Bildiğim kadarıyla kız arkadaşı bile değildi. Sadece bir süre takıldığı biriydi. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi. Önce meraktandır dedim. Sonra allah allah noluyo gibi bir şaşkınlık süreci oldu. E bu kadar bakıyorsa illa ki bir açık verir diye düşündüm bekledim. Bekleye bekleye evlilik teklifine kadar geldik. Ben daha önce evlenip boşandığım için o kadar ciddiye almadım bu olanları belki de. İlişki güzel gidiyor somut bir şey gördüğüm anda giderim dedim o rahatlık vardı belki de. Ama şu an evet bu bir sorun.Bırıyle bırlıkyesınız.sız bırlıkteyken sureklı aynı kızı aratması sorun degil normal hesap sormaya gerek yok. Ama sızın telı karıstırmanız sorun mu yanı.bu da aldatma sayılmaz mı fikren.aklı fikri onda kı merak edıyor aratiyorö o zaman onunla olsun? Ben kabull etmem. Zamanında etmedşm ve bitirdim de. Bır defa uyardım sonra yine gordum yol verdım. Benleyken baska kadını arstamaz merak edemez.so rakı asama mesajdır.sonrakı asama bulusmadır..hıc ugrasamam sahsen.
kızı cinsellik için arıyor gayet net. Bi tanıdığım sevgi saygı olmayan bir ilişkiden sonra ara ara o kızla görüşür sevişirdi. Hatta kız, x evlense çocukları olsa, karısına aşkından ölse yine beni aramadan duramaz demişti. Artık nasıl renkli bi cinsellik yaşıyorduysalar kopamama durumları vardı.Ne olursa olsun takıntı bence. Ben de o kadar net bir insanım ki biri aklımdaysa peşine düşerim. Baktım umut yok aklımdan silerim. Böyle eyleme geçmeden aratmak nedir anlamıyorum. Büyük aşk hikayesi olsa unutamamış diyeceğim ama bildğim kadarıyla o da yok. Nerden baksam saçmalık.
Ben daha önceki evliliğimde aynen böyle bir olay yaşadım. O zaman da buraya konu açmıştım. Buradaki yorumlar çevremdekilerin yapacaklarından daha mantıklı geliyor.Yahu o gizli gizli bir kızı arttırmaya utanmıyor da siz telefonunu gizli gizli karıştırdığınıza mı utanıyorsunuz. Neden çekiniyorsunuz Sen telefonumu mu karıştırdın demesinden. Desin sizde evet evlenmeyi düşünüyoruz gizlimiz saklımız mı var instagramdan sen yokken kendi profilime bakacaktım bu kızı gördüm bir şey diyemedim sonrasında da hep baktım çünkü güvenim kırıldı emin olmaya çalıştım.sürekli bakıyorsun sonrasında da hep karıştırdım. Olacak şey mi bu benim yanımdasın bu kızın ne işi var aramalarında aklın ondaysa yoluna onunla devam et deyin. Olabilir bakabilir bu sizi sevmediğini göstermez zaten ama düzgün bir açıklama yapsın ve sizin tepkinizi görsün. Sizin tepkinizden korkup bile bakmayacaktır belki sizden korktu diye bakmıyor ben bunu istemiyorum kendi dürüst olsun diyorsanız da yani öyle bir dünya yok kusura bakmayın adam bir şey yapmamış merak duygusu ağır basmış bakmış arada bir demek ki adamın gizlisi saklısı olsa aramada kızı bırakmazdı herhalde. Silerdi. Hemen ayrılın şöyle böyle olayları bana çok mantıklı gelmiyor. Mükemmel insan yok. Herkesin bir kusuru var. Önemli olan bu kusurun büyüklüğü. Adam mesajlara cevap atsaydı istekli ayrıl bırak derdim kendi fikrimce. Öyle bir durum söz konusu değil abartmayalım bence. Ama gördüğünüzü belli edin. Ona göre davranıyorsa zaten değer veriyordur. Söyleyin kıskanırım hoşuma gitmez bir daha yapma deyin sizin demenizle yapmayacaksa bile en azından size değer veriyordur. Bu bile önemli. Hoşuna gitmez aman bakmayayım ne gerek var diyen adam zaten sevdiğine değer veriyordur. Evli değilsiniz. Olabilir bu tür bir şey bence çok abartmamak gerek.
Bazen şöyle oluyor. Bir kızdan güzelliği ya da seks ya da başka bir şeyden dolayı aklı kalıyor erkeklerin. Ama evlenecek kadar değil. Diğer taraftan evlenmeye uygun gördüğü kızla evleniyor ama sonra tatmin olamıyor. Evlilik biraz eskiyince de aldatma falan oluyor. Göz göre göre bu risk alınmaz. Ya böyleyse?evliliğimizin ilk zamanları eşimin bir kaç kişiyi arattığını gördüm bi de bizmki turizmci rusları filan aratıyorbu ne ya dedim kim bunlar delirdim evde tabi kendi de söledi ama ben de sonra öğrendim hepsi sıradan arkadaşlarıymış yani çok takılma aratabilir bizler de aratmıyo muyuz arada yapıyoruz. eşinin o kişiyi özlediğinden, istediğinden arattığını sanmıyorum öyle olsa sana evlilik teklifi etmek yerine ona ederdi.
Emin olamam ki.Yani açık açık sorsanız da ne diyecek ki? Evet sık sık aratıyorum merak ediyorum. Cinsel olarak da aklım kayıyor bazen diyecek hali yok. Eger bulusma kinusma yazisma gibi teşebbüsleri olmayacağından eminseniz, güveniyorsanız cok kurcalamayın. Sonucta gizlememiş ilişki yaşadığını. Adamı su anda suçlayacak birşeyiniz yok
Hadi kızın mesajından sonra düzgün davrandı bir iki kere de baktı diyelim. Orada kalması gerekiyordu. Zamanla unutur insan. Unutamıyor demek kiBana cok da absürt gelmedi.Bazen meraktan sacma sapan aramalar yapiyor insan.Mesaj atmamis.Kızın girisimini sonlandirmis.Cok da supheli gelmedi bana sevgiliniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?