Telefon detayları boşanma davasında ispat olur mu ?

kayınvalidem haziranda gelecek yanımda kalacak. Ona anlatsam mı diye düşünüyorum. Beni anlar aklı başında mantıklı biri.

Şimdi seni de üzmek istemiyorum ama hangi iki arada bir derede yaptıklarını görsen şaşardın......biri benim eski eşimdi........bana itiraf ettiği halde kabullenememiştim......bir de erkek iş arkadaşlarımdan biliyorum ellerinde bilgisayar bütün gün kadın kız peşindeler .........adam işyerinde bile o kaçamağı yapıyor
Sen yine de izlemede kal.......illa ne yaptığını öğreneceksin

bilgisayarın geçmişini falan sil..sonra sadece face e falan gir çık...
öyle tertemiz de bırakma..sende onu şüphelendirme bence...
ama geçmiş silinse bile bir yere yedekliyomuş sayfaları eşin o kadar teknolojiden anlar mı bilemiyorum..
bir de bu açtığın topik yüzünden kavga etmeyin...

​Silinen dosyaları kurtarma programı resim,video müzik gibi.

Aslında kilit cümle bu.

Ben de aldatıldığımı öğrendiğimde en cok zekamı kücümsemesi cok koymuştu. Gerci o kücümsemeyi ona yedirdim o ayrı :)

beni inandırdığını düşünüyor. Ben mesajları bulduğumda gayet rahat bi şekilde sen de mi yapıyorsun da benden şüpheleniyorsun. Kişi kendinden bilir işi demişti ( gülerek) ben o an bile nasıl panik oldum sanki ben de yapmışım gibi. Elim ayağıma dolaştı hayır yapmıyorum diyorum ama kıpkırmızı oldum sanki yapıyormuşum gibi.

Ben yeminine inandıktan sonra hiç trip atmadım. Sarılmaya iyi olmaya devam ettim ve biraz daha yemin etmeseydim de kıskansaydın hemen inandın dedi. İnanmayım da huzurumuz mu kaçsın yemin ettin dedim bende. Baya saf olduğumu düşünmüştür.

Acı ama gerçek,çok haklısın heexee.

Aslında kilit cümle bu.

Ben de aldatıldığımı öğrendiğimde en cok zekamı kücümsemesi cok koymuştu. Gerci o kücümsemeyi ona yedirdim o ayrı :)

Ah True, hayir, bahaneleri okudukca ben sinirleniyorum, kimse kusura bakmasin o beyni o kadar daracik olmasa zaten hamile karisini simdi bu islerle ugrastirmazdi... Insanin zekasida boyle zamanlarda ortaya cikiyor demeki ki...
Elmayra hic oyle dusunme kendi yutacagi yalani soyler insan, sen deneyimlediginde sadece inanmak istemissin, insan bazen ah keske biraz daha salak olsaydim der ya, o hesap...

ozaman onun çok önemi yok senin için... ilk bahsettiğim data kablosunu bilgisayara bağlayıp samsung telefonsa "kies"ten yok farklıysa pc suite programından mesaj içeriğini okuyabilirsin...

ikincisi ise tüm eski verileri geri çağırabilir... işe yarıyacağından tam emin değim ...

o bilgisayar kurdu her şeyi buluyor. Ama ben kadınlar klubüne sadece iş yerinden giriyorum. Evde hiç girmem

evet detaylar önemli değil okudum zaten çocuğunu.. Çok salak ergen mesajları. Burda yazamıycam şimdi anlamışsınızdır.

Yahu bu kadar mi zor o uckuruna sahip cikmak...
Kimle yapsan ayni seyi yapiyorsun iste, bir durul, hayatindakilerin bir anlami olsun, onun dogrultusuna yurume bir...
Hey allahim!!!

ah canım ya şu cümle bile olayı anlatıyor. eşin gerçekten seni tanıyor ve hangi kanaldan gireceğini biliyor...ona eli maşalı biri olsaydı da o an bu tepkiyi verir miydi bakalım.

canım akıllı telefonlarda cia diye program var ordan arat mesela bu program bende yüklü ya senin telin de kayıtlı bende atıyorum ayse die kayıtlı sen birini aradn numaran kayıtlı değil seni aratirsa bu programdan bende de aynı program oldu için senin adın cikiyor deneyebilirsin en azından

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o numarayı nete yaz bakalım tele kız numaraları olabılır nette yazıyor sanırım onlar...

akıllı telefon değil maalesef. Dandik telefonlarımız. İkimizinki de aynı o yüzden iyi biliyorum onun telefonunu. Eskiden tüm geçmişi silerdi şimdi sadece o numarayı siliyor. Tertemiz bırakmıyor

o bilgisayar kurdu her şeyi buluyor. Ama ben kadınlar klubüne sadece iş yerinden giriyorum. Evde hiç girmem

iyi ozaman nickini bilmez...

elindeki telefon numarasını bir erkek arasa aslında baya bir çözülür... yada farklı bir numaradan mesaj atılsa... çözülür mü ki?

tüm Sayfaları okudum bunu öneren yok mu diye. En son yorummuş meğer.

evet konu sahibi cia ya da kim arıyor var play store da. Eğer akıllı telefon kullanıyorsan bunlardan birini yükle. numarayı çevir ve kapat. Sonra programı aç ve numarayı arat. ismin çıkma ihtimali var.

💑💓

Son düzenleme:
Böyle durumlarda yemin ettrimek yerine direk fatura detaylarını isterim.Ya da yanımda o numarayı arattırırım.Aldatmaya vicdanı el veren adam,yemin etmeye de el veriri.Sen sen ol,sebep ne olursa olsun evladının üzerine yemin etme.Bence otu iyi düşün,aile büyüklerini de çağır dökümleri de göster ondan sonra kararını ver.Kararın boşanma yönündeyse avukata başvur.

ver numarasını biz arayalım hamile birini nasıl bu hale sokar eşin için hiç konuşmuyorum bile ama o adi kadın nasılda kendine bağlamışki bunca şeye rağmen hala görüşüyorlar çok sinirlendim çokkk Allah ıslah etsin böyle insanlarııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…