- 24 Ocak 2021
- 417
- 600
- 23
- 28
- Konu Sahibi kadersizsanssz
haklısınız vazgeçtim zatenYok daha neler suç resmen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısınız vazgeçtim zatenYok daha neler suç resmen
O değil de ben tcsini nerden bulduğunuzu merak ettimhaklısınız vazgeçtim zaten
sınav sonucunu atmıştı bana ordan gördümO değil de ben tcsini nerden bulduğunuzu merak ettim![]()
E devletten sorgulayabiliyorsunuz ama sizin amaç farklı belli kimerhaba arkadaşlar direkt konuya geçeyim. Turkcell e gitsem ve kimlik numaramla adıma açılmış hat var mı öğrenmek istiyorum desem kimlik sorarlar mı bu konuda bilgisi olan var mı
O değil de ben tcsini nerden bulduğunuzu merak ettim![]()
e devletten bakın gözüküyormerhaba arkadaşlar direkt konuya geçeyim. Turkcell e gitsem ve kimlik numaramla adıma açılmış hat var mı öğrenmek istiyorum desem kimlik sorarlar mı bu konuda bilgisi olan var mı
E devlettenizden baksanıza orada üzerime kayıtlı hatlar kısmından görebilirsiniz üzerinize hat varsamerhaba arkadaşlar direkt konuya geçeyim. Turkcell e gitsem ve kimlik numaramla adıma açılmış hat var mı öğrenmek istiyorum desem kimlik sorarlar mı bu konuda bilgisi olan var mı
arkadaş kendinin üzerine alındığını değil de başkasının tcsiyle başkası hat almış mı diye baktırmak istiyor anladığım kadarıylaE devlettenizden baksanıza orada üzerime kayıtlı hatlar kısmından görebilirsiniz üzerinize hat varsa
Böyle durumda whatsapp’ a mesajlar geliyor kişi numarasını değiştirdi gibiönemli bir konu değil yani biri hattını kapattı galiba emin değilim bunu öğrenmek istiyodum farklı bir numara aldı mı
E devletten bakinmerhaba arkadaşlar direkt konuya geçeyim. Turkcell e gitsem ve kimlik numaramla adıma açılmış hat var mı öğrenmek istiyorum desem kimlik sorarlar mı bu konuda bilgisi olan var mı