Telefon kurcalayip msjlara bakar mısınız:D

happypisces

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
433
109
123
Ankara
Kızlar ben bu zamana kadar hiç yapmadim ama bir kızdan kuşkulanıyorum erkek arkadasima da söyledim arkadaşım dedi öyle şeyler düşünme dedi ama aralarindaki mesajlaşmaları görmeden bana rahat yok:bicak: içimden bir ses canım cicim şeklinde hitaplarla karşılaşıcam diyor.. Siz hiç telefon kurcaladınız mı. Itiraflari alalim

Ben gizlice hiç kurcalamadim. Telefonuna bakabilir miyim diye izin alip bakıyordum oylesine, ama suphelendigim bir şey olsa gizlice bakabilirdim yalan yok:KK48: yanlış ya da doğru bilemem ama şüphe ile yaşamak öldürür insanı. Ben ama baksam da direk erkek arkadaşımla konuşur sorardım çok gizli saklı işleri sevmem

Bakarım ama baktığım bellı olur... Mesela telefonum resım acmaz bazen.. Uyuyor dıyelım o an alır şifreyi girer resmî ceker oradan iletirim gıdecegı yere.. Tabı gelen msj okunmamış cok olur genelde acar içerıgı okumadan bakar cıkarım.. Tanıdıgı kışıler harıcınde.. Yanı işin özü bırını bulsan ne olur bulmasan ne olur.. Bır şey sezdıgın an soracaksın dedektif gibi iz surmek hem benı yorar hem ilişkiyi. Sordugunda cevap dogru mu degıl mı dıye arastirma ya gecerim dersen.. Guven insanı yer bitirir derım.. Dıyelım kı şifreyi saklamıyor.. . Başka hattı yok mudur.. Ne yapacagım iz mi surecegım Varsayımlarla.. Gun gelır cıkar ortaya işte o zaman karar sızın bizimdir.. Şimdı sız neden saftırırk yerine konup Oncesınde arastirma yapmayayım dersenız..bu zamana kadar saftırırk yerine konmuşsak ne olacak peki.. Hıcbır sey kaybetmeyiz yeter ki kendimizden emin olalım.. Yeter kı bız degıl karsı cınsımız bizleri kaybettiğini anlasın.. Vicdanen rahatsak uzulur aglarız ama sonucunda iç sesin rahatlığı bızı kendımıze getirir diyorum artık;)

Ahaha daha 5 dakika önce kurcaladım. Erkek arkadaşım tam anlamıyla bir oyun bağımlısı! Oyun oynarken telefon nerdeymiş haberi bile olmuyor alıyorum her şeyini didik didik ediyorum bırakiyorum. Zamanında yanlış anlaşılma yüzünden ayrılık noktasına gelsekte sanırım bu huyumdan vazgeçmeyeceğim:skandal:

Kızlar ben bu zamana kadar hiç yapmadim ama bir kızdan kuşkulanıyorum erkek arkadasima da söyledim arkadaşım dedi öyle şeyler düşünme dedi ama aralarindaki mesajlaşmaları görmeden bana rahat yok:bicak: içimden bir ses canım cicim şeklinde hitaplarla karşılaşıcam diyor.. Siz hiç telefon kurcaladınız mı. Itiraflari alalim
Yapmadım ama yapar mıyım bilemiyorum güven önemli böyle şeyler bana göre şüphe götürmez :bicak:

Baksan ne olacak ki?
Ben sevgilim varken başkasıyla konuşsam anında imha ederim konuşmaları. Konuşmanın tamamını silmesem de uygunsuz yerlerini makaslarim.
Yani çok istiyorsan bak ama sen bilirsin ^^

Tedbiri elden birakmamak lazim. Valla ben mailinden tutun da gun icinde google gecmisine bile baktigim.oluyor. tabj onuk bunlardan haberi yok :) en azindan ben oule biliyorum

Ben de asla yapmazdım ve bir gün tamamen başka bir şeye bakmak için telefonunu aldığımda gizli gizli eski sevgilisini arattığını ve fotoğraf paylaşma uygulamasından kızın fotoğraflarına baktığını gördüm. Belki konuşmuşlardır da bilemeyeceğim, elimden telefonu kapıp sildi her şeyi çünkü.

ve inan bana; O olaydan 5 dakika önce sorsaydın dünyadaki en güvenilir adamın benim sevgilim olduğunu söylerdim.

Valla hangi erkek olursa olsun kalıbımı basarım,en ufak imkanı değerlendirir.yaptığı bir şey varsa,önceden bulup onunla daha fazla zaman kaybetmemek için ben ara ara kurcalarım.google playden en son ne indirildiğine kadar :KK70:

Ben kızarım öyle şeylere o da bakmasın ben de bakmiyim. Ama işimiz düşer isleri halletmek için kurcalayabiliriz. İnternetim bitmiştir vs...

Her zaman her şekilde her şartta kurcalar hatta gizlice şifre alıp aylarca yıllarca oradan takip ederim :)

Ba
Kocamin telefonu yanindayken rahatlikla bakabiliyorum bütün sifreleri biliyorum saklasaydi vermezdi bana haksiz yere beni yerden yere vurmasi gerekti ama benimde hic öyle kuskum yok yalniz evlilik ömür boyu sürmeyecegi düsünenlerdenim sanirim :) bu adam dedigim kocam yillarca pesimden kostu cocuklugudan beridir bende onu seviyorum o almanyada ben burda diye olmaz düsüncesinlerdendim hatta bana demisti 3 yil olsun 5 yil olsun 10 yil olsun seninle evlenene kadar pes etmeyecegim dedi bana 2 senedir evliyiz hala yakamdan birakmiyor yapisiyor kocamin yasadigi almanyaya geldim tek basima olmaktan hoslanmadigimi bildigi icin birakmamaya calisiyor beni ben bi ara dedim kocama eger bi gün ilerde benden bikarsan baskasina asik olursan lütfen benden ayril bu sekil fazla aci cekmem zamanla kabullenirim ihaneti yasatan biriyle asla isim olmadigi belirttim bana diyor sen ne sacmaliyosun hayatim seni hep sevdim halada sevecegim ölene kadar diyor bende görcez bakalim dedim yapisik erkekleri sevmem ama biyandan cok sevilmek iyi birsey sevildigini hissediyorsun mutlu oluyosun tabiki bizim tartismalarimiz oluyor bunlar normal evlilik halleri iste kocamin sürekli telefonu elinde yanindayken mesajlara bakiyorum bile rahatlikla düsün sesini cikarmaz ama en sinir oldugum seylerden biride ben uyurken telefonumu karisiyor daha derin bir sekilde yanimdayken karisiyorsa uyurken fena karisiyor kurcaliyo telefonumu napiyorum nereye giriyomusum kimlerle konusuyorum a kada mesajlari bile sonuna kadar okuyor son anda yakaladim napiyosun sen dedim hiiiccc telefonunu karisiyorum dedi

Back
X