- 20 Kasım 2013
- 1.352
- 323
- 103
- Konu Sahibi Yavrukusun annesi
-
Görüşme olduğunu sanmıyorum çünkü evden işe işten eve. İşten ne zaman çıktıklarını bilirim servisle gelir zaten. Her zaman yanımda haftasonlarını hep beraber geçiririz. Ama gün içinde iş yerinin işleri için dışarı çıkıyor o arada görüşse görüşür mü ki... Kafamı o kurcalıyor benim. Çünkü gün içinde 1-2 dk lık konuşmalar var.
Aslında böylesi daha iyiy oldu. Ben ona yeniden güvendim mutlu mesut yaşıyoruz o da rahatladı. Şimdi daha çok açık verir.
Kadınlar klubüne üye değilim sadece okuyorum demiştim. İnşallah nick imi bilmiyordur.
öyle sanması daha iyi. Saf ayağında daha çok detay bulurum.
Mesaj içeriklerini mi gösteriyor o program. Aslında göreceğimi gördüm detayları çok da merak etmiyorum. Sadece reelde var mı onu da bilmek istiyorum.
Aslında kilit cümle bu.
Ben de aldatıldığımı öğrendiğimde en cok zekamı kücümsemesi cok koymuştu. Gerci o kücümsemeyi ona yedirdim o ayrı :)
İyi de nasıl rahatlık bu. Yani en azından yapacağın varsa bile bir süre kes görüşmeleri de sular durulsun. Ya gerçekten seni inandırdığını düşünüyor ya da kontrolden çıkmış tamamen.
Acı ama gerçek,çok haklısın heexee.
Aslında kilit cümle bu.
Ben de aldatıldığımı öğrendiğimde en cok zekamı kücümsemesi cok koymuştu. Gerci o kücümsemeyi ona yedirdim o ayrı :)
öyle sanması daha iyi. Saf ayağında daha çok detay bulurum.
Mesaj içeriklerini mi gösteriyor o program. Aslında göreceğimi gördüm detayları çok da merak etmiyorum. Sadece reelde var mı onu da bilmek istiyorum.
bilgisayarın geçmişini falan sil..sonra sadece face e falan gir çık...
öyle tertemiz de bırakma..sende onu şüphelendirme bence...
ama geçmiş silinse bile bir yere yedekliyomuş sayfaları eşin o kadar teknolojiden anlar mı bilemiyorum..
bir de bu açtığın topik yüzünden kavga etmeyin...
ozaman onun çok önemi yok senin için... ilk bahsettiğim data kablosunu bilgisayara bağlayıp samsung telefonsa "kies"ten yok farklıysa pc suite programından mesaj içeriğini okuyabilirsin...
ikincisi ise tüm eski verileri geri çağırabilir... işe yarıyacağından tam emin değim ...
o bilgisayar kurdu her şeyi buluyor. Ama ben kadınlar klubüne sadece iş yerinden giriyorum. Evde hiç girmem
Şimdi seni de üzmek istemiyorum ama hangi iki arada bir derede yaptıklarını görsen şaşardın......biri benim eski eşimdi........bana itiraf ettiği halde kabullenememiştim......bir de erkek iş arkadaşlarımdan biliyorum ellerinde bilgisayar bütün gün kadın kız peşindeler .........adam işyerinde bile o kaçamağı yapıyor
Sen yine de izlemede kal.......illa ne yaptığını öğreneceksin
beni inandırdığını düşünüyor. Ben mesajları bulduğumda gayet rahat bi şekilde sen de mi yapıyorsun da benden şüpheleniyorsun. Kişi kendinden bilir işi demişti ( gülerek) ben o an bile nasıl panik oldum sanki ben de yapmışım gibi. Elim ayağıma dolaştı hayır yapmıyorum diyorum ama kıpkırmızı oldum sanki yapıyormuşum gibi.
Ben yeminine inandıktan sonra hiç trip atmadım. Sarılmaya iyi olmaya devam ettim ve biraz daha yemin etmeseydim de kıskansaydın hemen inandın dedi. İnanmayım da huzurumuz mu kaçsın yemin ettin dedim bende. Baya saf olduğumu düşünmüştür.
