)

hahaha :))) tamam tuvalete götrmem ama aklım hep telefonda

Bende öyle olaydım keşke.. Ya bugün teli çalışma masamın üstünde unutmuşum okulda. Bir de yeni almıştım s3 hala kalmışmıdır merak ediyorum. Unuttugumu da eve gelince kaç saat sonra farkettim. Normalde de öle tele bakmam. Sadece saat kullanmıyorum arada saate bakmak icin.

Dediğin gibi tamamen alışkanlık.
Gün içinde işim gereği ben de hem dahili hem de cep telefonuma yapışık yaşıyorum.
Akşam olunca da yanımda oluyor ama acil durumlar dışında elime bile almıyorum.
Sen de uzağına koy,unutmaya çalış varlığını. Oyala kendini..

Lalecim aynı durumdayım..

aksam telefon çalınca küfür ediyorum inan..

ve farkettimki telefonda özel laklak etmeyeli aylar olmuş küsüyorlar niye aramıyorsun diye ama

kafam kaldırmıyor ya

aynı dert bendede var canım :) Telefonumla yapışık ikiz gibiyiz o bensiz yapamaz ben onsuz :D
Dediğin gibi tuvalete bile onunla gidiyorum :D Erkek arkadaşınla kavga ettiğin zaman oyun aç oyun oyna :D
Ben öyle yapıyorum sürükleyici bi oyun olsun ki aklına gelmesin :D Ya da telefonu sessize al koy bi kenara aklın orda olucak
için içini yiycek biliyorum ama dayan. o oyun işini mutlaka yap zamanın geçiyor ve aklına bile gelmiyor telefonunda elinde nasıl olsa :)

Ben de eskiden öyledimm..Bence iradeni kullanmayı öğren canım,acı çeksen de mesaj çekme,arama emin ol karlı çıkacaksın :34::34:..çünkü o durumda attığın mesajlar ortalığı daha da çok karışıtırır..belki de söylemek istemediklerini yazıyorsundur..

aynı dert bendede var canım :) Telefonumla yapışık ikiz gibiyiz o bensiz yapamaz ben onsuz :D
Dediğin gibi tuvalete bile onunla gidiyorum :D Erkek arkadaşınla kavga ettiğin zaman oyun aç oyun oyna :D
Ben öyle yapıyorum sürükleyici bi oyun olsun ki aklına gelmesin :D Ya da telefonu sessize al koy bi kenara aklın orda olucak
için içini yiycek biliyorum ama dayan. o oyun işini mutlaka yap zamanın geçiyor ve aklına bile gelmiyor telefonunda elinde nasıl olsa :)
Hilal'e katılıyorum sevgilinle küssen ve trip atmak istiyorsan mutlaka oyun oyna zamanı unutmayı bırak kendini kaptırıyorsun resmen. Yenile yenile neredeyse tüm kahve oyunlarını öğrendim:) ayrıca oynadığım süper bi oyun da var tavsiye edebilirim:) Hem telefonun zaralı yönlerini düşün ya radyasyonu falan düşün belki vazgeçersin:) sanki bilgisayarlar masum gibi :D

bende de durum tam tersi. Telefon tasimak bana yuk gibi geliyor. Numaram sayili kiside vardir. bazen varligini unutuyorum.. ((=

Çoğunluk telefonu sessize almanı önermiş.

Ben de tam tersini öneriyorum bildirim sesini de zil sesini de sonuna kadar aç ve bir kenara koy.

Sessizde olduğu zaman aklın kalacak acaba mesaj attı mı aradı mı vs vs..

Sesi açık olsun ki en azından mesaj gelip gelmediğini bil ve çok sık bakma :34:

başka bi uğrasın olursa aklına gelmez genelde boş kalıosun demekki :)

Ben telefonunu unutan kesimdenim :1:

İşe geliyorum telefonum çantamda kalıyo, öğle vaktine kadar da aklıma gelmiyo
Yemeğe çıkarken aklıma geliyo , yanıma alıyorum bazen facebooka bakıyorum işte :1: işyerinde engelli olduğundan

Sende bi yere koy, sürekli elinin altında durmasın, unutmaya çalış :3:

İlle de mesaj çekmek istiyosan da bi arkadaşına çek 'Naber' de :8:

Ben telefonunu unutan kesimdenim :1:

İşe geliyorum telefonum çantamda kalıyo, öğle vaktine kadar da aklıma gelmiyo
Yemeğe çıkarken aklıma geliyo , yanıma alıyorum bazen facebooka bakıyorum işte :1: işyerinde engelli olduğundan

Sende bi yere koy, sürekli elinin altında durmasın, unutmaya çalış :3:

İlle de mesaj çekmek istiyosan da bi arkadaşına çek 'Naber' de :8:

Aynen hatta bazen şarj etmeyi de unutuyorum 2 gün kapalı kalıyor:9::9:

Bende telefonunu unutan kisima giriyorum:-) :-) Bazen acmayi bile unutuyorum 2 gun kapali oldugu bile oluyor ben yatarken bile yattigim oda da bulunmaz telim kim bilir hangi odada:-) :-)

Bende senin durumundaydım ama kesinlikle alışkanlık.Elim alışmış bir kere sürekli mesajlara gidiyor.Bende en son telefonuma twitter indirdim.Mesaj yerine direk oraya girip oyalanıyorum mesaj yazmamak için :))))

bende sizin gibiyim telefonumu yanımdan ayırmayan kişilerdenim nete girerim facebooka bakıyorum oyun oynuyorum arada biri mesaj yazarsa cevap veriyorum telefonum da sürekli sessizde duruyor:9:

Son düzenleme:
Back
X