1.5 ay sonra doğumum var. Üstelik yeni evlendik daha 1 yıl olmadı. Çocuk plansız oldu.
Kredi olayını nasıl geçiştirsem bilmiyorum.
Gizli numaraya kapalı o numara. NErden arayabilirim onu düşünüyorum. Arıycam ama sesini duyup kapatıcam ne diycem ki
1.5 ay sonra doğumum var. Üstelik yeni evlendik daha 1 yıl olmadı. Çocuk plansız oldu.
Kredi olayını nasıl geçiştirsem bilmiyorum.
Gizli numaraya kapalı o numara. NErden arayabilirim onu düşünüyorum. Arıycam ama sesini duyup kapatıcam ne diycem ki
canım akıllı telefonlarda cia diye program var ordan arat mesela bu program bende yüklü ya senin telin de kayıtlı bende atıyorum ayse die kayıtlı sen birini aradn numaran kayıtlı değil seni aratirsa bu programdan bende de aynı program oldu için senin adın cikiyor deneyebilirsin en azından
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
o bilgisayar kurdu her şeyi buluyor. Ama ben kadınlar klubüne sadece iş yerinden giriyorum. Evde hiç girmem
canım akıllı telefonlarda cia diye program var ordan arat mesela bu program bende yüklü ya senin telin de kayıtlı bende atıyorum ayse die kayıtlı sen birini aradn numaran kayıtlı değil seni aratirsa bu programdan bende de aynı program oldu için senin adın cikiyor deneyebilirsin en azından
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Böyle durumlarda yemin ettrimek yerine direk fatura detaylarını isterim.Ya da yanımda o numarayı arattırırım.Aldatmaya vicdanı el veren adam,yemin etmeye de el veriri.Sen sen ol,sebep ne olursa olsun evladının üzerine yemin etme.Bence otu iyi düşün,aile büyüklerini de çağır dökümleri de göster ondan sonra kararını ver.Kararın boşanma yönündeyse avukata başvur.Şuan öyle güçsüzüm ki...
7 aylık hamileyim ve aldatılıyorum.
Fiziksel aldatma var mı bilmiyorum ama telefon görüşmeleri ve mesajlar var. Mesajları tesadüf eseri gördüm ve sadece cinsel içerikliydi.
Mesajları gördüğümde deli oldum.
Kocamın telefonunun ekranı bozuk. Yukardan 1 parmak kadar yeri görünüyor. O yüzden tarihleri saatleri filan hiç göremedim mesajları da yarım yamalak okuyabildim. Kelimenin yarısı çıkmıyor vs.
O şokla aklıma gelen sadece numarayı alabilmek oldu.
Başka odadaydı. Yanına gittim Telefonu üstüne doğru fırlatıp bunu bana nasıl yaparsın dedim.
Şok oldu gözlerini kocaman açtı idrak etmeye çalıştı.
Herşeyi bildiğimi mesajları okuduğumu söyledim.
Ne diyorsun dedi.
Anlattım mesajları gösterdim.
Çok soğuk kanlı kaldı bişey demedi.
Ben ağladım epey bi. Sonra bağırıp çağırıp vuracak mısın dedi hayır haketmiyorsun o hareketleri bile dedim.
Boşuna ağlayıp bebeği de kendini de üzme dedi.
Aldatmadığım için bu kadar rahatım dedi.
Mesajlar şuana ait değil telefon bozuk biliyorsun dosyalarda kayıtlı filan kaldıysa oraya buraya girerken mesajlara taşımışımdır dedi.
Ne saçmalıyosun dedim inanmadım.
Senin telefonun da benimkiyle aynı bak dedi.
Kendi telefonumdan denedim öyle bişey oluyordu.
Anneni çağırıcam anlatıcam ayrılıcam dedim
( Annesini ve kız kardeşini çok seviyorum. Bu konuyu anlatacağım tek insanlar onlar. Çok aklıbaşında ve her zaman benim yanımda olan birileri.)
Eğer çağırırsan daha kötü olur sakinleş konuşalım dedi.
Daha kötü ne olablir ki dedim.
Yatak odasına gittim.
O arada duşa girdi sonra yanıma geldi.
Gusül abdesti almış, kur'an getirmiş.
Karşıma oturdu böyle bişeyi yapabileceğimi nasıl düşündün dedi. Hamilesin ve ben seni çok seviyorum nasıl aldatırım dedi.
Biliyorsun ben yemin etmem hiç dedi ( bu zamana kadar hiç de duymadım yemin ettiğini)
Gözlerime bakarak yemin etti. Ne sormak istiyorsan sor dedi. Aldattın mı ( telefon, internet, mesaj, yüzyüze her şey dahil) dedim hayır dedi.
Yapmayacağına da yemin et dedim. Etti
Sonra elini karnıma koy çocuğunun üzerine yemin et dedim( annesine babasına çok değer verirdi artık çok bebeğe çok değer veriyor. Bunu hissediyorum)
Onu karıştırmayalım böyle bi yükün altına koymayalım dedi. Yap dedim. Çocuğumun annem ve babamın üzerine diye yemin etti.
Fatura detaylarını istiyorum dedim.
Detaylar olursa bana güvenmediğini düşünürüm, yemin ettim görmüyormusun benim için çok büyük bişey dedi.
Tamam dedim. İnandım.
Sonra her suçlu gibi üste çıktı nasıl güvenmezsin bana böyle bişeyi nasıl düşünürsün senin için neler yapıyorum görmüyor musun.... Bi de üstüne kendimi suçlu hissettim...
Ertesi gün başına kare 31 kare yapılarak yani numara gizlenerek yine o numaranın arandığını gördüm
Aramışsın o numarayı dün listen boştu demekki bugün oldu dedim ( yine tarih ve saati göremiyorum)
Saçmalama ya okadar yemin ettim filan dedi.
İçime bi kurt düştü. Telefonu hep ortada durur evde filan bırakır gider öyle de rahat.
İnternetten detaylarına bakmak için şifre almayı kolladım.
3 hafta sonra şifreyi alabildim ve kontrol ettim. En sondan başladım detaylara. Mesaj değil o noyla tel görüşmeleri var. Hem de en az 15-20 dk ki biz bile 1-2 dk görüşürüz.
Gün içindede var görüşmeler ama genelde gece 12 den sonra. Ben 11 gibi uyurum. O evliliğin ilk başından beri hep geç yatar.
Ayrıca onun dışında bikaç no daha var geceleri görüştüğü. Anladığım kadarıyla cinsel içerikli…Ama o mesajalrını yakaladığım daha fazla.
Numarayı bilinmeyen numaralardan sorgulattım ama kimliği gizli.
Kim olduğuna ulaşırsam aynı şehirde miyiz yüzyüze görüşüyorlar mı onu da çözerim.
Akşam gidip boşanmak istiyorum detaylarında her şeyi gördüm mü desem yoksa soğukkanlı olup biraz daha veri mi toplasam ( ama veriler detayları kontrol etmenin dışına çıkmaz)
Detektif tutsam ama o kadar param yok. Düğün borçlarımızı bitirelim diye salak gibi 1 hafta sonra kredi çekmeyi düşünüyordum. Onun başka kredileri var çekemiyor. Şimdi çekmek istemiyorum ama nasıl geçiştirsem onu da düşünüyorum.
Ne yapacağımı bilemiyorum…
Doğumdan sonraya mı bıraksam…
Boşanmak için mahkemeye fatura detaylarını sunsam aldatılmayı ispatlamak için yeterli olur mu…
Telefon görüşmelerini mesaj detaylarını mahkeme talep eder mi?
Kafam karman çorman…
Sağlıklı düşüncelere ihtiyacım var…
Bikaç cümlede olsa görüşlerinizi paylaşın lütfen
ah canım ya şu cümle bile olayı anlatıyor. eşin gerçekten seni tanıyor ve hangi kanaldan gireceğini biliyor...ona eli maşalı biri olsaydı da o an bu tepkiyi verir miydi bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?